Cookie- og Privatlivspolitik
'Transformers 4' får originaltitel og plakat

'Transformers 4' får originaltitel og plakat

- og dino-robotter!

Stem op!
3
Stem ned!
-2
(reset)

Michael Bay er i fuld gang med at promovere sin kommende fjerde Transformers-film. I går kom det frem, at filmen vil indeholde robotter, der i stedet for biler kan forvandle sig til dinosaurer! De såkaldte Dinobots.

I dag er det blevet offentliggjort, at den originale titel til filmen bliver 'Transformers: Age of Extinction'. Det kan lyde som et plagiat på The Avengers 2, der har undertitlen 'Age of Ultron', men er det næppe.

Derudover er der kommet en teaser-plakat til filmen, der viser det velkendte Transformers-symbol sammen med et firtal - dækket af sand.
 
Hovedrolleindehaveren Shia LaBeouf er blevet udskiftet med Mark Wahlberg, der spiller en opfinder og enlig far til Tessa (Nicola Peltz), som er kæreste med racerkøreren Shane (Jack Reynor). Stanley Tucci og Kelsey Grammer (X-Men: The Last Stand) er blandt de øvrige navne på rollelisten.
 
Transformers 4, der endnu ikke har fået en endelig dansk titel, får premiere den 26. juni 2014.

Transformers 4

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anne Kathrine

Transformers var allerede på vej ned ad bakke i 2'eren. Og de døde totalt med film tre.

Simonuser/919343

Så kender du tydeligvis ikke dine Transformers, for Dinobots var med i original serien og var en del af Autobots og deres leder var T-Rex'en Grimlock :) Det bliver mega AWESOME!!

Mathias

En underlig, men også helt vild fed ide. Men! Lad os nu se om det holder, når det kommer til stykket.

Sylvia S.

Jeg glæder mig som en tosset til 4'eren... og 5'eren... Ææælsker bare Transformers!

Drop nu bare de danske titler! Det er latterligt!

Jonas

Glæder mig som altid til mere Transformers, nok også fordi min barndom har været meget præget af usandsynligt mange angreb fra Megatron og de andre Decepticons, på deres evige jagt på den dyrebare energikilde: Energon. Så de en gang for alle kunne overtage universet. Heldigvis har Optimus Prime og de andre Autobots altid været der til at redde kastanjerne ud af ilden igen...

"Transformers 4, der endnu ikke har fået en endelig dansk titel, får premiere den 26. juni 2014."

Jo den har så: Transfomers 4: Age of Extinction. Den behøver ikke og hedder: Transformers 4: Dino-boterne angriber, eller noget andet lamt på Dansk.

Hold jer nu bare til de Engelske titler...

Janni

Transformers 4: Dino-boterne angriber.... Meget fængende titel!! Tak for dagens grin :-D

Dennisuser/185917

Der er bestemt ikke noget galt med Mark Wahlberg og som titlen siger ENDELIG kommer Dinobots med i filmen, ja jeg er en af dem der længe har ventet på de skulle få chancen i filmen nu når Constructacons også har haft chancen (havde det bare været i samme film).

Casper

Enough said.

Jacob

Min barndom er ikke ligefrem mærket af Transformers, men netop Dinobotterne kan jeg huske. Så Michael Bay er på den måde ikke skør, og tilmed tro overfor universet. Om det så kommer til at fungere skal jeg ikke kunne sige. Det afhænger af manus, hvor godt dinobotterne bliver animerede (og det skal nok blive godt), om skuespillerne virker troværdige med dem, om publikum kan tage dem seriøst og så hvordan filmen bliver markedsført.
Og efter Ted synes jeg bare Mark Walberg er en megafed skuespiller.

Bjerg

Men jeg glæder mig da til at se hvad i al verden han vil gøre med såkaldte dino-bots. Taget ud af universet eller ej, virker det en anelse underligt at putte ind i Transformers-serien.
Men det er nok pga. den succes som Pacific Rim havde ved at blande robotter og monstre der måske har fået Bay til at tage den beslutning.

Hm.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Toniuser/1306483
Toniuser/1306483

Og Nikolajs Mor Anne Mari Lie var også skuespiller (3 film) ud over at være forfatter og fotomodel.

2 timer siden
Jesper

Julius har næsten allerede sagt det hele, men Fukunaga er en af de få der virkeligt kan komme med noget spændende i Bond universet.

5 timer siden
Anne-Marie

Max Irons er ganske rigtigt søn af Jeremy Irons - men hans mor Sinead Cusack er også skuespiller - ligesom hendes forældre og søskende - - osv.

6 timer siden
Jacob

Jeg havde virkelig set frem til at Danny Boyle skulle løfte opgaven, og det er utroligt hvor tit en instruktør må forlade et projekt pga.

8 timer siden
Nilsuser/669373
Nilsuser/669373

Nå, nå, skal vi nu ikke lige give den en chance :)

9 timer siden

Aktive debatter