Cookie- og Privatlivspolitik
Film om Tolkien på vej

Film om Tolkien på vej

Bliv klog på Hobbittens far

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Med anden film i Hobbitten-trilogien, Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark, på trapperne er J. R. R. Tolkien atter aktuel.

Men hvor forfatterens helt enestående skriverier hidtil har dannet forlæg for en række populære film, som Ringenes Herre- og Hobbitten-filmene, bliver emnet for en ny film manden selv.

Forfatteren med den ekstraordinære farverige fantasi, der i sine bøger skabte universet befolket af eksistenser som Bilbo, Frodo og Gollum, havde et interessant, men også kompliceret liv, der påvirkede hans forfatterskab på flere måder. Bl.a. hans erfaringer fra både Første og Anden Verdenskrig satte sig dybe spor i hans person og skrivning. Det kommer der nu en biografisk Hollywoodfilm ud af.

David Gleeson, der primært har lavet independentfilm, har fået til opgave at forfatte filmens manuskript, og efter sigende er han en vaskeægte Tolkien-connaisseur.

Filmen, der indtil videre har titlen 'Tolkien', skal produceres af selskabet 'Chernin Entertainment', der stod bag The Heat og Rise of the Planet of the Apes, men yderligere navne er endnu ikke blevet tilføjet projektet.

Hvem mener I ville være perfekt i rollen som Tolkien?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Finn

Jeg vil sige lad nye komme til. Jeg kiggede på Tom Hardy som den unge Tolkien, og som gammel Michael Caine, de har lidt overens med deres look synes jeg.

Chris

Den vil jo skulle indeholde to skuespillere, en til at spille ham i hans unge år og en til hans ældre år.
Anthony Hopkins vil gøre det godt som den ældre/gamle udgave. Den unge udgave kunne Joseph Gordon-Levitt være et godt bud..

Lisa

Jeg overvejede også Anthony Hopkins til at starte med, men så kom jeg til at tænke på at han lige havde spillet Alfred Hitchcock.. Ved ikke, synes bare det ville være lidt underligt at han på så kort tid skulle spille to store ikoner.
Men han ville klart gøre det godt!

Michela

Det bliver spændende at se hvordan Tolkien så verden! Når han nu kan lave så gode og beskrevne bøger om en helt anden verden!

Line FS

Ej hvor spændende!!! Ville jeg elsker at se, tror det bliver fedt! Juhu vil jeg glæde mig til!

Simone

Mit bud ville være Geoffrey Rush, men det kan selvfølgelig diskuteres eftersom han er ret gammel og ikke ville kunne spille "den yngre tolkien".

Sara

Det er da en af de bedre nyheder! Der er bare mange forventninger, at leve op til - og mange ting man skal have med, før det bliver en god film.

Danielle

Synes jeg at Benedict Cumberbatch lyder som et godt valg, eller Damian Lewis fra Homeland.... Men bliver spændende at se hvilken retning de ender med at tage den.

Lisa

Det kunne blive en rigtig god film, da han som Jacob nævner har rette materiale til en film. Samtidig kunne det også blive sjovt hvis de indragede C.S. Lewis lidt eftersom de jo var skrive-venner.
Men til rollen vil det blive svært at finde en, som en yngre Tolkien kunne jeg godt forestille mig en som Gary Oldman. Men som ældre.. hmm, kunne måske forestille mig Geoffrey Rush, men kun til dels. Eli Wallach kunne også være fin til rollen tror jeg! Er ihvertfald glad for at det ikke er mig der skal tage stilling til det! :-D

Jacob

Tolkien ligger næppe og klapper i hans grav, men som fan er jeg begejstret. Det skal klart være en britisk skuespiller. En med pondus og naturlig autoritet. Daniel Day-Lewis kunne være et bud. Han var fantastisk som Lincoln. Men de skal måske bruge flere skuespillere i forskellige aldre.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

7 timer siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

1 dag siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

1 dag siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden

Aktive debatter