Cookie- og Privatlivspolitik
'Fast & Furious 7' måske udskudt

'Fast & Furious 7' måske udskudt

Paul Walkers død har sat produktionen i stå

Stem op!
1
Stem ned!
-2
(reset)

Vi kunne i går meddele, at skuespilleren Paul Walker var omkommet i et biluheld lørdag amerikansk tid. Samtidig skrev vi, at det syvende kapitel i Fast & Furious-serien var ved at blive færdiggjort og stadig fik premiere til juli 2014.

Nu er det kommet frem, at Universal har sat produktionen i stå på ubestemt tid, dels for at lade folk sørge, dels fordi produktionen skal tilpasses den tragiske situation.

Paul Walker havde som bekendt en af de bærende roller, så filmselskabet og instruktør James Wan kommer ikke uden om en omskrivning af filmen i en eller anden grad. Hvordan vides stadig ikke.

Det vides ej heller, om filmens premieredato ændres.

Læs mere om Fast & Furious 7.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

R.I.P.
7 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Er ikke altid synonyme. Jeg er helt enig med Christian i, at de nævnte film i hans indlæg ALLE er storfilm - uanset om man kan lide dem eller ej.

Og det er også indiskutabelt at F&F filmene på ingen måde kan kaldes storfilm. Jeg fik selv kaffen galt i halsen over den misledende overskrift på forsiden af kino.

Christian

Aaagh, Ok. Storfilm er og bliver de sgu aldrig. Det er standard action film. Dermed sagt så må man tage hatten af for at der her er tale om en serie som man allerede mente kørte på sine dampe i film 2, og alligevel er franchisen overraskende nok kun blevet stærkere for hver film siden da!

Det sgu trist med Walker :-(
R.I.P

Domie Homie

''og alligevel er franchisen overraskende nok kun blevet stærkere for hver film siden da!''

Ikke så overraskende. Der er bare folk der bedre kan lide filmen end dig. Og før du giver din mening, om filmen er en storfilm eller ej, så dobbelt tjek din viden, for dine 802 indlæg giver dig sgu ikke ret til at dømme film på forhånd; ''Storfilm er og bliver de sgu aldrig.'' Hvorfor forholder du dig ikke bare neutral i dine udtalelser? eks. jeg synes/ jeg tror/ jeg mener

Og hvis du stadigvæk er i tvivl, om hvad det er jeg mener:
Fast & Furious serien:
Budget $569 million
Box office $2,380 million

Jeg har tjekket dine rates og vi er uenige mange steder, det er helt fint du har din holdning til film. Men så la' dog være med at være så flabet i dine kommentarer som du er her, for det gør folk sur. Og til din anden kommentar, så for at update lidt din viden, så ramte Paul Walker og hans makker både ind i nogle træer og en lygtepæl.

Stine Teglgaard

Til din kommentar om lygtepælen, så er det rigtigt, at vi ikke har fået rettet det fakta - som dog var første der blev meldt ud, da vi sad søndag morgen kl. 8:00..

MVH Stine
kino.dk

Christian

Jeg mente rent faktisk at jeg selv personligt synes franchisen ER blevet stærkere med tiden - så hva' er problemet???

Der er ingen hån involveret når jeg vover den påstand at sige F&F serien ikke er "storfilm". De falder bare ikke ind for den kategori. Der er intet nedladende i det. Det har heller ej noget som helst at gøre med at jeg dømmer en film jeg ikke har set, hvor får du det fra? Men de er altså nu engang standard action flicks, eksempelvis ligesom film som Speed/The Rock/Con Air/Die Hard/Face-Off osv osv. Det er der INTET galt i, og det har jeg heller aldrig hentydet til. Men "storfilm" har F&F-serien jo aldrig været.

Eksempler på storfilm:

-Gladiator
-Titanic
-Braveheart
-Aviator
-The Green Mile
-Saving private Ryan
-Schindlers List
-Ringenes Herre
-Kingdom of Heaven
-Troy

Jeg kunne fortsætte. Disse har alle definerende faktorer som behandler episke og/eller storslået temaer, og dermed sagt har skabt sig det Vi i DK kalder for en "storfilm". Synes du selv Fast & Furious passer ind i den kategori?

