Cookie- og Privatlivspolitik
USA top 10: Endnu en gysersucces

USA top 10: Endnu en gysersucces

De nyeste og mest populære film i USA

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Gyseren 'Insidious Chapter 2' blev ny etter på det amerikanske biografmarked efterfulgt af action-komedien 'The Family' med Robert De Niro og Michelle Pfeiffer.

Insidious Chapter 2
James Wans efterfølger til sin egen gysersucces Insidious fra 2010 samler hovedrollerne Patrick Wilson og Rose Byrne til endnu en omgang spøgelses-horror hos familien Lambert. Det gjorde han klogt i, for filmen indspillede 40,3 mio. dollars i sin åbningsweekend og tog 1. pladsen i USA. Budgettet lyder på blot 5 mio. dollars, og samtidig er det den femte gyser i år, der åbner som nr. 1 efter Mama, Evil DeadThe Purge og The Conjuring. Etteren indspillede i alt 54 mio. dollars, så der er også god chance for at overgå forgængeren i indtjening. 'Insidious Chapter 2' hjemsøger de danske biografer fra den 7. november.
 
The Family
Robert De Niro og Michelle Pfeiffer måtte nøjes med andenpladsen og 14,5 mio. dollars med deres nye film 'The Family's åbningsweekend. Luc Bessons action-komedie er en af de bedst indtjenende film med De Niro i hovedrollen i de seneste år. 'The Family' får dansk premiere under titlen 'Farvel til mafiaen' den 24. oktober.

Top 10-filmene indtjente sammenlagt 87,1 mio. dollars, hvilket var 34 % bedre end samme weekend samme år, da Resident Evil: Retribution debuterede som etter.
 
Top 10 USA: 13. – 15. september 2013
1.
Insidious Chapter 2 - total $40,3 mio.
2. The Family - total $14,5 mio.

3. Riddick - total $31,3 mio.
4. The Butler - total $100 mio.
5. We're the Millers - total $131,6 mio.
6. Instructions Not Included - total $26,6 mio. 
7. Planes - total $83 mio.
8. One Direction: This Is Us - total $26,9 mio.
9. Elysium - total $88,4 mio.
10. Percy Jackson: Sea of Monsters - total $62 mio.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Steffen

Den der top 10 giver ingen mening uden nogle side-bemærkninger. Hvordan kan Percy Jackson ligge nummer 10 med 62 mil og One Direction til 26,9 mil på en ottende. Ellers kan jeg skrive under på The Conjuring var underholdende, ikke skræmmende og at Insidious var god (til at starte med). Kan slutte af med at den kære directer til Insidious vil stoppe med at lave gysere efter part 2.

Daniel Bentien

Listen i bunden er den samlede indtjening for filmene over den tid, de har været aktuelle i de amerikanske biografer. Men rangeringen af listen er ud fra, hvor meget de har indspillet i den pågældende weekend.

Derfor kan en film som Percy Jackson ligge lavere placeret end One Direction-filmen. Førstnævnte har i weekenden indspillet 1,9 mio. dollars mod sidstnævntes 2,5 mio. dollars.

Det er derfor, vi skriver "total" foran beløbet på listen.

Hilsen Daniel - kino.dk

Marie marolle

Glæder mig allerede, til at den rammer de danske biografer! Etteren er en super fed gyser og forhåbentligt er toeren ENDNU bedre!

Jian

Har lige set The Conjuring! Den var vold god, så håber Insidious 2 bliver endnu uhyggeligere! James Wan er virkelig en talentfuld instruktør i dag!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

3 timer siden
MikkelHJuser/610689
MikkelHJuser/610689

Når man tænker på, at den danske titel på Paul Blart: Mall Cop er Centervagten, så kan jeg sagtens forstå sammenligningen.

16 timer siden
DJT
Har
DJT

...ikke set The Conjuring 3 endnu, og det er ganske rigtigt, at La Llorona er den værste, men den næstværste er altså The Nun.

1 dag siden
Alex

Kom nu ind i kampen biografer.

1 dag siden
Karin

Fordi det stadig er en af de bedste film nogensinde. Den ældes meget flot og satte nye standarder for film.

4 dage siden

Aktive debatter