Cookie- og Privatlivspolitik
To store film udskudt

To store film udskudt

Bestseller-filmatisering og science fiction-eventyr må vente

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Fifty Shades of Grey flytter fra august 2014 til februar 2015, og fortsættelsen til Independence Day flytter fra sommeren 2015 til 1. juli 2016.

Filmatiseringen af E.L. James' voldsomt populære roman bliver således en Valentines-premiere, selvom de erotiske eskapader måske ikke byder på den mest klassiske form for romantik.

'Independence Day 2', eller ID Forever som den hedder, forlader ikke overraskende 2015, der i forvejen er et tætpakket blockbuster år.

Nu får Terminator til gengæld den 1. juli 2015 for sig selv.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel Poulsen

Dan Brown's Inferno med Ron Howard som instruktør igen. Og Tom Hanks vender atter tilbage som Professor Robert Langdon, premieren er sat til 18 December 2015. Jeg er virkelig spændt den ser jeg frem til med glæde!!!!

Simon

Inferno kommer op imod to giganter i form af Star Wars og Mission Impossible 5, så jeg vil ikke forvente at den bliver ved med at skulle åbne i december 2015.
Det er allerede lettere risikabelt at ligge MI5 i slipstrømmen af Star Wars.

Mikkel Poulsen

Eller så kan det være den udkommer Maj 2015. For det samme sagde de med Angels & Demons at den skulle forvente og have premiere December 2008, men den blev rykket til 13 Maj 2009. Så måske bliver Inferno skudt til Maj 2015, de går i hvert fald igang med optagelserne Juni 2014!

Jacob

Altså, Fifty Shades of Grey rager mig en høstblomst. Til gengæld håber jeg udskydelsen af ID Forever vil få dem til at overveje historien lidt, for den lyder altså for dum. Tror The Terminator skal være taknemmelig, for at stå alene 1. juli i det vildeste blockbuster år.

Carluser/917403

noget om historien til ID forever?

Jacob

Kort efter den første Independence Day havde premiere i 1996 bad Fox Roland Emmerich om, at skrive en fortsættelse. Det blev til historien om et parallelunivers, hvor rumvæsnerne efter vi slog dem blev fanget i et ormehul. Hvad der for dem kun var to uger, blev for os til 20 år hvilket gav menneskene tid til at forberede sig. Emmerich var så utilfreds med sin drejebog, at han gav studiet deres penge tilbage. Nu er projektet så oppe og kører igen, der bliver til Independence Day Forever Part One og senere Independence Day Forever Part Two. Den officielle forklaring på udskydelsen er den tætpakkede kalender, men rygtet siger det også skyldes at de ønsker premieren som et 20-års jubilæum for den første film.
Desværre skal Will Smith ikke være med pga. han har fået stjernenykker.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Kejseren dør i Episode VI. Det har J.J. Abrams været ude og sige efter den store afsløring.

1 time siden
Antaeus

Nu kender jeg ikke nogle af bøgerne, men hvis man henholder sig til filmuniverset, altså de forrige Star Wars film og især Ep.

6 timer siden
Kasper

At kejseren overlevede er udforsket i ret mange roste EU bøger, og kan næppe betragtes som en hovsa løsning.

6 timer siden
Antaeus

At være den nye "The Force Awakens" (Star Wars) ser jeg ikke som en stor fordel - jo, sammenlignet med hvad der er kommet af Terminator film efter

6 timer siden
Kekkeruser/733889
Kekkeruser/733889

Jeg er klar og haft haft hejst lakridspibe siden, at jeg så den første gang <3 ;) :D

8 timer siden

Aktive debatter