Emma Watson i nyt filmprojekt

Watson og Chbosky genforenes
Billede
(© Summit Entertainment)

Emma Watson lagde for alvor distance til Harry Potter-universet og sit lillepige-image, da hun for nylig, af Empires læsere, blev stemt ind på førstepladsen på top 50 over de mest sexede kvindelige stjerner.

Men skuespillerinden har heldigvis mere at byde på end sit kønne ydre. Foruden at medvirke i kommende film som This Is the End, Noah, 'Your Voice in My Head', 'Beauty and the Beast' og 'Queen of the Tearling' (som hun i øvrigt også skal producere), er Watson i gang med endnu et filmprojekt.

Hun og instruktøren, Stephen Chbosky, har nemlig indledt et nyt samarbejde. Første gang de to arbejdede sammen, var på filmen The Perks of Being a Wallflower, som var en filmatisering af Chboskys roman af samme navn.

Også denne gang danner en bog forlæg for filmen. Adena Halperns '29, While We're Young' er en fortælling om en 75-årig kvinde, som stadig føler sig ung indeni og har mere til fælles med sit 29-årige barnebarn end med sin midaldrende datter.

På sin fødselsdag ønsker hun sig brændende at vende tilbage til sin ungdom - bare for en enkelt dag. Helt uventet går ønsket i opfyldelse, og kvinden konfronteres nu med ungdommens gode og mindre gode sider, og hun skal nu træffe nogle svære beslutninger.

Manuskriptet til denne forvandlingshistorie bliver udformet af duoen Michael H. Weber og Scott Neustadter, der sammen skrev den romantiske komedie (500) Days of Summer.

Om filmen bliver en seriøs udgave af Freaky Friday eller måske en omvendt Big, må tiden vise...