Cookie- og Privatlivspolitik
Preview 2014 - Science fiction

Preview 2014 - Science fiction

Ud i rummet, gennem ormehullet, tilbage i tiden - 2014 har det hele.

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Tilbage i 2012 havde mange filmnørder landet over travlt med, at udråbe det kommende 2013 til det fedeste science fiction-år længe. Flere af os (ja, os) har mest af alt lyst til at æde vores ord igen, for et hurtigt smugkig på 2014 afslører, at det kommende år ser mindst lige så lovende ud, som 2013 gjorde. Måske endda bedre.

The Hunger Games: Mockingjay - del 1
Ikke at serien af Hunger Games-film står som noget stort mysterie og vi ved at Jennifer Lawrence er sej, men det bliver nu stadig spændende, at se præcis hvor voldelig filmatiseringen af sidste bog i serien bliver. De giver den i hvert fald plads, ved at dele bogen over i to film. Den instrueres af Francis Lawrence, der også stod bag 'Catching Fire', 'I Am Legend' og 'Constantine'.

Jupiter Ascending
Lige meget hvad end de finder på, er det altid nervepirrende, når Wachowski-søskendeparret kommer med noget nyt. Universets dronning prøver at få dræbt en ung, fattig pige, fordi hendes blotte eksistens truer dronningens styre. Rollelisten byder på blandt andet Channing Tatum, Mila Kunis, Sean Bean, Eddie Redmayne, James D'Arcy og Terry Gilliam. 

Transcendence
Johnny Depp spiller videnskabsmanden Will der bliver myrdet, hvorefter hans kone uploader hans hjerne til en computer, så de kan fortsætte deres arbejde med at udvikle en computer, der er smartere end et menneske. Wally Pfister instruerer sin debutfilm og det er spændende, fordi Wally har filmet næsten alle Christopher Nolans film, fra 'Memento' til 'The Dark Knight Rises' og de er flotte! 

Edge of Tomorrow
Langt ude i fremtiden kæmper Tom Cruise mod nogle rumvæsner, men oplever igen og igen, at han bliver sendt tilbage til det samme fatale slag i krigen, via et tidsloop. Tænk på den som en sci-fi-action-version af 'Groundhog Day' og du er ved at være der. Instrueres af Doug Liman, hvis bedste film stadig er 'The Bourne Identity'. 

Dawn of the Planet of the Apes
'Abernes Planet: Oprindelsen' var overraskende god. En seriøs og flot film, der virkelig lagde op til fortsættelsen 'Dawn of the Planet of the Apes'. En lille gruppe overlevende mennesker etablerer en ustabil alliance med Caesar og hans aggressive abehær. Det går galt, tingene løber løbsk og en krig bryder ud mellem aber og mennesker. 

RoboCop
Du kender historien: Ung, lovende politimand halv-dræbes af glubske skurke, videnskabsmænd redder hans lemlæstede lig og skaber ved hjælp af hans krop en Robocop - en robot-politimand. Kiksede one-liners, identitetskrise og generel rundsmadder følger. Genindspilningen af Verhoevens klassiker fra '87 virker måske overflødig, men verden kan aldrig få nok RoboCops. I'd buy that for a dollar!  

The Maze Runner
Uden at kunne huske noget som helst, vågner unge Thomas op hos en flok drenge, der holdes fanget i en gigantisk labyrint. De ved ikke hvem der står bag og hvorfor. En dag dukker en lam pige op i labyrinten med en mystisk note, der måske kan hjælpe drengene med at finde vejen ud. Lyder det mystisk? Yup, og det håber vi også filmen er. 

Interstellar
Christopher Nolans hemmeligholdte sci-fi-thriller handler om en flok videnskabsmænd, der rejser gennem et nyligt opdaget ormehul i rummet. Hvad der sker derefter vides ikke, men ifølge The Hollywood Reporter byder historien både på tidsrejser og alternative dimensioner, så det skal nok blive top forvirrende og top fedt. Matthew McConaughey og Anne Hathaway spiller hovedrollerne.

Guardians of the Galaxy
Det er så umådeligt svært, at forberede dig på 'Guardians of the Galaxy', for den er alt muligt. Grundlæggende fortæller filmen historien om en flok superhelte i rummet, der må stå sammen for at bringe en ultra-skurk ned med nakken. Filmen er en blanding af humor, action, kitsch og kliché, og baseres på Marvel-tegneserien af samme navn. Og ja, Bradley Cooper spiller en drabelig vaskebjørn...

X-Men: Days of Future Past
Superhelte-serien om de muterede X-Men fortsætter ufortrødent med sin syvende film. Instruktør Bryan Singer har beskrevet 'Days of Future Past' som både en sequel og en prequel, for der er tidsrejse involveret og handlingen foregår både før og efter de X-Men-film du allerede kender. Alle de velkendte X-Men er med, samt en lang række nye.  

Flere sci-fi-film i 2014: DivergentCaptain America 2The Amazing Spider-Man 2Teenage Mutant Ninja Turtles.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Det ser søreme ud til at temaet "Fiktivt Univers" aka "Science Fiction" får noget af en opmærksomhed. Talrige titler ser ud til at dukke op og der er vidst flere på vej! 1 af de film jeg SKAL se er (ikke-underligt da jeg er kæmpe fan af serien) 'The Hunger Games: Mockingjay - Del.1' som jeg tror bliver en decideret værdig og lovende efterfølger og første del på den episke slutning om Districternes kamp mod The Capital!
Derudover skal film som 'Dawn of the Planet of the Apes', 'RoboCop', 'The Maze Runner' (venter på traileren kommer med den endelige beslutning), 'Guardians of the Galaxy' (også her skal traileren komme med resultatet), 'The Amazing Spider-Man 2'. Og Måske også: 'Divergent', 'Interstellar', 'Teenage Mutant Ninja Turtles' og 'Captain America'!

