Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer til 'X-Men VII'

Trailer til 'X-Men VII'

Tidsrejsende mutanter

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Okay, titlen er ikke 'X-Men VII' (purister ville måske nærmere sige 'X-Men V') men under alle omstændigheder er 'X-Men: Days of Future Past' den syvende spillefilm om mutantfællesskabet.

I dag kl. 14.00 gik den første trailer online.

Den nye film er Bryan Singers tredje opgave som X-Men-instruktør, og denne gang sender han Wolverine fra fremtiden til fortiden for at ændre intet mindre end historiens gang.

Plottet betyder, at der både er roller til skuespillerne fra First Class og de endnu mere rutinerede kræfter fra de første film i serien som Patrick Stewart og Ian McKellen.

Hvordan det ellers hænger sammen, afsløres der ganske sikkert mere af, når traileren dukker op.

X-Men: Days of Future Past får biografpremiere den 22. maj. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Louise ( Lily ) Agerbo

Den ser über god ud, glæder mig mega meget til næste år :3

Chantelle

AWESOME!!!!! Den er jeg bare nødt til at se

Jeff

I for one am very glad Singer is back in the driving seat for X-Men. Remember, it was his first X-Men movie that really kicked off this decade long love affair with superhero movies and X2 is one of the best of that genre ever made! Days of Future Past is a classic X-Men story line and one of my favourites, and although they’ve changed a lot from the comic, it looks like the stakes will be just as high.
Now I look forward to the next trailer when the special effects are completed and I’m sure we’ll get a lot more action and maybe some Sentinels!

Simon

For mig begynder det mere og mere at handle om man kan lave en ordentlig superhelte film, med et ordentligt script, der viser fokus på stærke eksistentielle konflikter med massere af drama. Det kan der godt mangle lidt mere af i de nyeste superhelte film (Man of Steel og Iron Man 3), og så er alle de der slåskampe og eksplosioner sekundære (lige det omvendte med Man of Steel, desværre).

Kun godt at det er Bryan Singer der er tilbage i stolen, som, efter min mening, har lavet den bedste X-Men film, X-Men 2. Glæder mig virkelig til at se hvordan de ordner det med tidsrejser, og hvis de ændrer noget i deres fortiden, vil det så have indflydelse på deres fremtid, eller gør de det kun for at ændre på fortidens alternative fremtid, så den bliver reddet...?
Læste på IMDb.com at Bryan Singer havde haft en to timers diskussion med James Cameron om hvordan han skulle gribe tidsrejserne an med denne film, eftersom han har rodet med det i The Terminator og Terminator 2: Judgement Day.

Har håb for denne film, og tvivler på at den kan skuffe med Singer tilbage og dette cast. Så skulle det da lige være manuskriptet, som er skevet af den samme bag X-Men 3: The Last Stand og X-Men Origins: Wolverine...

Line FS

Seriøst, bruger ALLE trailere ikke bare den musik? Nøj jeg er træt af det.
Filmen ser ok ud. Ved ikke helt om den skal ses i biografen.

Thomasuser/117955

Den ser heftig ud... Det bliver helt sikkert til en biograf tur i maj :) Men hvad musik angår, er der så ik lidt for meget nørderi og ligegyldige detaljer involveret i de før nævnte beskeder ??? Det er sgu da lige meget hvem der har lavet musikken, bare filmen er god !!! Det er da filmen vi går ind for at se, ikke for at høre underlægningsmusikken... HALLOOOO. Kan lige se for mig, to mennesker der sidder foran mig i biffen rejser sig op efter filmen og siger følgende : nøj hvor var filmen dårlig, men heldigt at der var en så god underlægningsmusik !!!

JegELSKERFilm

Fed trailer. (klap, klap)

Det her kan jo kun blive fantastisk. :-)

X-Men Days Of Future Past bliver uden tvivl en fed superheltefilm.

jonuser/927757

Den ser sgu egentlig ret så awesome ud... Er dog lidt bange for om de kan lave det ordentligt, med hensyn til tidsrejser, og alt hvad det indebærer. Men glæder mig, det gør jeg sgu!

Nanna

Kan ikke vente til det bliver maj og kan komme ind og se om den er ligesom de andre X-Men film :)

Carluser/917403

Hvad sker der for, at musikken er planket næsten direkte ud af Inception?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

11 timer siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

3 dage siden
Wayne

Carlito's Way
Body Double
Mission: Impossible
Snake Eyes
The Untouchables

3 dage siden
Anna

Kan varmt anbefales, hvis man er til feel good movies og interesserer sig for mad. Jeg kommer helt sikkert til at se den igen :)

3 dage siden
Stine Teglgaard

Ja han er værd at hylde!

Hvad er dine favoritter?

MVH Stine

4 dage siden