Cookie- og Privatlivspolitik
'Star Wars: Episode VII' får premieredato

'Star Wars: Episode VII' får premieredato

Sæt kryds i kalenderen!

Stem op!
26
Stem ned!
0
(reset)

Hvis du af uransagelige årsager skulle have en kalender for 2015, så har vi et kryds du skal sætte i den.

Star Wars: Episode VII får nemlig dansk premiere den 17. december 2015, hvilket er én dag før den amerikanske premiere.

Ellers er det stadig sparsomt med helt officielle detaljer om filmen, men vi er 100 % sikre på følgende: J.J. Abrams instruerer, og han skriver den sammen med Lawrence Kasdan.

Præsidenten for Lucasfilm, Kathleen Kennedy, producerer sammen med J.J. Abrams og Bryan Burke. Og så har John Williams sagt ja til igen at stå for musikken.

Filmen optages i Pinewood studierne i England og går efter planen i gang til næste forår. 

På en skala fra 1 til 1.000, hvor meget glæder du dig så til at se hvad Abrams og hans Star Wars-hold finder på?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
X

OMG OMG OMG kan der ikke vente...

Alexander

Forstår ikke hvorfor man vælger at lave en ny star wars, da det var så godt som slut. Selvfølgelig er det for at lave penge. Men kan da alligevel kun sige at jeg glæder mig ekstremt meget til at se VII ;)

Thomas Fenger

Glæder mig helt vildt selvom jeg har på fornemmelsen at det bliver en "familiefilm" fremfor en decideret fanfilm...har været Star Wars fan i 30 år og hører til dem som blev slemt skuffede over the prequel trilogy selvom tiden nu egentlig har været nådig ved specielt Episode I og II mens III er en rigtig god film specielt efter den første slagscene over Coruscant....håber at de nye film ikke modsiger det fabelagtige, kanoniserede og veletablerede udvidede univers...men det bliver nok vanskeligt at undgå...er meget spændt på hvordan J.J. Abrams løser opgaven men tror at filmen er i sikre omend lidt "kedelige" hænder....

Anonymuser/0

Det kan ikke måles hvor meget jeg glæder mig til den dato, det bliver så vildt.

Jeg læste engang for rigtig mange år siden at Lucas i sin tid skev manuskipt til i alt 9 film, så jeg håber på vi kan få en ægte fortsættelse på sagaen, hvorvidt der så anvendes elementer fra de mange bøger er et andet spørgsmål, men lige meget hvad kan det kun blive godt (og så er jar-jar med stor sandsynlighed ikke med - hvilket kun er et +)

Hvis jeg bare havde en tidsmaskine - men så ville jeg nok primært rejse tilbage og f.eks. opleve episode IV præmieren og stemningen og forventningerne hertil:)

karsten

Er noget spændt på at se hvad plottet bliver

Star

Hver fald over en million !

Simon

Så fylder man da liiige 25 år den dag den får premiere i landet - hvor er det lækkert :) det bliver rent Star Wars-marathon og så ind og se Episode VII i biografen B)

Klaus

OG den skal ses i biografen.
Det bliver så stort at genopleve historien :-)

Mira

Til alle jer som sidder og siger at der er lavet så og så mange bøger..
Er det så her hvor man skal sige at filmene altså IKKE er lavet over bøger!? ;) Men tvært imod bøger som er lavet over FILM?
Synes squ det er lidt trist at det er glemt i forbifarten..
Der er måske en sandsynlighed at de nye film kan være baseret på plottet fra nogle af fortsættelserne på bøgerne, men der er langt større sandsynlighed at de har deres helt egen historie.

Jeg synes personligt ikke at man burde tage nogen af de bøger seriøst, for George Lucas har selv sagt at han lader som om at de ikke eksisterer i hans univers (hvilket de heller ikke burde gøre, hvis du spørger mig- han lavede det i første omgang- og desuden var nogen af de plots jeg læste da jeg faldt over dem på biblioteket for flere år siden, så langt ude at jeg simpelthen måtte ligge dem fra mig og holde mig til det officielle Star Wars-- Ikke alle de sidehistorier udgivet til højre og venstre, men det er måske kun mig xD)

Jeg ved ikke hvad jeg skal håbe på eller lade være.. For mig er det et meget ømt emne.. Som fan har man jo et sted altid håbet på mere.. Men for mig var det hele ligesom afsluttet.. Vi har fået starten og den lykkelige slutning for Ani, Padme og Luke og Leia's historie <3
Hvis jeg skulle se mere, så ville jeg gerne se starten på det hele- hvordan Jedierne kom til verdenen og deres historie ;)
Tror jeg glæder mig omkring 600-700 stykker? :P

Hanne Fieuser/13522

Det kan nemlig ikke beskrives hvor meget jeg glæder mig....jubii ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

14 timer siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

1 dag siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

3 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

4 dage siden