Cookie- og Privatlivspolitik
Guide - Efterårsferiens film 2013

Guide - Efterårsferiens film 2013

Overblik over feriens tilbud i biografen

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Skolernes efterårsferie starter i denne uge, og det betyder et stort udvalg af film i biografen. Der er noget for enhver smag, aldersgrupper og begge køn, når film i alle genrer er på plakaten.

Vi præsenterer blot et udvalg af de film, der kan opleves i biografen. Nogle af filmene har allerede haft premiere, og du kan se de komplette lister i vores oversigter over aktuelle film og kommende film.
 
Klik på titlen for at læse mere, se trailer og bestille billetter.

Familiefilm
Vanen tro byder efterårsferien på en række film for hele familien. Olsen Banden på dybt vand er den animerede fortsættelse til 'Olsen Banden på de bonede gulve', der havde premiere i 2010. Egon, Benny og Kjeld vender tilbage med en ny plan, der involverer Danmarks fremtid og glubske pengemænd. En snegl får fart på i animationsfilmen Turbo, det samme gør et fly i Flyvemaskiner, og den første danske superhelt folder sine kræfter ud i den danske Antboy. Endelig kan de små blå smølferne endnu opleves i Smølferne 2.

Komedie/Romantik
Verden går under på en morsom, selvreflekterende måde i This Is the End med Seth Rogen, James Franco og Jay Baruchel samt en masse gæsteoptrædener fra alverdens skuespillere. I den romantiske komedie About Time kan Tim rejse tilbage i tiden og gøre sine fejltagelser om. Filmen har Domhnall Gleeson, Rachel McAdams og Bill Nighy i hovedrollerne og er instrueret af manden bag 'Love Actually'.

Drama
Reaching for the Moon handler om digteren Elizabeth Bishops stormfulde kærlighedsliv, mens Perfect Mothers vender det romantiske drama på hovedet ved at lade nogle mødre blive forelsket i hinandens sønner. De ikke-engelsksprogede film er også repræsenteret i efterårsferien. Catherine Deneuve har hovedrollen i den franske Betties tur, i Cykeltur med Molière fra samme land møder vi en misantropisk skuespiller, i den islandske film Dybet overlever en mand mod alle odds i timevis i det iskolde hav, og desuden er der film fra Rumænien (Mor & søn) og Sverige (Spise sove dø). De biografiske Diana, The ButlerRush og Jobs kan i øvrigt stadig ses.

Action/Science fiction
For drengerøvene M/K er der også en række film på plakaten. Arnold Schwarzenegger og Sylvester Stallone skal flygte fra verdens mest sikre fængsel i action-thrilleren Escape Plan. Hvis man er til god, gammeldags actionkomedie á là 'Lethal Weapon', er 2 Guns måske lige sagen. Her spiller Mark Wahlberg og Denzel Washington to mænd, der er gået undercover, men som ender i problemer med hårdkogte typer fra begge sider af loven. Vin Dielsel ifører sig igen specielle solbriller som Riddick, og Channing Tatum skal redde præsidenten og sikre verdensfreden i White House Down.

Thriller/Gyser
I den neglebidende afdeling finder vi filmatiseringen af Jussi Adler-Olsens kriminalhistorie Kvinden i buret, der har Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares i hovedrollerne som det umage makkerpar Carl og Assad, der kommer på sporet af en virkelig grum forbrydelse. I Runner Runner får Justin Timberlake og Ben Affleck rodet sig ud i et thriller-plot om online gambling, og en familie bliver hjemsøgt af onde ånder i Nattens dæmoner.

God fornøjelse med efterårsferiens filmtilbud.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
sweetbuser/835224

Hvem i al verden har tisset på din sukkermad Thomas ? Man behøver altså ikke være filmekspert for at kunne sige sig selv at mange film ikke er lavet med kvalitet for øje, men kun ud fra profit. Og jo der er mange ting her i livet man er tvunget til, men at gå i biffen er ikke en af dem.
Jeg har set Smølferne 2 og gav den 1 stjerne i anmeldelserne. Den taler ned til børn, er ond mod dyr ( katten ).
Flyvere skulle Pixar skamme sig over at lave. Alt det jeg har set af den minder i den grad om biler.
Næh filmselskaber på den igen og lav noget kvalitets underholdning, så både børn og voksne kan holde ud at være i biffen.

Thomasuser/117955

Der er ikke noget man er tvunget til her i livet ! Men synes man at børnene ikke skal kede sig alt for meget i efterårs ferien, er man da nødt til at lave et eller andet med dem ! Og bio tur er sgu da ikke det ringeste at gi sig til :) Og mht. nitter, kan man da ikke udtale sig om film man ikke har set... Eller hva ? Er man så lige pludselig ekspert ? Fald ned film freak og lej dem på dvd når de kommer.... Måske du bliver overrasket :) Tror skam at alle de film, film freak skriver om, er kvalitets film, men en ting er smag, en anden ting er behag !
Jodle birge out !!! Has left the Building...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Det ligger tæt blandt de to Spiderman film, for mit vedkommende.

22 minutter siden
Cecilia

1. Spider-Man 2
2. Spider-Man
3. Spider-Man: Into the Spiderverse
4. Spider-Man: Homecoming

19 timer siden
rene

spider man 2002 er første møde med spider man på store læred og ingen kærlighed er jo større end den første

21 timer siden
H. I.user/305713
H. I.user/305713

Som 11-årig kom jeg ved en misforståelse til at se Frankensteins monster - og får stadig 50 år efter et chok hvis jeg pludselig ser et billede af h

22 timer siden
dennisuser/185130
dennisuser/185130

Helt enig hvad angår Ju-on. Da jeg var yngre og havde fået den. Tog det mig en uge at se den færdig.

1 dag siden

Aktive debatter