Cookie- og Privatlivspolitik
Disneys 'Frost' sætter dansk rekord

Disneys 'Frost' sætter dansk rekord

- med den største animerede åbning nogensinde

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Vi har længe været frække nok til at kalde Disneys 'Frost' (Frozen) for julens store animationsfilm. Heldigvis fik vi ret.

200.000 biografgæster har nemlig allerede set familiefilmen (225.136 inklusiv forpremiere) siden premieren den 25. december. Dermed får det H.C. Andersen-inspirerede eventyr den bedste danske åbning til en animationsfilm nogensinde.

Dette skriver The Walt Disney Company Nordic i en pressemeddelelse i dag.

Er du én af dem, der endnu ikke har stiftet bekendtskab med prinsesserne Anna og Elsa, rensdyret Sven og den veloplagte snemand Olaf, kan du stadig nå det.

Læs mere om Frost.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Stine

Jamen helt klart at den er fantastik, sangene i iørefaldende, god Disney-handling og Disney har gjort det igen... Elsker Disney.
Men hvad er det for en oversættelse? Hvem står for det?
Hvordan kan de sige "skørt" i sangen og de skriver "tosset," eller "lad det ske, lad dem se" og det bliver til "giv nu slip, giv nu slip" 10tusinde andre ord hele filmen igennem... Aldrig har set så dårlig en oversættelse!!

Joakim

Fantastisk familie-, underholdnings, børnefilm, som er ALLE pengene værd!
Den kan varmt anbefales! :-)

Jimmi

Jeg er stor Disney fan og synes helt sikkert at de bliver ved med at være nr 1 i animations-universet.
Normalt sidder man og skriger af grin af den ene sjove replik efter den anden. Eller også tuder man over de romantiske øjeblikke hvor kærligheden overvinder alt.
Denne film forsøger - men uden at det lykkedes. Øv øv!
Heller ikke på det musikalske bliver man mærket. Gode stemmer, men ligegyldige melodier der i hvert fald med sikkerhed aldrig går over i historien som klassikerne fra 90'erne.
Det kan I gøre bedre folkens!!!

Karoline

Jeg har lige set den idag og jeg syntes at den oss har fortjent det, den er rigtig godt lavet med alle de detaljer.

Jeg har læst lidt om hvordan den er blevet lavet og det er sygt at de har brugt så lang tid på alle detaljerne!!!!.. <3 :) :)

Katja

Jeg får sikker smæk for det her, men jeg fatter det ikke. Frost er altså ikke super fantastisk. For det mindre publikum måske, men sku ikke efter min smag. Plottet er for hurtigt, der er nogen idéer der er for dumme, og uden at spolere filmen kan jeg sige, at en af figurerne ses så lidt, at man har svært ved at føle noget for hende.

Jeg vil ikke engang begynde at snakke om soundtracket og animationen. De kunne sku godt have gjort det bedre, specielt på engelsk så sangene passede bedre til figurerne. Ud over det er genren overhovedet ikke konsistent, men springer over det hele, så man ikke aner hvad hører til hvor.

Frost er dovent lavet og jeg føler sku at nogen er blevet bestukket for at den har fået alle de "roser" som den overhovedet ikke fortjener. Tag jer lige sammen en gang Disney. Det her er for dårligt.

Steenuser/768692

Syntes også filmen var ok, men den reklame de bruger i tv, er direkte misvisende... scenen findes IKKE i filmen.

Arrowstormen

Frozen er min nye yndlingsanimationsfilm, så det er rart at se den præstere så godt. Så mangler der bare en Oscar eller to, selvom den er oppe imod The Wind Rises.

Setsu

Det er vist ikke den eneste rekord den slår. Frost Soundtrack er nu også nummer 1 album i Itunes! OVER Beyonce's nye album!! Ikke så underligt. Sangene er helt fantastiske. På blot 3 uger har Elsa's sang fået over 23 millioner views på Yotube. http://www.youtube.com/watch?v=moSFlvxnbgk Det er lidt mere end 1 million views om dagen. Er rimelig sikker på at vi står med en Oscar vinder af både bedste animation og bedste originale sang :)

Line FS

SÅ cool, og SÅ fortjent!! Fantastisk film. Den havde jo også premiere et total perfekt tidspunkt.

Anonymuser/0

Er sikker på jeg ikke så syner. Scenen hvor porten bliver låst op for alle gæsterne så de kan tråde ind i kongerigets gård dagen hvor den ældste datter, Elsa, skal gøres til dronning af kongeriget. Hvis man ser på gæsterne nede i venstre side når de skal til at bevæge sig ind, så vil man sikkert ligge mærke til en dame med kort og brunt hår og hvis ens øjne også er hurtige til at bevæge sig over på vedkommende hun fulgtes med, vil man sikkert kunne se at det er Flynn Rider, derpå er jeg sikker på at Rapunzel også var med i filmen!

Anyways...
Flot klaret og er enig i at det er velfortjent for 'Frost' er bestemt en fantastisk film og blandt Top 3 over Disneys Aller Bedste (Prinsesse-)film! Ubeskriveligt underholdende og burde bestemt ses af alle i alle aldre (i biografen)!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

13 timer siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

1 dag siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

1 dag siden
Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

3 dage siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

5 dage siden

Aktive debatter