Cookie- og Privatlivspolitik
Bond og Bournes nye konkurrent?

Bond og Bournes nye konkurrent?

Første trailer til 'Jack Ryan: Shadow Recruit'

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Nu er traileren til den femte film om den handlekraftige Jack Ryan gået online.

Karakteren er skabt af bestseller-forfatteren Tom Clancy, som døde i tirsdags som 66-årig, og denne gang inddrages Ryan i en russisk konspiration, der vil lægge USA's økonomi i ruiner med et terrorangreb.

CIA-agenten er tidligere blevet spillet af Alec BaldwinHarrison Ford og Ben Affleck, men nu er det Chris Pines (Star Trek) tur i den femte film om Jack Ryan, der tilsyneladende har fået tilføjet en dosis moderne James Bond og et skud Jason Bourne.

Jack Ryan: Shadow Recruit får premiere den 16. januar, og filmen har desuden Keira KnightleyKevin Costner og Kenneth Branagh på den solide rolleliste.

  

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Det ville være for utroværdigt, i forhold til bøgerne.

Ryan er dedikeret familiemenneske, som er lykkeligt gift og har børn. Han har en glimrende karriere, inden han går ind i CIA, og gør det kun for at hjælpe sit land. Han kan slås, men han er ikke noget overmenneske og han er langt mere det analytiske menneske end feltagent.

Jørgen L.user/1001687

Som jeg husker figuren Jack Ryan, så er han mere en blanding af en officiel embedsmand som kommer ud i nogle action-situationer end hvad traileren lægger op til!
Personligt synes jeg vi har rigeligt med film hvor hovedpersonen er en action-helt, så jeg håber ikke Tom Clancy filmatiseringen går alt for meget over i samme genre, men klart en film jeg vil overveje at se da jeg også godt kan lide action:o)

Wayne

En Jack Ryan bog er 95% ikke action - og så 5% vild action i slutningen.

Men det svarer lidt til Sherlock Holmes filmene, med Robert Downey Jr. - de har også fået en ordentlig spand action. Eller J.J. Abrams Star Trek film.

Personligt synes jeg det er ok, hvis det ikke går for meget ud over troværdigheden til hovedpersonen.

Stine

Jeg håber bare ikke, at Jack skal bruge halvdelen af filmen på at redde sin kone. Det ville være rigtig kedeligt. Men ellers ser det ud til at blive en spændende film med et rigtig godt cast.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

6 dage siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

6 dage siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

6 dage siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter