Cookie- og Privatlivspolitik
'Jurassic World' får første hovedrolle

'Jurassic World' får første hovedrolle

Tony Starks gode ven på vej til Dino-land

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Opdateret: Nick Robinson fra independent-filmen 'Kings of Summer' er også kommet ombord. 

----------------------------------------------------------------------------------

Deadline har netop afsløret, at 12-årige Ty Simpkins (A.K.A. drengen fra Iron Man 3) skal spille den ene hovedrolle i den fjerde dinosaurerne-kommer-efter-dig-film, 'Jurassic World'.

Simpkins er allerede et garvet navn indenfor indtjenende franchises, da han, udover at være Tony Starks nye bedste ven, også spiller den lille hårdtprøvede dreng i de to Insidious-film.

Bryce Dallas Howard er stadig på tale som kvindelig hovedrolle, mens Jake Johnson fra Tarantino-favoritten ’Drinking Buddies’ er blevet nævnt som mandligt modstykke til de mægtige fortidsdyr. Begge voksne skuespillere mangler dog at bekræfte rollerne endeligt.

Jurassic World skal instrueres af Colin Trevorrow (Safety Not Guaranteed) og får dansk premiere den 12. juni 2015.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
M_Weihrauch

Jeg glæder mig til gensynet med dinoerne.. efter så mange år bliver det spændende om de kan genskabe magien fra den første film!

I så fald det ikke bliver en god film, så fortryder jeg sku nok alligevel ikke og have støttet biograferne med en lille "hund" :)

Jurassic World 2015 - ja tak vi ser sku frem til en kold vand og nogle oversaltede popcorn!

Martine

NO MORE! My eyes..!

Og hvad så bagefter - Jurassic Universe?

Kaj

Er det bare mig, eller skal alle gamle travere blive moderniseret for tiden. Først kom der Hobbitten (som er fantastisk, men det er en anden historie), så kommer der star wars (hvoraf episode VII udkommer blot ti år efter den sidste) og nu Jurrasic Park. Jeg er sikker, det nok skal blive fedt af se dinosauerer, der selv med nutide øjne ser troværdige ud - dermed ikke sagt at de gamle er dårligt lavet, men ...
Jeg håber bare at de vil tænke i god handling i stedet for at lave endnu en flot film med utrolige 3D-effekter. Med lidt koncentration kunne den meget vel gå hen og blive en blanding.

Jacob

Jurrasic World er en af de film som jeg glæder mig allermest til i 2015, og franchisen er hellig på næsten samme højde som Star Wars og Indiana Jones. Alle kender universet og har et forhold til det. 3'eren fik en hård medfart, men den her film har alle chancer for at blive en succes. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal mene om Ty Simpkins i Iron Man 3 - bevares, han spillede udmærket men jeg har til tider lidt svært ved de her børneroller. De kommer ud for utrolige ting, og man har lidt svært ved at tro på et barn kan optræde så helteagtig. Men lad os nu se indtil den første egentlige trailer lander i det nye år.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

20 timer siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

1 dag siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

5 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

5 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

5 dage siden

Aktive debatter