Cookie- og Privatlivspolitik
Emma Watson i nyt filmprojekt

Emma Watson i nyt filmprojekt

Watson og Chbosky genforenes

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Emma Watson lagde for alvor distance til Harry Potter-universet og sit lillepige-image, da hun for nylig, af Empires læsere, blev stemt ind på førstepladsen på top 50 over de mest sexede kvindelige stjerner.

Men skuespillerinden har heldigvis mere at byde på end sit kønne ydre. Foruden at medvirke i kommende film som This Is the End, Noah, 'Your Voice in My Head', 'Beauty and the Beast' og 'Queen of the Tearling' (som hun i øvrigt også skal producere), er Watson i gang med endnu et filmprojekt.

Hun og instruktøren, Stephen Chbosky, har nemlig indledt et nyt samarbejde. Første gang de to arbejdede sammen, var på filmen The Perks of Being a Wallflower, som var en filmatisering af Chboskys roman af samme navn.

Også denne gang danner en bog forlæg for filmen. Adena Halperns '29, While We're Young' er en fortælling om en 75-årig kvinde, som stadig føler sig ung indeni og har mere til fælles med sit 29-årige barnebarn end med sin midaldrende datter.

På sin fødselsdag ønsker hun sig brændende at vende tilbage til sin ungdom - bare for en enkelt dag. Helt uventet går ønsket i opfyldelse, og kvinden konfronteres nu med ungdommens gode og mindre gode sider, og hun skal nu træffe nogle svære beslutninger.

Manuskriptet til denne forvandlingshistorie bliver udformet af duoen Michael H. Weber og Scott Neustadter, der sammen skrev den romantiske komedie (500) Days of Summer.

Om filmen bliver en seriøs udgave af Freaky Friday eller måske en omvendt Big, må tiden vise...

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Hun er simpelthen en rigtig lille godte og ser frem til at se meget mere til hende :)

Jacob

Jeg må sige jeg beundrer Emma Watson, for på så fornem vis at ligge distance til Harry Potter. Ved ikke om jeg ligefrem ligger i målgruppen til 29, While We're Young men tager hatten af for hende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

1 dag siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

1 dag siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

1 dag siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

2 dage siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

3 dage siden

Aktive debatter