/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik
5 billeder fra 'Kartellet'

5 billeder fra 'Kartellet'

Byggebranchens barske bagside

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

'Kartellet' er et spændingsdrama, der stiller skarpt på den mindre pæne side af den danske byggebranche. Nu er der kommet fem nye billeder fra filmen.

Den ambitiøse entreprenør, Lars Halbo, vender hjem fra udlandet for at overtage familievirksomheden Halbo El & VVS. Hurtigt bliver han vidne til en forskruet konkurrencementalitet blandt de store firmaer, der benytter mafia-lignende metoder i deres iver efter at vælte den lille mand af pinden.

Snart er både han og familien under stort pres, og Halbo står nu overfor valget mellem at spille de tunge drenges underlødige spil eller egenhændigt tage kampen op mod korruptionen med hele sit livsværk som indsats.

Filmen, der instrueres af Charlotte Sachs Bostrup (Karla & Jonas), er baseret på virkelige hændelser om en iværksætter, der modsatte sig toppen af dansk erhvervsliv og forsøgte at blotlægge branchens skjulte problemer.

Som billederne nedenfor afslører, består filmens rollebesætning af en række erfarne danske skuespillere, heriblandt Anders W. Berthelsen, Lene Maria Christensen, Flemming Enevold, Lars Ranthe, Benjamin Boe Rasmussen, Leif Sylvester Petersen, Gitte Siem, Jesper Asholt, Lars Brygmann, Jacob Lohmann, Kurt Ravn, Henrik Prip og Kristian Ibler.

Kartellet har premiere den 27. februar 2014.

Kartellet

Kartellet

Kartellet

Kartellet

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lisuser/942895

Jeg glæder mig til at se filmen, eftersom jeg er med i den som statist - og har mødt flere af skuespillerne den fantastiske kolde dag vi var på optagelse - da Anders W Berthelsen overtager firmaet ved en reception, og af sin far, Leif Sylvester får overdraget nøglen.
Tror det er en film der vil give debat - og overvejelser hos publikum.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

det er hans double

4 dage siden
Nicolai

Vi har lige haft gang i et Spider-man marathon, hvor denne indgik, og det var super fedt at sidde og hygge sig under vores dyner til filmene.

5 dage siden
TheDayDreamer

Det her er uden sammenligning min allermest ventede film NOGENSINDE!

6 dage siden
John

Denne Marvel film distribueres af Sony, så den skulle gerne komme i de sædvanlige biografer :)

1 uge siden
bambiexplorer

... kun gå galt!

1 uge siden

Aktive debatter