Cookie- og Privatlivspolitik
Gravity-spinoff introducerer inuit

Gravity-spinoff introducerer inuit

Jordforbindelse

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Advarsel: Denne nyhed indeholder spoilers!

I en helt central scene fra den biografaktuelle thriller, Gravity, finder man en afkræftet Dr. Ryan Stone (Sandra Bullock), der efter voldsomme anstrengelser i det ubarmhjertige ydre rum har fundet midlertidig ly i en russisk rumkapsel.

Her får hun radioforbindelse til Jorden. Manden i den anden ende taler et uforståeligt sprog, og Ryan kan således ikke kommunikere sin fatale situation videre. Men mandestemmen formår alligevel, ved at nynne og hyle som en hund, at lindre hendes smerte og frustration.

Nu tager en kortfilm fat i den anden ende af radioforbindelsen og viser os den fragmenterede samtale over den knasende skrøbelige forbindelse fra Jorden. Lydsporet er det samme som i 'Gravity', men billederne fra rumkapslen er udskiftet med betagende billeder fra Grønlands sneklædte landskab, hvor manden befinder sig.

Den syv minutter lange kortfilm, med titlen 'Aningaaq', er lavet af Jonas Cuaron, som er Gravity-instruktøren Alfonso Cuarons søn. Selv er han executive producer på den lille film, der blev til under indspilningerne af 'Gravity'.

Kortfilmen er blevet vist på festivaler i Venedig og Telluride, og den er endda blevet spået en Oscar-nominering i kortfilmskategorien. Hvis nomineringer til begge film bliver en realitet, vil der blive skrevet Oscar-historie, for så vil det være første gang nogensinde, at en spillefilm og en kortfilm skabt fra samme materiale nomineres samme år.

Se 'Aningaaq' her nedenfor.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Jeg havde ikke gættet at personen i den anden ende sad i Grønland - mit gæt var en arabisk ørken. Men det giver absolut mening.

Jedi Princeuser/893895

Den er altså overraskende smuk! Og det giver en rigtig god kontekst til Gravity. Jeg håber at begge bliver nomineret! Det fortjener de helt sikkert.

Jacob

... kommer jeg sådan til at tænke det minder om et Marvel-One-Shot.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

2 timer siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

3 timer siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter