Kino.dk's brugere får film tilbage i biografen

Stålsatte filmfans vinder genhør
Billede
(© Sony Pictures)

Først var den sat til at få dansk premiere i sommer, siden blev den helt aflyst. Nu er den amerikanske komedie 'This Is the End', til manges glæde, endnu engang at finde på den danske premiereliste.

Det forvirrende forløb skyldes, at filmen, der ellers høster stor succes i sit hjemland, blev vurderet til ikke at kunne trække nok danske biografgæster ind i mørket. Derfor blev den droppet af filmdistributøren UIP.

Men en massiv kritik fra skuffede og vrede fans på bl.a. kino.dk, har omstyrtet den beslutning og Michael Berg, der er direktør for UIP, giver nu filmen en chance for at vise sit værd.

Han udtaler til Berlingske:

"Jeg skal være mundskænk og vurdere, om en film har økonomisk potentiale, men jeg er også kun et menneske, der kan tage fejl. Nu lader vi tvivlen komme denne film til gode, og så håber jeg, at en masse biografgængere har lyst til at bevise, at jeg tog fejl". Læs hele artiklen her.
 
Også den anmelderroste The World's End har genvundet terræn og er atter kommet på plakaten med premiere den 14. november. Det kan altså somme tider betale sig at give sin mening til kende - denne gang er der i hvert fald blevet lyttet.

This Is the End får dansk premiere den 17. oktober.