Cookie- og Privatlivspolitik
'Transformers 4' får originaltitel og plakat

'Transformers 4' får originaltitel og plakat

- og dino-robotter!

Stem op!
3
Stem ned!
-2
(reset)

Michael Bay er i fuld gang med at promovere sin kommende fjerde Transformers-film. I går kom det frem, at filmen vil indeholde robotter, der i stedet for biler kan forvandle sig til dinosaurer! De såkaldte Dinobots.

I dag er det blevet offentliggjort, at den originale titel til filmen bliver 'Transformers: Age of Extinction'. Det kan lyde som et plagiat på The Avengers 2, der har undertitlen 'Age of Ultron', men er det næppe.

Derudover er der kommet en teaser-plakat til filmen, der viser det velkendte Transformers-symbol sammen med et firtal - dækket af sand.
 
Hovedrolleindehaveren Shia LaBeouf er blevet udskiftet med Mark Wahlberg, der spiller en opfinder og enlig far til Tessa (Nicola Peltz), som er kæreste med racerkøreren Shane (Jack Reynor). Stanley Tucci og Kelsey Grammer (X-Men: The Last Stand) er blandt de øvrige navne på rollelisten.
 
Transformers 4, der endnu ikke har fået en endelig dansk titel, får premiere den 26. juni 2014.

Transformers 4

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anne Kathrine

Transformers var allerede på vej ned ad bakke i 2'eren. Og de døde totalt med film tre.

Simonuser/919343

Så kender du tydeligvis ikke dine Transformers, for Dinobots var med i original serien og var en del af Autobots og deres leder var T-Rex'en Grimlock :) Det bliver mega AWESOME!!

Sylvia S.

Jeg glæder mig som en tosset til 4'eren... og 5'eren... Ææælsker bare Transformers!

Drop nu bare de danske titler! Det er latterligt!

Jonas

Glæder mig som altid til mere Transformers, nok også fordi min barndom har været meget præget af usandsynligt mange angreb fra Megatron og de andre Decepticons, på deres evige jagt på den dyrebare energikilde: Energon. Så de en gang for alle kunne overtage universet. Heldigvis har Optimus Prime og de andre Autobots altid været der til at redde kastanjerne ud af ilden igen...

"Transformers 4, der endnu ikke har fået en endelig dansk titel, får premiere den 26. juni 2014."

Jo den har så: Transfomers 4: Age of Extinction. Den behøver ikke og hedder: Transformers 4: Dino-boterne angriber, eller noget andet lamt på Dansk.

Hold jer nu bare til de Engelske titler...

Janni

Transformers 4: Dino-boterne angriber.... Meget fængende titel!! Tak for dagens grin :-D

Dennis

Der er bestemt ikke noget galt med Mark Wahlberg og som titlen siger ENDELIG kommer Dinobots med i filmen, ja jeg er en af dem der længe har ventet på de skulle få chancen i filmen nu når Constructacons også har haft chancen (havde det bare været i samme film).

Casper

Enough said.

Jacob

Min barndom er ikke ligefrem mærket af Transformers, men netop Dinobotterne kan jeg huske. Så Michael Bay er på den måde ikke skør, og tilmed tro overfor universet. Om det så kommer til at fungere skal jeg ikke kunne sige. Det afhænger af manus, hvor godt dinobotterne bliver animerede (og det skal nok blive godt), om skuespillerne virker troværdige med dem, om publikum kan tage dem seriøst og så hvordan filmen bliver markedsført.
Og efter Ted synes jeg bare Mark Walberg er en megafed skuespiller.

Bjerg

Men jeg glæder mig da til at se hvad i al verden han vil gøre med såkaldte dino-bots. Taget ud af universet eller ej, virker det en anelse underligt at putte ind i Transformers-serien.
Men det er nok pga. den succes som Pacific Rim havde ved at blande robotter og monstre der måske har fået Bay til at tage den beslutning.

Hm.

Daniel

Selvom jeg på ingen måde er fan er hverken Transformers eller Michael Bay (bortset fra The Rock), så formår han alligevel at underholde mig med skøre "boobs, butts, robots, guns and explosions" teenage-tankegang.

Hvem anden kunne have fundet på Dinobots? Hm, måske Zack Snyder, selv om det ikke er helt fair at sammenligne de to. Det er egentligt ret vildt at der er så stor forskel på kvaliteten af Sucker Punch og Transformers filmene (i min mening).. Men det er jo selvfølgelig på grund af instruktørene.

Oh well, lad os nyde sensommeren. Vejret er godt!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

1 dag siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

1 dag siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

4 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

4 dage siden

Aktive debatter