Cookie- og Privatlivspolitik
Christoph Waltz i 'Pirates of the Caribbean 5'?

Christoph Waltz i 'Pirates of the Caribbean 5'?

Et hævntørstigt spøgelse skal findes

Stem op!
8
Stem ned!
-1
(reset)

I disse dage er holdet bag 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales' ved at udplukke den helt rigtige skuespiller til rollen som filmens skurk.

Og det rygtes, at valget er ved at falde på Christoph Waltz.

Waltz har tidligere prøvet kræfter med skurkerollen i Quentin Tarantinos Inglourious Basterds, hvor han spillede det nøje beregnende, nazistiske sproggeni, Hans Landa.

Denne gang bliver det i skikkelse af spøgelset Captain Brand, at skuespilleren (måske) skal udfolde sine talenter. For at hævne sig på Jack Sparrow (Johnny Depp) er gespenstet ude på at få nallerne i den værdifulde genstand, kaldet The Trident, før piraten. Og herfra går den vilde jagt…

Ingen forpligtelser er endnu lavet, og hvis rollen skulle glippe, kan man snart opleve Waltz på det store lærred i Horrible Bosses 2 og 'Muppets Most Wanted'.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales er instrueret af nordmændene Joachim Rønning og Espen Sandberg, der også stod bag Kon-Tiki. Filmen får premiere i løbet af 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
MereteSuser/580675

Hej, det eneste der kan gøres er at krydse fingre for, at 5 ikke er på 4 niveau (floskler og forudsigelighed).

Christoph Waltz er en rigtig god skuespiller, der forhåbentlig kan få Johnny Deep til at tage rollen "alvorligt" igen.

Simon

For min skyld behøver de ikke at lave flere, for både 3'eren eller 4'eren var dårlige.
Når det så er sagt, så synes jeg at Christoph Waltz er det bedste der kunne ske for denne film og det vil måske ligefrem få mig til at overveje at se den, efter at jeg egentligt havde tabt interessen.

Waltz gør alle de film han er med i bedre og han vil måske kunne få en Johnny Depp som Jack Sparrow, der efterhånden er blevet en parodi på sig selv, til at føles mindre som en gentagelse.

Jeg kan i hvert fald forestille mig at sidde og heppe på at Captain Brand vinder over Jack Sparrow. Men eftersom de også planlægger en sekser kommer det nok ikke til at ske.

Jeg havde dog meget hellere set Waltz som skurk i et andet univers, nemlig Bond-universet. Ikke at det ikke stadigvæk kan ske.

Jacob

Tror Christoph Waltz er et godt valg som skurk. Kan sagtens forestille ham som en ond pirat/spøgelse :)

Synes ikke 4'eren var dårlig. Men dog under niveau i forhold til de andre 3. Men er dog enig i at den var malplaceret.

Maria

Det lyder lækkert at de vil lave en 5'er, men så vil jeg da håbe de vil lave en superfilm - for 4'eren var lidt en skuffelse, ok, men på en måde lidt malplaceret i forhold til de første tre. Spændende, så må vi se til 2016 om vi skal skuffes eller glædes.

satisfythecrave

Jeg håber dælme, at Christoph (som er en fantastisk skuespiller) i så fald kan højne niveauet. Den sidste film var da det værste juks altså. De her film er et perfekt eksempel på pengegriskhed. De tre første film var smaddergode, men nu har de altså bare lige taget hele franchisen et stykke for langt.

Maxuser/1066079

Den serie har allerede sejlet længere end lærredet kan holde :-(

Elias

Fedt

Jacob

Forståeligt at de udsætter premieren til 2016, og Christopher Waltz kunne sikkert blive et fantastisk spøgelse. Utroligt så mange sukkermader Kaptajn Sparrow har tisset på gennem tiden. Og nu skal de på jagt efter en Trefork? Skal de græske guder indblandes, eller skal vi til Atlantis? Håber de to nordmænd kan få den her pirat-franchise tilbage på sporet efter især 3'eren.

Mikkel Poulsen

Det bliver godt nok spændende Blackbeard var også en udemærket god skurke i On Stranger Tides, men i hvert fald er Barbossa stadigvæk med i skikkelse af Geoffrey Rush. Og Jack Sparrow som selvfølgelig altid Johnny Deep, jeg er spændt på Christoph Waltz som spøgelset Captain Brand og den der the triend de ville jagte i filmen. Der er godt nok langtid til 2016 sommeren men håber dog at vente tiden er værd, jeg glæder mig godt nok! :) ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

1 time siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

1 dag siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

1 dag siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden

Aktive debatter