Cookie- og Privatlivspolitik
Instruktørernes lækre reklamer

Instruktørernes lækre reklamer

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Det går over hovedet på de fleste, men mange store og anerkendte instruktører tjener sine hverdagspenge ved at instruere reklamefilm. De fleste instruktører er bare ikke interesserede i, at du ved det, fordi det kan ses som at sælge ud.

Hverken danske Nicolas Winding Refn og Martin de Thurah eller amerikanske Martin Scorsese bliver dog ikke mindre seje af, at de har instrueret de tre følgende reklamer. De bygger naturligvis på et kommercielt grundlag, men det betyder ikke, at de ikke er flotte og interessante at se for filmelskere.

Nicolas Winding Refn er mest kendt for ultravold og kunstfilm, men her skal han fortælle en historie om noget så tilforladeligt som en fransk vodka. Normalt når folk griber en flaske vodka i hans film, er det for at smadre den og jorde den ind i struben på en eller anden. Derfor er det måske lidt overraskende at se, hvor hyggelig han rent faktisk kan være, når han vil. 

Martin de Thurah er ikke Danmarks mest kendte instruktør, men du har måske set en af hans mange musikvideoer for enten James Blake, Mew eller Feist. Martin har øje for gudeskønne billeder og det skinner igennem i denne reklame for cognacen Hennessy, der desuden fortæller en god historie.

Og sidst men ikke mindst kommer vi til en af de helt store kanoner. Scorsese har altid været reklameaktiv, både foran og bag kameraet, men seneste skud på stammen er nu en af de bedre. En kortfilm for Dolce & Gabbana med Scarlett Johansson og Matthew McConaughey, der oser af ol' school New York og som har en dialog der kan tolkes ret kraftigt på. God fornøjelse.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Line FS

... Har også lavet nogle virkelig flotte reklamer!!

Simon

Man kan argumentere for at alle Baz Luhrmann's film grundlæggende er reklamer. Han har ihvertfald samme æstetik i sine spillefilm, som i reklamer. Det er en stiliseret verden han præsenterer uanset mediet.

Jeg synes iøvrigt Martin Scorsese's reklame var klart den bedste. Det er der vel heller ikke noget at sige til når det er mesteren selv i aktion. Men med hans reklame kunne man slet ikke være i tvivl om hvem der havde lavet den. Hans stil er meget fremtrædende i den, både med et musikvalg, der er klassisk Scorsese og kamerapanoreringen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

1 dag siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

2 dage siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

3 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

3 dage siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

3 dage siden

Aktive debatter