Woody Allens nye film får titel

- og de første billeder afsløres
Billede
(© Gravier Productions)

Woody Allen udkommer hvert år med en ny film. Senest var det Blue Jasmine, der ramte det store lærred (og filmen kan stadig ses i enkelte biografer).

Nu løfter den produktive instruktør noget af sløret for sin kommende film, som har fået titlen 'Magic in the Moonlight'.

Foruden titlen har Allen offentliggjort to stillbilleder, som kan ses længere nede på siden.

Informationen omkring plottet er på nuværende tidspunkt sparsomt. Men ud fra billederne at dømme er der er tale om en periodefilm.

Herudover ved vi, at handlingen foregår i Sydfrankrig, og at rollebesætningen endnu en gang udgøres af et stjernespækket og alsidigt hold, der inkluderer Colin Firth, Emma Stone, Marcia Gay Harden (Ind i vildmarken), Jacki Weaver (Silver Linings Playbook), Hamish Linklater (Battleship), Eileen Atkins (Robin Hood), Simon McBurney (Dame, Konge, Es, Spion), Erica Leerhsen (Motorsavsmassakren), Catherine McCormack (Braveheart), Paul Ritter (Quantum of Solace) og Jeremy Shamos (Taking Woodstock).

'Magic in the Moonlight' har endnu ikke fået en dansk premieredato, endsige en amerikansk, men eftersom Woody Allen er en vellidt herre hos biografpublikummet herhjemme, skulle der vist ikke herske tvivl om, at magien også kommer til at ske i biograferne landet over.

Magic in the Moonlight

Marcia Gay Harden og Emma Stone i 'Magic in the Moonligt'

Magic in the Moonlight
Colin Firth i 'Magic in the Moonlight'