Cookie- og Privatlivspolitik
Jennifer Lawrence i 'Øst for paradis'?

Jennifer Lawrence i 'Øst for paradis'?

James Dean-klassikeren får nye klæder

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Universal arbejder på en ny filmatisering af John Steinbecks roman 'Øst for paradis' (1952), der blev til en film i 1955 af instruktøren Elia Kazan og med selveste James Dean i rollen som den oversete lillebror, Cal.

I 2009 overtog instruktør Tom Hooper (The King’s Speech) og manusforfatter Christopher Hampton (Atonement) opgaven, efter at Ron Howard havde arbejdet på ideen siden 2004.

Begge filmprojekter gik i vasken, men Universal giver ikke op.

Filmselskabet har nu henvendt sig til instruktøren Francis Lawrence, der snart er aktuel med The Hunger Games: Catching Fire, om at gøre et nyt forsøg.

Lawrence har den fordel, at han har Jennifer Lawrence på hånden som skuespiller. Stjernen har nemlig sagt ja til at spille en central rolle.

'Øst for paradis' handler om to generationer i en familie. Et ægtepar, samt deres to sønner, der vokser op og bliver rivaler. Kazans film fokuserede udelukkende på historien om brødrene, mens den nye filmatisering formentlig fortæller mere om forældrene, siden Lawrence skal spille moderen Cathy.

Hvornår Lawrence & Lawrence får grønt lys til faktisk at lave filmen, må tiden vise.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ménner

Troede lige at der med "Øst for Paradis" var tale om biografen i Aarhus :P Selvfølgelig et long-shot at Jennifer Lawrence kommer på besøg der ;D ... drømmer videre

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Ja, det er svært at skjule sin begejstring over filmen, og selvom det må siges at være et populært valg, er der i min optik en grund til, at P.F.

4 timer siden
Julius

Fedt med et QT-spotlight. Det er svært at sætte ord på hvor fænomenalt et værk, Pulp Fiction faktisk er, men du gør det godt her, Daniel.

6 timer siden
Neesai

Hvis man for en gang skyld ikke skal være skuespiller eller kendt på anden vis for at kunne komme med til en gallapremiere (hvis der bliver holdt e

8 timer siden
Daniel Bentien

'Kill Bill' er også forrygende, og vi kommer til den senere i vores blog-serie.

8 timer siden
Michael

Så må det jo betyde, at der nu er en ledig praktik plads til os andre :)

1 dag siden

Aktive debatter