Jeg mener ikke selv at budgettet på en film skal afgøre om noget er en storfilm eller ej. Det er temaerne og kernen i den enkelte film der afgører dette. Og Fast and the Furious har aldrig opfyldt disse kriterier - Og det har de heller aldrig forsøgt på. Det er heller ej meningen at film i den klasse skal forsøge at leve op til den titel. Det er action film, og det er hvad det er. Action skal til, og det er cool.

Og hvis du absolut skal til at sammenligne box-office tal, så har Avatar eksempelvis indspillet 760.505.847 millioner dollars. Det er over 3 gange så meget som den sidste F&F film indspillede. Jeg kan også sætte det op på en anden måde. Alle seks F&F-film har tilsammen (ifølge imdb.com) indspillet 937.778.551 millioner dollars. Det er som sagt alle_seks. Avatar har indspillet det ovenstående tal, helt og aldeles alene. Hvilket vil sige at hele F&F-serien kun har indspillet 177.272.704 millioner dollars mere end hvad Avatar har gjort mutters alene. Det sætter lidt tingene i perspektiv hvis vi virkelig skal til at dykke ned i den fedtede Box-office-mappe. Misforstå ikke! Jeg er personligt hamrende ligeglad med hvor meget en film indspiller, så længe den er go'. Vil ikke engang mene at Avatar fortjener at være den mest indbringende film nogensinde. Men nu tog jeg det bare op til sammenligning fordi du begyndte at dykke efter dollar-tegn.

Jeg aner ikke hvorhenne i min post at du mener jeg er flabet? Med mindre du har misforstået den totalt. Det var rent faktisk en oprigtig ros til serien, når alt kommer til alt. Egentlig synes jeg ærligt at det er dig der burde tage et par dybe indåndinger, hvis jeg må være så fri.

Domie Homie

'' Ok. Storfilm er og bliver de sgu aldrig.'' synes bare det er en rigtig stærk holdning at have, og der må jeg indrømme og sige det som det er. Jeg er uenig. Ved at bruge ordet ''bliver'' henviser du (vel nok/ delvist) til de kommende film. Du dømmer dem på forhånd. Film som folk venter spændt på og glæder sig til. Det er det der irriterede mig mest og det var mit eneste problem. Fordi vi ved jo ikke om tingene ikke ændrer sig i de kommende film, specielt når Paul Walker er død.

Resten vil jeg altså undskylde dig for. Mine udtalelser ang. din kommentar var ikke fair. Jeg gider ikke til at forklare, hvorfor jeg var sådan, og det er vel også ligegyldigt. eg er i hvert fald i bedre humør i dag ;)

Din stil ta'r jeg som en lussing, fuldstændigt velformuleret og begrundende. Jeg skylder nok en stor popcorn for det her...

Jeg synes det er barskt, at du sammenligner seriens indtægter med Avatars, men jeg kan godt se pointen.

Det ender vist med et TAK, fra mig af :)

Christian

Det du til gengæld kan have ret i er at jeg måske lige skal huske i visse henseende at forholde mig til hvad jeg selv synes og ikke skrive "man", som i - det synes ALLE. Det har jeg før fået lussinger for af andre brugere, og det har ikke engang været noget jeg sådan har tænkt over jeg gjorde. En lille bitte omformulering af ord kunne have sparet mig for en masse vrøvl, lad os bare sige det sådan! Men som "indlægs-skriver", hvis man kan kalde os det, så lærer man også hen af vejen og forsøger at forbedre sig. Jeg prøver i hvert fald.

Jeg har slet ikke i sinde at skal "ødelægge noget" for andre folk som glæder sig til de enkelte film. Det absolut eneste jeg holder fast i er at F&F serien ikke falder ind for kategorien "storfilm". Hvis man kigger på budgettet alene, så kan man godt kalde de seneste F&F film for forholdstvist STORE film. Det er absolut ikke billige skod produktioner inden for sin genre. Navnligt film 5 & 6 har jeg været overrasket over på denne front. De prøver rent faktisk at levere noget solidt inden for det genren og serien repræsenterer, og det respekterer jeg sgu.

