Cookie- og Privatlivspolitik
To teaser-plakater til 'Divergent'

To teaser-plakater til 'Divergent'

Tatoverede afvigere

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

'Divergent' er filmatiseringen af den første bog i Veronica Roths futuristiske romanserie. Nu er der kommet to karakterplakater fra filmen. 

Handlingen kredser om den unge kvinde, Beatrice 'Tris' Prior, og filmen er blevet spået en lys fremtid som arvtager for Twilight- og Hunger Games-succeserne.

Tris passer ikke ind i fremtidssamfundets skarpe opdeling af mennesker i faktioner, og hun er derfor en såkaldt ’divergent’ - en afviger, der i regeringens optik truer det rigide, men stabile opdelingssystem og som derfor skal udryddes.

På plakaterne ses hhv. Shailene Woodley, som spiller hovedrollen Tris og Theo James, der har rollen som den mystiske Four.

Begge karakterer er udsmykket med tatoveringer. Fuglene på Tris minder hende om sin familie og Fours repræsenterer de forskellige faktioner.

Divergent har dansk premiere den 20. marts, 2014.

Læs mere om 'Divergent' på temasiden. Klik på ikonet i højre side.

Divergent
Divergent

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mathildeuser/1004493

Jeg synes at Tris’s tatovering er 100% perfekt, dog synes jeg også at Fours er alt for stor. Havde forestillet mig ham med kun de fem faktioner og ikke alt det andet rundt om. Men ellers er den perfekt. ;)

Thea

Det hedder ikke fraktion, men faktion. På engelsk hedder det faction.
Jeg ved ikke, hvorfor så mange lige pludselig laver en sådanne fejl, men det er til stor irritation for de mange initiates, der er herude.

Line FS

Jeg kender kun ordene på engelsk, så tænkte at der nok var en eller anden oversætter som har valgt at kalde det netop "fraktioner" på dansk. Hvorfor har jeg ingen ide om. Men tænker at kino vel har styr på det, og at det derfor hed "fraktion" på dansk.... Derfor kaldte jeg det det, så folkene jeg henvendte mig til forstod hvad jeg talte om. Har ellers intet behov for at kende ordene på dansk, så ved ikke hvad det rigtig hedder i oversættelsen.

Stephanie

Wow synes Fours tatoo er liidt stor i forhold til hvad jeg havde forstillet mig.. men ok det ser jo godt ud ;) og der står da ikke nogle steder at begge tatoveringer er om fraktionerne?? (SPOILER) men Tris får altså også en senere tatoo med tre af faktion-symbolerne som står for de tre faktioner hun er Divergent imellem!! ;)

Jeg er HELT enig i at det der med at "det er den nye Twilight" er alt for brugt!!! Både fordi det på en måde dødsdømmer serierne på forhånd og fordi både Hunger Games og Divergent (og mange af de andre kommende filmatiseringer) har så meget merer at byde på. Twilight var en kærlighedshistorie hvor de andre også har en anden historie - nemlig det dystotopiske fremtids samfund, som derfor også burde kunne få mange af fyrene trukket med ind i biografen! Jeg ved godt at kærlighed får trukket tøserne ind i biografen men lad nu vær med at sammenligne filmen med en filmserie som halvdelen af befolkningen hader bare af navn! Det kommer til at bide jer selv i røven!!

Når ja.. at den er "arvetager" for Hunger Games... der er udkommet én film i den serie og de forventer 3 mere.. så den bliver nok på tronen lidt endnu ;)

Leauser/508375

Tris får tatoveret Abnegation og Dauntless på skulderene.
Hun får tatoveret Dauntless med Christina og den anden får hun i hemmelighed og hendes far og bror ser vidst tatoveringen da de renser hendes skudsår i 'Divergent'.

Line FS

(De da gamle disse plakater?) - synes bare de er SÅ flotte og så perfekte!! Det giver den hel rigtige stemning! Er helt vild med dem! Juhu.
Og nej, som Jacob siger - Four har alle fraktions-symbolerne, Tris har ingen :) og igen, enig med Jacob - lad os stoppe med at sammenligne ALT som er ungdoms/young-adult filmatiseringer med Twilight og The Hunger Games!!! Det er så trættende at høre på!

Jacobuser/1023949

Men det er nu kun Four, der har fraktion-tatoveringerne. Tris ville bare have noget til at minde hende om sin familie. *påpege*

Noget ganske andet er, at det efterhånden er ved at blive belastende at høre på, at alle disse ungdoms-romaner bliver inddelt i samme kategori. Twilight, The Hunger Games og Divergent er forskellige, små venner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Uha det er mega svært, også fordi man elsker James Bond.
Men hvis min liste skulle se sådan ud ville det være

4 timer siden
magicthe

Titane er en film, som jeg glæder mig enormt til at se. Jeg så "Raw" tidligere i år - og det er en film, jeg allerede elsker.

1 dag siden
Jesper Ørsted

01. Goldfinger (1964)
02. Diamonds Are Forever (1971)
03. On Her Majesty’s Secret Service (1969)
04. Die Another Day (2002)

1 dag siden
Brumbassenuser/117960
.
Brumbassenuser/117960

No Time to Die
Skyggen i mit øje
Dune
Top Gun
Margrete Den Første
Baby Boss 2

3 dage siden
Antaeus

1. Dune
2. Bond
3. Eternals
4. Top Gun

5 dage siden