Cookie- og Privatlivspolitik
Avatar-skurk vender tilbage

Avatar-skurk vender tilbage

Gensyn med blå mænd og død soldat

Stem op!
5
Stem ned!
-2
(reset)

Skuespilleren Stephen Lang leverede en uforglemmelig præstation som den ondsindede oberst Miles Quaritch i science fiction-filmen Avatar fra 2009.

Faktisk var skurkerollen, ifølge filmens instruktør James Cameron, så god, at militærmanden med de gemene udrydelsesplaner vender tilbage i de tre næste film om de blå væsener fra Pandora.
 
Quaritch døde rent faktisk i den første film, da han blev skudt ned med bue og pil af Na’Vien Neytiri, men det faktum er tilsyneladende ingen hindring for at bringe ham tilbage endnu en gang, eller to... eller tre.

Begrundelsen for den umiddelbart usandsynlige genkomst ligger i filmens genre. I en science fiction-film kan alt ske, siger Cameron til Deadline.com.

Hvordan skurken mere præcist vil genopstå, er ikke afsløret. Men mon ikke holdet bag filmen finder på noget interessant. I hvert fald er det nogle tunge drenge, der har fået tjansen at bringe Avatar-universet tilbage på lærredet.

Foruden Cameron som instruerer skal hhv. Josh Friedman (War Of The Worlds), Rick Jaffa og Amanda Silver (Rise of the Planet of the Apes) og Shane Salerno (Salinger) forfatte manuskriptet til hver af de tre Avatar-efterfølgere.

Optagelserne til den første sequel, Avatar 2, forventes indledt i 2014, og den amerikanske premiere kommer sandsynligvis til at ligge i december 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacobuser/1023949

Allerede siden rygterne om flere film i Avatar-serien begyndte at florere, har der også været tale om, at Quaritch skulle vende tilbage, men det er da bare fedt at få det bekræftet. Der skal nok komme en sej klon ud af ham.

Johnnyuser/727272

Mon ikke de bare bruger Klon løsningen. Når de har teknologien til at gro en Na'Vi/menneske hybrid, burde en ren menneske klon vel ikke være det store problem.

Men de kunne godt finde på noget nyt især når det her ikke orginalt var planen.

Anne Kathrine

... skal altså forblive døde med mindre der er tale om zombier. Eller til nøds en død menneskekrop turned robot. Men der stopper festen også.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.