Cookie- og Privatlivspolitik
Ben Affleck laver ny politisk film

Ben Affleck laver ny politisk film

Instruktøren tager til Afrika

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Ben Affleck er en travl herre.

Skuespilleren, der også er en anmelderrost instruktør samt en Oscar-vindende manuskriptforfatter og producent, er på vej til at overtage rollen som Batman i Batman vs. Superman, men er samtidig i fuld gang med at udvikle et kommende projekt, som han skal instruere. En thriller, der foregår i Afrika.

Thrilleren har endnu ingen titel, men vi ved, at den kommer til at handle om en amerikansk special-enhed, der skal udrydde en afrikansk krigsherre.

Filmen vil dermed efterligne Argos fremragende blanding af spændingselementer med et politisk tema - denne gang Vestens moralske dilemma, når det kommer til indblanding i ulandenes politiske klima.
 
Affleck er næste gang aktuel som skuespiller i David Finchers bestsellerfilmatisering Gone Girl, mens han både spiller hovedrollen i og instruerer filmudgaven af Dennis Lehanes 1920er-krimi, 'Live By Night'. Begge film får premiere engang i 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Obadia

Argo var en super film, med et spændingsniveau i handlingen, som var perfekt afballanceret, og gjorde filmen til en af de bedste film sidste år.

Jeg ser meget frem til hans kommende projekt, håber den kommende film bliver lige så seværdig som Argo var...

jonuser/927757

Manden er en rigtig god instruktør, og hans fremtidige projektor lyder ikke helt uinteressante! Det skal nok blive godt!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.