Wayne

Nolan ved at han har en voksende fanskare, og jeg er sikker på at han ikke skuffer. Der er mange spændende film på listen, men jeg tror mest på Interstellar.

Jokezuser/426720

Folk der ikke glæder sig til Guardians of the Galaxy, er typisk ignorante om det episke team. De er ikke The Avengers, de er tættere på The Expendables (Dog med bedre skuespil ud fra castet) I denne artikel kan du læse 7 gode grunde til at glæde sig til denne episke, voldlige og enormt morsomme film.

http://whatculture.com/film/guardians-galaxy-7-reasons-get-excited-marve...

S. Rico

X-Men 5 (eller skal vi sige 7) bliver helt sikkert episk og kæmpe stort.

Robocop bliver ganske givet også helt forrygende. Jeg håber på en oplevelse som med remake'et af Dredd.

Jeg ser også utroligt meget frem til Dawn of the planet of the apes. Hvis den bare bliver halvt så god som den første, så er der en fed oplevelse i vente.

Men hvad med alle de mindre kendte titler? Det er umuligt at gætte sig til, hvad der bliver den helt store overraskelse ud fra beskrivelserne alene. Da jeg sidste år skulle gætte på 2013, syntes jeg Oblivion tegnede ufattelig godt. Men den blev hurtigt glemt igen.

Lige nu synes jeg Divergent tegner til at blive et spændende bekendtskab. Men jeg tør ikke håbe alt for meget. Det samme kan man sige om The Maze Runner. Umiddelbart en film lige til min smag. Men lad os se. Hellere blive positivt overrasket, end at gå og håbe på alt muligt.

Shah Bazidas

Men grunden til at jeg kigger mod 2014 er mest af alt med frygt for, at det bliver lige så skuffende som 2013 var.

Oblivion, Elysium, Cloud Atlas, Star Trek Into Darkness var ok film oplevelser.

After Earth nægter jeg at se.

Man of Steel, teknisk set en superheltefilm, men falder indenfor sci-fi superhelte var en stor meh oplevelse med fantastisk musik.

Riddick var også lunken.

Iron Man 3 var også en sjov film, men også indenfor superheltegenren...

De to sci-fi film jeg var gladest for, falder præsentationsmæssigt og IQ-mæssigt i den helt modsatte skala:

Pacific Rim (DUM MEN HOLD KÆFT, HVOR VAR DET BARE DET FEDESTE POWER RANGERS AFSNIT EVER)

samt

Gravity. Ganske enkelt årets film indtil videre.

Men 2013 ryger i glemmebogen.

2014... Du må gerne se lige så smuk ud, når vi vågner i morgen i sengen, som da jeg nedlagde dig aftenen før...

For 2013 er godt nok ikke en, jeg blærer mig med overfor vennerne.

Niklas B. Luu

Glæder mig virkelig til næste år med alle disse film. Det er et tæt løb mellem dem alle.
Vil dog sige, at jeg mest glæder mig til X-men og Interstellar (Nolan all the way!!)

jonuser/927757

Glæder mig helt klart mest til Interstellar, da en sci-fi-rumfilm fra Nolan har været længeventet herfra! Men det betyder dog ikke at jeg ikke glæder mig til mange af de andre også!

Anonymuser/0

Er mega hype på at se filmatiseringen af den sidste bog i serien. Francis Lawrence gjorde det godt med 'Catching Fire' så mon ikke 'Mockingjay - Del. 1' bliver lige så vellykket!

Christian

Come on, man. Det bliver 2014's ubetinget fedeste sci-fi oplevelse - og 98% en af årets absolut bedste film, hvis ikke den bedste (Ja, jeg siger det blindt). Jeg er nærmest villig til at ligge mit hoved på blokken her. Manden har ikke været nær noget der minder om et nederlag endnu. Jeg snakker også om hans film før Batman Begins.

Jeg har nadda set til Interstellar endnu. Ingen billeder, ingen plakater og slet ikke nogle optagelser. Alle involveret i projektet har mundkurv på. Jeg ved bare at det er sci-fi. Det er originalt. Det er Christopher Nolan og hans bror som har skrevet historien. Det er Nolan der instruerer. Det er Hans Zimmer der leverer musikken (as always). Det er et stjernespækket og fantastisk cast. Historien omhandler tidsrejse/ormehuller osv. Det bliver fucking awesome!

Christopher Nolan er fuldstændig fantastisk. Det er så betryggende at vide at når man næste år sætter sig ned i biografstolen for at se hans nye film, så bliver det i VÆRSTE fald bare en GO' film. No chance in hell at den bliver dårlig, eller blot middelmådig.

Glæder mig rigtig meget til alle de andre film også. Navnligt Spidey 2 og re-introduktionen af Ninja Turtles. Selvom sidstnævntes filmhold ikke er skide betryggende (Michael Bay!! Oh No). Men nu får Vi af se.

Stefan

Turtles for the win!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Nannauser/649316
Nannauser/649316

En virkelig god film - omend ikke så coronavenlig idet jeg fik lyst til en lille drink og en dans bagefter :-)

2 timer siden
Samueluser/14193
Samueluser/14193

I MCU er der kun én Tony Stark.

4 timer siden
Camilla

Det er en retig god óg sjov film den kan jeg anbefale at gå ind og se.

9 timer siden
Stine Teglgaard

Den gad jeg godt have været med til. Men desværre, så heldig var jeg ikke.

MVH Stine

13 timer siden
Kennethuser/432225
Kennethuser/432225

Udluftningen er endnu bedre i fly, hvor man ligeledes var ude med at det var sikkert.

13 timer siden

Aktive debatter