Cookie- og Privatlivspolitik
3 storfilm. 3 premieredatoer.

3 storfilm. 3 premieredatoer.

Ted 2, Ant-Man & Warcraft

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Der skal ikke bare sættes et, men flere krydser, da tre ventede 2015-titler netop har fået eksakte premieredatoer.
 
Ted 2
Den 26. juni 2015 vender Seth MacFarlanes sex-fikserede, grove teddybjørn tilbage til de amerikanske biografer. Det samme gør Mark Wahlberg og forhåbentlig de horder af publikum, der sørgede for, at komedien indtjente 550 millioner dollars... Og så går der rygter om, at Teds blonde kæreste, Tami-Lynn, også er med (på den værste) igen.
Den danske premieredato forventes at blive den 25. juni 2015.
 
Ant-Man 
Det er nu bekræftet, at en ny slags superhelt kravler frem den sidste dag i juli 2015, når Ant-Man får amerikansk premiere. Instruktøren Edgar Wright er især kendt for Cornetto-trilogien (Shaun of the Dead, Hot Fuzz, The World’s End), men hans Marvel-filmatisering mangler stadig én vigtig ting... skuespillere!
Den danske premieredato forventes at blive den 30. juli 2015.
 
Warcraft
Ugen op til jul, den 18. december 2015, kan alverdens gaming-entusiaster valfarte ind i mørket for at (gen)opleve middelalderens episke kampe i 'Warcraft'. Filmatiseringen af computerspillet ’World of Warcraft’ iscenesættes af Moon-instruktøren Duncan Jones, mens Colin Farrell er i betragtning til hovedrollen.  
Den danske premieredato forventes at blive den 17. december 2015.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

i hvert fald for undertegnede. De andre to ved jeg ikke engang om jeg skal se.

Anonymuser/0

Er (også) skeptisk over om charmen stadigvæk virker i 'Ted 2'! Var ellevild med den første, så derfor skal jeg selvfølgelig se den næste! Krydser fingre for en ligeså god oplevelse!
Resten af filmtitlerne siger mig ikke særligt meget! Har spillet '(World of )Warcraft' før, og jeg kunne også godt se en filmatisering for mig, men at jeg er interesseret i at se det endelige værk er endnu ikke til at få svar på! Jeg har brug for et stærkt plot og en lige så hæsblæsende trailer for at være sikker!
'Ant-Man' virker ikke som et interessant værk (men jeg har sagt det før og siger det igen: lad os nu se!

Jacob

Er der ikke nogen som har hørt, hvorfor de i første omgang dropper Det forsvundne tegn og går direkte til Inferno? Begge bøger er da gode.
Men på den anden side er det jo hellere ikke noget nyt. Engle & Dæmoner er som bekendt den første historie om Robert Langdon, men de filmatiserede alligevel Da Vinci mysteriet først.

S. Rico

Ted var en genial morsom film. Jeg har dog svært ved at se potentialet i en efterfølger. Jeg er bange for at der sker det samme som med Hangover part 2. Dvs. ikke noget godt.

Dennis

jeg mener de springer over The Lost Symbol og går direkte til Inferno ... kan dog ikke huske hvorfor ...

Wayne

Det kunne måske være fordi den var dårligere, end de andre?

Dennis

Muligvis men den eneste Dan Brown bog jeg har læst var inferno så jeg kan ikke udtale mig om de andre i serien :)

men hvis det var tilfældet giver det fint mening at springe let og elegant over det trin i bogserien, især da der ikke virker til at være meget kontinuitet i dem plotmæssigt.

Wayne

Ja - de to første film byttede de om på rækkefølgen på.

Da Vinci Mysteriet var bog nr. 2 Dan Brown skrev i serien om Langdon. Men den megen omtale den bog fik blandt især katolikker, fik interessen i vejret i Hollywood.

Det kan tilføjes at Engle og Dæmoner er en mere spændende bog, end Da Vinci Mysteriet - men det lykkes desværre ikke at få overført til film.

Kia

Burde The Lost Symbol teoretisk set ikke komme før de laver Inferno???

Men glæder mig da til at se endnu en filmatisering af Dan Browns bøger :)

Jacob

... at jeg glæder mig som en sindssyg! Især Ant-Man efter det blev afsløret at Ultron skulle være skurk i The Avengers 2. Og filmen om teddybjørnen Ted var det års store overraskelse for mit eget vedkommende. Et gensyn med ham er meget velkomment.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars

Selvom Blinkende lygter ofre reciteres, kan der ikke være tvivl om Gladiators grandiose fremførelse og vildt fantastiske soundtrack.

5 timer siden
TheGreatAngel

En god huskeregel er, at det nok ikke behager jer at han er egoistisk, men som forfatter har man en vision og bliver den ikke fyldt op så meget eft

5 timer siden
TheGreatAngel

De har begge to været ude at sige at kontrakterne ikke bliver forlænget, fordi Jussi har haft nogle andre visioner til karakterne.

5 timer siden
Loneuser/512689
Loneuser/512689

Er virkelig irriteret over, at Kaas og Fares skiftes ud!
Lone

6 timer siden
Vibekeuser/894605
Vibekeuser/894605

Julia Roberts i superform. Baseret på virkelig hændelse der kunne være foregået i dag også.

9 timer siden

Aktive debatter