Cookie- og Privatlivspolitik
Kino.dk mødte Jennifer Lawrence

Kino.dk mødte Jennifer Lawrence

Hunger Games-stjernen om forventninger, paranoia og berømmelse

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Da Jennifer Shrader Lawrence gik i high school blev hun kåret som klassens mest snakkesalige. En påstand, man straks finder troværdig, når man møder den i dag 23-årige skuespillerinde i virkeligheden.

"Hej, hvordan har I det?" siger hun med et stort smil efterfulgt af et "Uhhh, det er koldt herinde, fryser I ikke? Jeg må hellere tage min cardigan på".

På under 30 sekunder har den blonde skuespillerinde formået at afvæbne samtlige journalister ved bordet. Præcis som vi hver især havde håbet eller forventet, og præcis som hun har gjort det med resten af verden.

Man skal nemlig lede længe efter en, som ikke bryder sig om Jennifer Lawrence, der om nogen er en sammensat størrelse. Den Kentucky-fødte Lawrence blev som ung teenager spottet af en agent på en ferie i New York, og kort tid efter var familien blevet overtalt til at flytte til Los Angeles for at forfølge skuespillerdrømmen. Agenten var eftersigende intet mindre end blæst omkuld af den 14-årige piges talent, skønhed og ikke mindst personlighed.

Den selvsamme kombination, der i dag gør Lawrence til genstand for en nærmest hypet beundring. For er der noget, alle elsker, er det, når det perfekte går hånd i hånd med det fejlbare. Jennifer Lawrence er stadig i starten af 20erne og har allerede vundet en Oscar... men hun faldt på vej op af trappen til podiet. Pladask! Og så er det ok at være sindssygt smuk og dygtig på samme tid.

Same, same, but different
Dagens interview skal handle om karrierens største rolle som den ukuelige Katniss Everdeen i filmatiseringen af Suzanne Collins’ The Hunger Games-bøger. I alt fire film er planlagt, og det nyeste kapitel stiler denne november efter filmisk verdensdomæne ca. halvandet år efter den meget populære etter.

Var det mere eller mindre krævende at lave fortsættelsen? "Både og. Med den første film vidste vi egentligt ikke, hvad vi lavede. Altså, vi vidste, hvordan man lavede en film, men ikke hvordan man lavede en film over et værk, som så mange allerede har en mening om. Og det var skræmmende. Det samme pres er til stede i dag, men det er en lettelse, at folk virkede til at kunne lide det, vi gjorde med den første," svarer Lawrence på åbningsspørgsmålet.

"Med ’Catching Fire’ vil vi gerne give publikum det samme, men samtidig noget nyt og anderledes. Rent skuespilmæssigt er det kompliceret. Det er lettere, fordi man allerede kender karakteren, men svært at man både skal bevare noget velkendt og tilføje noget nyt."

'Catching Fire' bliver under alle omstændigheder anderledes i og med, at instruktøren nu hedder Francis Lawrence og ikke Gary Ross. Den nye instruktør er desuden allerede hyret til at lave de sidste to kapitler, så det lyder reelt nok, når hovedrolleindehaveren roser sin navnefælle. "Han er perfekt til den her film. Og det siger jeg ikke bare. Ok, jeg ville sige det alligevel, men jeg lyver faktisk ikke," griner den notorisk middelbare Lawrence. "Francis er fantastisk med skuespillere og sjov at arbejde sammen med. Han har en god, rolig energi. Men når han vipper med en kuglepen, betyder det, at han er stresset. Så ved man bare, at man skal holde sig væk." Hun kvitterer med en grimasse, man sjældent ser på feterede Hollywoodstjerner, og Lawrence virker i det hele taget mindre forfængelig end gennemsnittet. Et personlighedstræk der er blevet centralt i mediernes opfattelse af hende.

Med et par gode æblekinder og relativt fyldige former er Lawrence gået i forsvar for den sunde krop og har flere gange udtalt, at hun ikke ønsker at gå på slankekur for at bekæmpe de ekstra ti kilo, som kameraet eftersigende tilfører. Selvom producenter førhen har truet med fyring, hvis hun ikke skrumpede en tøjstørrelse, og selvom enkelte anmeldere fandt hende for buttet til rollen som Katniss.

Når man spørger ind til træningen op til Dødsspillet, strejfer Lawrence også selv emnet... Læs hele interviewet i november-magasinet

The Hunger Games: Catching Fire har dansk premiere i dag. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel Poulsen

Hun er også en god skuespiller og det går fremad med hende. Hun er snart på niveau med Emma Watson gad vide om hun bliver kåret som den mest sexede skuespillerinde af unge, for hun er pæn lækker og se på. Og jeg glæder mig til og se hende i Catching Fire på Tirsdag!

Jedi Princeuser/893895

Tror ikke lige jeg ville sætte hende i samme niveau som Emma Watson. Jennifer har jo allerede vundet en Oscar og nomineret flere gange ;) Alle, kritikere, skuespillere og instruktører har roset hende og hendes unikke talent utallige mange gange...Jeg ser hende nærmere som en mulig Meryl Streep efterfølger end ligestillet med Emma Watson...

Mikkel Poulsen

Bare min vurdering

Lea

Før det første elsker jennifers skuespil i alle film! Hun skuffer aldrig:)
Og så hun er IKKE tyk! Hun er ganske normal, det er de andre skuespiller der er skind og ben.
Elsker bare hun er så nede på jorden :)

Hejlouser/1080994

Jennifer er bare en af de største skuespillere i vores tid. Hun er bare for fantastisk, Hun er den bedste (Kvindelige) skuespiller jeg nogen sinde havde set, Jeg lagde mærke til hende i The Hunger Games, Og jeg må sige, hun fik mig til at tro, det hele skete, Jeg kender alle serierne og Filmene som Jennifer Lawrence har været med i Winters bone, Linings Playbook,og serier som F.eks. Cold Case, Medium.

Hun er bare den bedste. jeg vil give jer fem grunde til at hun er min ynglings skuespiller

(1) . . Hun er med i The hunger games

(2) . . Hun er mega god til skuespil

(3) . . Hun hjælper altid folk,

(4) . . hun har aldrig taget lektioner i skuespil, hun er selv født med den

(5) elsker hendes frisure'

Det var alt om Jennifer Lawrence, Glæder mig til Cathing Fire og Mockingyag

Thamea

den hedder mockingjay!!!!!!!

Jedi Princeuser/893895

Fantastisk menneske, så naturlig og slet ikke fake. Elsker hende og så er hun en fremragende skuespiller :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gitte

filmen er en mini serie i 2 dele blev vist på DR 1 eller tv2 i slutningen af 90,er

10 timer siden
John

Hvorfor kommer den ikke i biffen?

16 timer siden
Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

1 dag siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

2 dage siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

4 dage siden

Aktive debatter