Ugens premierefilm

Fire nye film i biografen
Billede
(© Rolf Konow)

Klik på en titel for læse mere, se trailer og bestille billetter.

Kvinden i buret
'Kvinden i buret' er den første af i alt fire film baseret på Jussi Adler-Olsens romaner om vicekriminalkommissær Carl Mørck. Mørck er én af politiets skarpeste hjerner, men han er samarbejdsvanskelig og stuvet af vejen i kælderen under Politigården, hvor han sættes i spidsen for Afdeling Q. Carl og hans nye assistent, Assad, får tiden til at gå med at katalogisere en række uopklarede, gamle sager. En af disse stikker ud: en ung politiker forsvandt sporløst fem år tidligere, men Mørck er overbevist om, at der er tale om en meget mere grufuld hændelse.

Kvinden i buret

Antboy
Superheltefilmen 'Antboy' handler om den 12-årige Pelle Nørhmann, der er helt og aldeles håbløst normal. Men ved et skæbnetræf bliver Pelle bidt af en myre, og efter en urolig nat, inklusiv et voldsomt indtag af sukker, går det langsomt men sikkert op for Pelle, at han har udviklet superkræfter. Sammen med tegneserienørden Wilhelm skaber Pelle en hemmelig identitet - Antboy. Filmen er baseret på Kenneth Bøgh Andersens bogserie af samme navn.

Antboy

Cykeltur med Molière
I den franske film 'Cykeltur med Molière' har berømmelsens pres fået den engang store skuespiller, Serge Tanneur, til at trække sig tilbage fra rampelyset. Han lever nu et roligt liv på øen Île de Ré og tilbringer sin tid med at cykle rundt i landskabet... indtil han pludselig får et tilbud om at vende tilbage til rampelyset. 'Cykeltur med Molière' er en fransk komedie skrevet og instrueret af Philippe Le Guay, som også stod bag den hjertevarme feel good-film 'Kvinderne på sjette sal' (2010).

Cykeltur med Molière

Sepideh
Instruktør Berit Madsen står bag dokumentaren 'Sepideh' om en 16-årige iransk pige af samme navn. Sepideh drømmer om stjernerne, for hun vil være astronaut. Men som ung iransk kvinde ved hun også, at hendes skæbne er forudbestemt af generationers traditioner, og at familien har helt andre planer for deres datter. Bemærk: 'Sepideh' får allerede premiere den 2. oktober.

Sepideh