Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer 2 - Divergent

Trailer 2 - Divergent

Mere fra fremtidsuniverset

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

I går kunne vi vise fem nye plakater til 'Divergent', og i dag kan fans af Tris og Co. glæde sig over endnu en nyhed fra fremtidsuniverset, filmens anden trailer.

Som traileren afslører, foregår handlingen i 'Divergent' i et dystopisk samfund, hvor mennesker, på baggrund af deres karaktertræk, er inddelt i faktioner.

Den unge pige, Beatrice 'Tris' Prior, står overfor et svært valg da hun, som alle 16-årige, skal beslutte sig for, hvilken faktion hun vil tilslutte sig. Beatrice opdager, at hun er en såkaldt 'divergent' - en afviger der ikke passer ind i en enkelt faktion. Sådanne mennesker betragtes som farlige for det rigide system, og Tris må derfor holde sit sande jeg hemmeligt.

Divergent har premiere den 20. marts 2014.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lea

Jeg glæder mig virkelig meget til denne her film, og jeg tror den har en meget større chance, i forhold til at overleve som en film franchise. Vi har haft en del YA film, som ikke har overlevet box-office, og har derfor ikke fået noget green-light til at fortsætte med de resterende film (The Host, Beautiful Creatures)
- The Mortal Instruments er en exception, da filmselskabet selv har valgt at finansiere resten af serien. Det skal dog huskes, at det heller ikke gik særlig godt for dem, box office wise.

Faktisk er det kun Hunger Games, som har formået at overleve efter Harry Potter og Twilight-stormen. Dette synes jeg er ufattelig ærgerligt, og alt der bliver lavet, bliver sammenlignet med disse to serier. Noget som jeg også synes er ufattelig forkert.

Dog tror jeg, at Divergent har en chance. Det er en utrolig god bog og serie, med masser af action.

Jeg må dog sige, at jeg synes number 2 trailer var en smule cheesy. Jeg kunne bedre lide den første trailer.

Freja

Jeg syntes stadig det er et dårligt cast til Tris og Tobias. Men glæder mig til at se filmen den 21. marts.

Karoline

Jeg syntes tværtimod at de har castet het perfekt. Det var lige sådan jeg havde forestillet mig i hvert fald Tobias :)

Christina

Denne trailer er meget bedre end den første trailer vi fik, i min mening og er mere spændt nu :)

Jeff

That looks terrible. What is Kate Winslett doing in this...

Nina

Synes det ser forfærdeligt ud! Jeg er vildt trist! Jeg elskede bogen, men det her ligner da godt nok ikke tilnærmelsesvis det jeg forestillede mig :( ØV!

Alba Høeg

Glæder mig ekstremt meget til at se Shaileene Woodly i rollen som Tris - især nu da hun også spiller hovedrollen i den filmatiserede version John Greens fantastiske roman, The Fault in our Star! Har på fornemmelsen at filmen vil leve op til bogens forventninger ...

Clarakluk

Glæder mig sygt meget til den film!

Men synes det bliver lidt mærkeligt at se Shai som både Tris og Hazel, især når Ansel både spiller Caleb og Gus......

Karen Karlsen

Det er helt åndssvagt så meget jeg glæder mig til at se denne film! DAUNTLESS CAKE

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

1 dag siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

1 dag siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

3 dage siden
Jesper

Han burde have takket nej til den rolle..

Det bliver en no go herfra. WB får ikke fem flade øre for den film herfra.

3 dage siden
Laurids

Ja det fedt med anbefalingerne af film som man ikke kan se det på største lærreder da det nu kommer frem at flere af de store biografkæder har valg

3 dage siden