Cookie- og Privatlivspolitik
Jurassic World-skuespiller afsløret

Jurassic World-skuespiller afsløret

Fortidsdyrene får selskab

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Det ser ud til, at holdet bag ’Jurassic World’ har fundet deres første skuespiller.

Bryce Dallas Howard (Eclipse) skal efter sigende medvirke i den fjerde film i Jurassic-franchisen, der blev indledt i 1993 med Steven Spielbergs adventure-film Jurassic Park og sidenhen blev udvidet med The Lost World: Jurassic Park og Jurassic Park III.

Om skuespillerinden kommer til at jagte ustyrlige dinoer, eller om det bliver den anden vej rundt, vides endnu ikke, da plottet stadig er under udarbejdelse og indtil videre holdes tæt ind til kroppen.

Castingen indikerer, at vi endelig kan se frem til flere tilføjelser til rollelisten og det bliver spændende at følge med i hvem, der skal give dinoerne selskab.

Jurasic World instrueres af Colin Trevorrow, en forholdsvis ukendt og også uprøvet instruktør med blot en enkelt film i baggagen (Safety Not Guaranteed).

Premieredatoen på Jurassic World er den 12. juni 2015.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jimmy

Okay... jeg er nok på vej ud på et farligt område, men hvem pokker er Bryce Dallas Howard?... Jeg indrømmer blankt at jeg ikke er fan af Twilight OVERHOVEDET, men har dog været tvunget til at se dem.. og jeg lagde slet ikke mærke til hende, men bevares, hun er jo nok en dygtig af den grund..

Men Jurassic World, burde have Sam Neill, Laura Dern og Jeff Goldblum med.. DET kunne være fedt!..

Men lad os n se, hvem ved måske jeg bliver positivt overrasket :-) også over Bryce Dallas Howard...

Philip

Dejligt med nogle nyheder om filmen, nu da der har været meget stille i lang tid.

Glæder mig til at opleve Bryce Dallas Howard i Jurassic World og kan lige forestille mig hende skrige med en dinosaur lige op i ansigtet på hende.

2015 bliver endnu et fantastisk film år!!

Emilie Kjørup

Kære Maria.
Det er rigtigt at Bryce Dallas Howard kun er krediteret for Breaking Dawn - del 2 og vi har rettet teksten, så Eclipse nu står istedet.

Mvh. Emilie, kino.dk

Maria

Bryce Dallas Howard var med i Eclipse, ikke andre Twilight-film. :)

Jeg er spændt på om filmen bliver god. Jurassic Park III var noget lort for at sige det pænt, så de skal virkelig tage sig sammen med det manus!

Jacob

Er som sådan ikke bekymret for hverken holdet af skuespillere eller instruktøren, hvis første film nok skulle have heddet, Succes Not Guaranteed. Nej, bekymringen ligger i manus og plot. Egentlig burde Jurassic Park være en nem franchise at fortsætte, men det kan også blive en dundrende fiasko. Håber det bedste for Jurassic World, som måske kommer til at handle om de udvandrende dinoer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Camie

Og er det ikke lige præcis hvad man burde forvente af en film? Jeg synes personligt at film netop er fantastisk underholdende.

3 timer siden
Erik Raymonduser/856090
Erik Raymonduser/856090

Hvor og hvornår kan vi bestille??

4 timer siden
magicthe

Hej Johnny

1 dag siden
johnny

jeg syntes at den første af de nye film var ret fed. men jeg kunne virkelig ikke lide nummer 2. den var alt for pladt og med kedelig action.

1 dag siden
Ruffy

Jeg var ret vild med den første. Men 2'en... Var et kæmpe hit for mig!Rocksteady og Bebop var bare så fedt lavet!!!

1 dag siden

Aktive debatter