Og ja. Avatars indtjening sat op imod F&F seriens indtjening er rimelig hardcore, eller "barskt", som du skrev. Men det er nu engang fakta og tal som ikke er til at løbe fra. Man kan sige at det ikke er fair fordi at instruktøren på Avatar var James Cameron og han har sgu det vildeste ry, hvis sidste film var Titanic, der sjovt nok havde holdt rekorden som verdens mest indbringende film, 12 år straight, ind til hans egen 3-meter-høje-blå-smølfe-film kom og slog rekorden af pinden. Dermed sagt havde F&F serien jo haft 5 film bag sig da film 6 fik premiere. Alle film er udkommet ret så hurtigt efter hinanden, og de har med tiden fået optjent sig en trofast ung og hardcore fanskare der alle står parat i køen for at være med på det sidste sus så snart filmen har premiere. James Cameron havde til gengæld ikke udgivet en film i 12 før Avatar hærgede kloden. Så det er lidt hip som hap, synes jeg. Anyway, jeg hader at tænke på indtjening for de afgører ikke særlig meget i sidste ende. Film som "ShawShank Redemption", "Good Will Hunting", "American History X", og "Matrix", som alle er at finde på min Top-10, indspillede ikke synderligt mange penge i biffen. De har først fået deres seriøse gennembrud og gode ry efter at være udkommet på video (i tidernes morgen). Så jeg giver sgu ikke så meget for det der box-office halløj :-)

Og lige til sidst mht Paul Walkers død. Jeg tror på at franchisen vil fortsætte nogle film endnu. Men er bange for at serien "døde" sammen med Paul Walker :-( Satser ikke mine penge på at serien bliver stærkere herfra, det må jeg sgu tilstå. Jeg synes de stærkeste i serien klart har været nummer 1, 5 og 6. Jeg er spændt på at se hvorledes de "krejer" film 7, mht til Paul Walkers medvirken!? Skriver de ham ud, eller er der en omskrivning af manuskriptet igang, så de måske rent faktisk dræber hans karakter i den næste film? Det ville jeg dog personligt finde en tand for morbidt. Aner ikke hvad de har tænkt sig. Tror jeg heller ikke selv at de ved noget om endnu. De sørger stadig.

We'll see.

Anonymuser/0

Titanic,Aviator og Private Ryan er alle eksempler på hvordan budget ikke nødvendigvis garanterer kvalitet..(Oscars
-Ved godt dette må stå for egen regning, men synes det er forfærdelige film !!
Aviator er ringe fra start til slut og viser hvor endimensionel DiCaprio(som altid) er.
Det eneste gode ved Titanic er den sidste halve time og Private Ryan går ned ad bakke lige så snart Hanks og co har overlevet massakren på stranden...derefter ZZZZZZZZ !!!

Fast/Furious serien er heller ikke uden problemer, men den bliver i det mindste bedre med tiden !!

Christian

1. Ja, F&F serien er blevet bedre med tiden. Det sagde jeg også fra start.

2. I min mening så synes jeg at Leo-D er alt andet end "endimensionel". Han er en fantastisk intens og karakteristisk skuespiller, som virkelig har vokset med opgaven. Og nu her, hele 17 år efter hans gennembrud i Titanic så kører det bedre for ham end nogensinde.

3. Der er også noget som hedder smag og behag. En "storfilm" garanterer ikke en GO' film i alles øjne, nej. Never said otherwise.

4. Saving Private Ryan er klart (set fra mit perspektiv) en af de bedste og mest gribende historiske krigsfortællinger nogensinde lavet og den fortjener i mine øjne alt sin ros og anerkendelse, som den har modtaget fra hele verdenen.

Anonymuser/0

...at han var fantastisk i både Django og Basketball Diaries, men der slutter min sympati også !

Var det ikke Romeo & Juliet der var hans gennembrud ???

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

2 dage siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

3 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

3 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

5 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

6 dage siden

Aktive debatter