Cookie- og Privatlivspolitik
Ugens premierefilm

Ugens premierefilm

Fire nye film i biografen

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Klik på en titel for læse mere, se trailer og bestille billetter.

Kvinden i buret
'Kvinden i buret' er den første af i alt fire film baseret på Jussi Adler-Olsens romaner om vicekriminalkommissær Carl Mørck. Mørck er én af politiets skarpeste hjerner, men han er samarbejdsvanskelig og stuvet af vejen i kælderen under Politigården, hvor han sættes i spidsen for Afdeling Q. Carl og hans nye assistent, Assad, får tiden til at gå med at katalogisere en række uopklarede, gamle sager. En af disse stikker ud: en ung politiker forsvandt sporløst fem år tidligere, men Mørck er overbevist om, at der er tale om en meget mere grufuld hændelse.

Kvinden i buret

Antboy
Superheltefilmen 'Antboy' handler om den 12-årige Pelle Nørhmann, der er helt og aldeles håbløst normal. Men ved et skæbnetræf bliver Pelle bidt af en myre, og efter en urolig nat, inklusiv et voldsomt indtag af sukker, går det langsomt men sikkert op for Pelle, at han har udviklet superkræfter. Sammen med tegneserienørden Wilhelm skaber Pelle en hemmelig identitet - Antboy. Filmen er baseret på Kenneth Bøgh Andersens bogserie af samme navn.

Antboy

Cykeltur med Molière
I den franske film 'Cykeltur med Molière' har berømmelsens pres fået den engang store skuespiller, Serge Tanneur, til at trække sig tilbage fra rampelyset. Han lever nu et roligt liv på øen Île de Ré og tilbringer sin tid med at cykle rundt i landskabet... indtil han pludselig får et tilbud om at vende tilbage til rampelyset. 'Cykeltur med Molière' er en fransk komedie skrevet og instrueret af Philippe Le Guay, som også stod bag den hjertevarme feel good-film 'Kvinderne på sjette sal' (2010).

Cykeltur med Molière

Sepideh
Instruktør Berit Madsen står bag dokumentaren 'Sepideh' om en 16-årige iransk pige af samme navn. Sepideh drømmer om stjernerne, for hun vil være astronaut. Men som ung iransk kvinde ved hun også, at hendes skæbne er forudbestemt af generationers traditioner, og at familien har helt andre planer for deres datter. Bemærk: 'Sepideh' får allerede premiere den 2. oktober.

Sepideh

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
satisfythecrave

Kommer nok til at slæbe mig selv ind og se Kvinden i buret. Selvom jeg heftigt havde forsøgt at undgå det, så jeg traileren i biografen her i weekenden, og filmen ser faktisk ikke så ringe ud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Riz
Riz

Så den i dag til forpremiere i BIG BIO Herlev. Fed atmos visning, fed atmosfere og climax var selve filmen.

1 dag siden
Albert

Stark og Thanos er ikke døde de kæmper i soul world sammen med adam warlock stark kommer tilbage og det gør thanos også

2 dage siden
Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

3 dage siden
Louiseuser/520915
Louiseuser/520915

Jeg er vild med hele Ringenes Herre trilogien!

3 dage siden
Rizzo

Det er blevet en heksejagt, hvor man smider folk under bussen for forseelser, som nogle gange er latterligt små.

4 dage siden

Aktive debatter