Cookie- og Privatlivspolitik
'Jurassic World' får første hovedrolle

'Jurassic World' får første hovedrolle

Tony Starks gode ven på vej til Dino-land

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Opdateret: Nick Robinson fra independent-filmen 'Kings of Summer' er også kommet ombord. 

----------------------------------------------------------------------------------

Deadline har netop afsløret, at 12-årige Ty Simpkins (A.K.A. drengen fra Iron Man 3) skal spille den ene hovedrolle i den fjerde dinosaurerne-kommer-efter-dig-film, 'Jurassic World'.

Simpkins er allerede et garvet navn indenfor indtjenende franchises, da han, udover at være Tony Starks nye bedste ven, også spiller den lille hårdtprøvede dreng i de to Insidious-film.

Bryce Dallas Howard er stadig på tale som kvindelig hovedrolle, mens Jake Johnson fra Tarantino-favoritten ’Drinking Buddies’ er blevet nævnt som mandligt modstykke til de mægtige fortidsdyr. Begge voksne skuespillere mangler dog at bekræfte rollerne endeligt.

Jurassic World skal instrueres af Colin Trevorrow (Safety Not Guaranteed) og får dansk premiere den 12. juni 2015.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Weihrauch

Jeg glæder mig til gensynet med dinoerne.. efter så mange år bliver det spændende om de kan genskabe magien fra den første film!

I så fald det ikke bliver en god film, så fortryder jeg sku nok alligevel ikke og have støttet biograferne med en lille "hund" :)

Jurassic World 2015 - ja tak vi ser sku frem til en kold vand og nogle oversaltede popcorn!

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Martine

NO MORE! My eyes..!

Og hvad så bagefter - Jurassic Universe?

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Kaj

Er det bare mig, eller skal alle gamle travere blive moderniseret for tiden. Først kom der Hobbitten (som er fantastisk, men det er en anden historie), så kommer der star wars (hvoraf episode VII udkommer blot ti år efter den sidste) og nu Jurrasic Park. Jeg er sikker, det nok skal blive fedt af se dinosauerer, der selv med nutide øjne ser troværdige ud - dermed ikke sagt at de gamle er dårligt lavet, men ...
Jeg håber bare at de vil tænke i god handling i stedet for at lave endnu en flot film med utrolige 3D-effekter. Med lidt koncentration kunne den meget vel gå hen og blive en blanding.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Jurrasic World er en af de film som jeg glæder mig allermest til i 2015, og franchisen er hellig på næsten samme højde som Star Wars og Indiana Jones. Alle kender universet og har et forhold til det. 3'eren fik en hård medfart, men den her film har alle chancer for at blive en succes. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal mene om Ty Simpkins i Iron Man 3 - bevares, han spillede udmærket men jeg har til tider lidt svært ved de her børneroller. De kommer ud for utrolige ting, og man har lidt svært ved at tro på et barn kan optræde så helteagtig. Men lad os nu se indtil den første egentlige trailer lander i det nye år.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Simon

Før man svømmer helt over skal man lige huske, at der er gået 10 år siden The Dark Knight og dermed er der også løbet 10 års inflation på billetpri

6 minutter siden
Jacob

Christopher Nolans ‘The Dark Knight’ er i min optik en bedre film, men jeg taget hatten af for succesen med ‘Black Panther’, der så afgjort er helt

1 time siden
Morten

Hej. Er der nogen steder, hvor man kan downloade musikken fra filmen: "Så længe jeg lever".

2 timer siden
Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167
Ham den (ualmin...user/12167

Den var en af Marvels største bets men de formåede at få en succes ud af den!

2 timer siden
9No
9No

Det var svært på grund af Twelve Monkeys, men jeg stemte på Before Sunrise.

2 timer siden

Aktive debatter