Cookie- og Privatlivspolitik
Disney overtager Indiana Jones

Disney overtager Indiana Jones

Nye Indy-film sandsynligvis i støbeskeen

Stem op!
5
Stem ned!
-2
(reset)

Som led i opkøbet af Lucasfilm, der også gav dem Star Wars, er Disney nu nået til en aftale med Paramount om overtagelsen af den lukrative Indiana Jones-franchise.

Paramount vil fortsat have ansvaret for distributionen af de fire første Indy-film. Disney har derimod ansvaret for eventuelt kommende Indy-film. Og når vi skriver "eventuelt", mener vi egentlig "stensikkert".

For godt nok har Disney flere dollars end Joakim von And, men at fyre ca. 20 milliarder kroner af på at købe Lucasfilm, kræver alligevel lidt benarbejde for at give overskud. 

Så selvom det endnu ikke er officielt, og rygtemaskinen er bumstille, så kan du være mere end normalt sikker på, at der vil dukke en ny Indiana Jones-film op indenfor de nærmeste år.

Harrison Ford og Spielberg har begge sagt, at de er klar til at kaste sig ud i endnu et Indy-eventyr, muligvis for at forsøge at rette op på den dårlige smag i munden, de måske har efter Indiana Jones og krystalkraniets kongerige.

Både anmeldere og biografgængere var egentlig ganske tilfredse (gennemsnittet lå på fem stjerner i de danske dagblade), men alverdens Indy-fans var ikke glade. Ikke desto mindre skrabede den over 4 milliarder kroner i kassen, så selvom Indy er oppe i årene, kan han endnu.

Men hvad synes du? Burde den eventyrlige arkæolog lade sine støvede støvler stå, eller er du villig til at give ham endnu en chance?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

De har givet os super film, måske de kan følge op.

Med Star Wars der skal de bare køre på med nye film og en masse sidegrene også, universet er kæmpe stort og kan bære det hele så længe de producerer fremragende film.

Indiana Jones er noget sværere. Nr. 4 var nu engang ikke særlig god og nærmest et makværk sammenlignet med de tidligere film. Harrison Ford er nok ved at være for gammel til at være troværdig i Indy film som vi kender dem. Så skal de køre et helt nyt koncept.

Kan man sætte en ny skuespiller ind eller lade hans søn køre løbet, men det må være en anden søn for det skal ikke være Shia, han duer ikke - det bliver svært at få publikum til at acceptere en ny Indy, men ser det godt ud så skulle jeg ind og se den og mon ikke en masse andre også. Det siger lidt om hvor stor Indy er, at den klart dårligste Indy film kunne tjene så meget.

Bjarke

det kan ikke være rigtig at disney skal sætte sig på alt det næste bliver vel at de køber lions gate eller warner brothers

S. Rico

Det ender vel med at Disney også køber Nordisk Film for et 3-cifret milliard beløb.

Alle kino.dk medarbejdere bliver tvangsflyttet til LA, alle danske film bliver kun indspillet med synkroniseret engelsk tale - og der kommer selvfølgelig en fortsættelse af Olsenbanden filmene med Dustin Hoffman i hovedrollen som Egon.

Dr. Evil

Nr. 1 - Den fjerde Indy film var altså pisse god, også selvom Ford er blevet gammel, for han beviste at han stadig havde (har) det i sig

Nr. 2 - Så giver jeg jer desværre ret i, at disney skal slappe af en gang. Om 50 år ville det være i orden at lave Star Wars og Indiana igen, men ikke nu, så kort tid efter originalerne. Det er bare dårlig stil, og ikke særlig gentleman agtigt.

Niklas B. Luu

Disney begynder at overtage alle de gode titler D:

Men håber dog for deres vedkommende, at de kan overraske med nogle gode film. Glæder mig til at se hvad det kommer til at resultere i Indiana Jones og ikke mindst Star Wars VII

Camillauser/927927

Er det ikke nok at vi skal til at ha' tre nye Star Wars film?
Skal Disney absolut sætte deres stempel på alt!

Jacob

Hvis du lige havde brugt 23 mia. kr. på, at opkøbe et andet firma ville du så ikke gøre det med henblik på profit? Ellers er man en temmelig dårlig forretningsmand. Og så skal vi lige huske de Star Wars oprindelses-spin offs der også kommer imellem den kommende trilogi.

Wayne

Man ved ikke om man skal le eller græde.

Makkerparret Spielberg/Lucas beviste med krystalkraniets kongerige, at de ikke magtede opgaven med at føre Indy videre.

Jeg vakler mellem glæden over at vi skal have flere eventyr, og frygten for hvad det skal ende med. Det var tydeligt planen at Shia LaBeouf skulle være den nye Junior Indy - men han får aldrig de nødvendige skægstubbe, som kan overbevise om at han også kan være en bad boy.

Anonymuser/0

Ford er for gammel og kan virkelig ikke se hvem der skal ha´ overdraget pisken og hatten ?!?

:(

Jacob

Endnu engang opsluger Disney en elsket franchise, og det giver jo anledning til en masse spekulationer. Enhver Indy er startet med Paramount's velkendte bjerg. Skal vi nu forvente Disney's karakteriske slot eller måske Mickey Mouse? Gad vide om de vil følge op på Bermuda-trekanten, som det engang rygtes til herinde? Ellers håber jeg på endnu et kristent relikvie, for det var det som gjorde 1'eren og især 3'eren så fantastiske.
Mon Shia LaBeouf vender tilbage som hans søn? Han har i hvert fald selv udtalt, at han ønskede og rette op på sin præstation i Krystalkraniets Kongerige. Uanset hvad skal vi nok regne med, at der kommer til at gå et stykke tid da Harrison Ford til foråret starter op på optagelsene til Star Wars - Episode VII.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Sigurt

Hvornår kan man bestille billetter?

5 timer siden
Thomas

Han er en karakteristisk, alsidig og humoristisk skuespiller - måske Danmarks bedste.

1 dag siden
Manjauser/16022
Manjauser/16022

Mordet i Orientekspressen var skøn og underholdende. Jeg glæder mig til Døden på Nilen.

1 dag siden
Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

2 dage siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

4 dage siden