Cookie- og Privatlivspolitik
Ny karakterplakat til 'Divergent'

Ny karakterplakat til 'Divergent'

Tori er på banen

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Promoveringen af den stort opslåede science fiction-film, 'Divergent', er så småt begyndt at rulle. Det seneste tiltag er en række karakterplakater, der præsenterer filmens persongalleri.

'Divergent', der er baseret på Veronica Roths bestsellerroman af samme navn, handler om den unge pige Beatrice 'Tris' Prior, som opdager, at hun er en afviger - en såkaldt 'divergent'. Tris passer ikke ind i fremtidssamfundets system, hvor mennesker er opdelt i faktioner baseret på deres karaktertræk, og hun befinder sig derfor i en meget farlig position.

Karakteren Tori (Maggie Q), der kan ses på plakaten nedenfor, tilhører Dauntless-faktionen (de modige), hvor hun arbejder som tatovør. Tori bliver Tris' fortrolige og hun er en af de få, der kender til den unge piges hemmelighed.

Toris tatovering forestiller en sort høg som symboliserer, at hun har overvundet sin frygt for mørket.

Filmens hovedpersoner, Tris og Four, pryder allerede hver deres plakat. Begge er lavet i samme stil som den seneste, hvor tatoveringerne er i centrum. Se dem her.
 
Divergent har dansk premiere den 20. marts, 2014.

Divergent

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christina

Åh man kan det ikke bare blive den 20 marts allerede??

Bongojungle

Endeligt har vi fået set Tori's tatovering, og den er godt nok ikke stor. I bogen. Ja jeg er en af de mennesker.. dækker ørnen det meste af Toris ryg og ned af hendes armen. Det var iverthifalde det billede jeg fik da jeg læse bogen.

Men. Det er faktisk helt i orden, det ville jo være virkeligt kedeligt at se filmen hvis de gjorde præcist som i bogen, så ville der ikke være irriterende mennesker som mig der sidder her og peger ud at der er anderledes.
Jeg kan rigtigt godt lide at de har valgt at lave tatoveringerne på karakterende mindre og meget moderne.

(Y)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

bambiexplorer

Og det var helt klart højdepunktet ved Paul McCa’s seneste koncert i O2 Arena (London). Alle sejl var sat til i en superlækker version!

7 timer siden
Antaeus

Kino, jeres youtube henvisninger for "From Russia with Love" og 'We Have All the Time in the World' er lidt uheldige for det er instrumental versio

11 timer siden
Antaeus

Jeg synes ret godt om langt de fleste Bond sange.

11 timer siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

Waiting on the wall med Sam Smith.

19 timer siden
DJN
Nej
DJN

Han læser nok ikke.
Men nu var det jo heller ikke p.gr.af filmsmagen, han skulle spærres inde.

1 dag siden

Aktive debatter