Cookie- og Privatlivspolitik
Imperial er genåbnet

Imperial er genåbnet

Med optimeret udstyr og storfilm

Stem op!
8
Stem ned!
-2
(reset)

Biografen Imperial i København er genåbnet efter at have været under restaurering i det meste af september måned.

Publikum kan se frem til en række forbedringer i landets største biografsal. Bl.a. er der kommet nye sæder og et bredere lærred.

Hovedattraktionen er det splinternye lydsystem, Dolby Atmos 3D, der med sit 3D-lydbillede, efter sigende, skulle give publikum en helt enestående filmoplevelse.

Salen er i den forbindelse blevet udstyret med endnu flere højttalere, der er placeret både foran, bagved og over publikum, så man omsluttes af lyden.

I åbningsugen inviterer Imperial på en kavalkade af storfilm, som i dén grad egner sig til at demonstrere lydsystemets kvaliteter.

Døm selv, når der blændes op for film som Hobbitten, WolverineMan of Steel og Pacific Rim - nu i Atmos.

Kavalkaden løber i perioden 26. september til 1. oktober, begge dage inklusive.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

Tror i det er gratis at drive en biograf? 150 kr,- er en helt fair pris.
Prøv at tænk på hvor mange kvadratmeter Nordisk Film Biografer har med Imperial og den placering i København den har. Så skal der betales varme og strøm og ikke mindst personale!.
+ Filmselskaber tager 50 % af billetprisen.

Imperial er en super biograf, den bedste og største i Norden!
Jeg har haft mange gode oplevelser der og ser frem til mange flere i fremtiden.

OCDina

Beder til at de ikke har fået de der nye skod-sæder der er kommet i Palads, hvor man skal "kæmpe" med stolen om rettigheden til at læne sig tilbage :/
Synes udover det at Imperial var fint før- føler lidt at folk kommer til KUN at gide at gå derind hvis det er til galla/forpremiere/andre arrangementer. Nå nå, men jeg skal i hvert fald nok give det en chance :)

porteruser/911459

Hvorfor skal Imperial lige være 5-10 kroner dyrere end konkurrenterne? det er mere det jeg "øffer" over. Sidst jeg så 3D i Imperial var sammen med en kammerat, der har 3D derhjemme og han syntes simpelthen det var elendigt! (Prometheus). Derfor valgte jeg fremover cinemaxx og Palads, de var billigere og jeg følte ikke jeg var gået på kompromis.

Kasper Kay

Jeg har altid undret mig over, om det overhovedet er muligt at få en seværdig oplevelse på forreste række. Er denne række blevet rykket bagud, nu når skærmen er blevet dét større, eller er den stadig lige så tæt på? Hvad siger I om at sidde så tæt på skærmen - hvis I har prøvet. Ikke generelt set men rettet mod Imperial. Det ser helt umuligt ud, at man skal kunne se en film uden at knække nakken på flere leder og kanter...

Noobcake

Hah, som om 135 ikke allerede er retarderet dyrt i forvejen, jeg betaler sku ikke 150 kr for at komme i biffen, det er for langt ude.

Obadia

Jeg ser frem til at se det færdige resultat... Er sikker på at der er blevet lavet en undersøgelse omkring om forbrugeren er klar til at betale 150 eller ej... Hvis ikke! Jamen så kommer folk ikke ind i butikken, og går til konkurrenten i stedet for! Imperial har altid stået for mig som en god biografoplevelse, så umiddelbart er jeg kun positiv, så må vi se om jeg oplever den merværdi som bliver lovet i artiklen.

Anonymuser/0

..dengang det kostede 35,- at gå i biffen - alt er bare blevet pissedyrt :(

Jonasuser/407215

dengang mælk kostede en krone og blev leveret på ens dørtrin!

Stine

Hvis man vælger Imperial under "biografer", så står deres billetpriser forklaret. Der står de generelle priser før og efter kl. 18, og så skriver de, hvordan der bliver lagt ekstra gebyr på helaftensfilm og film i 3D. Og 150,- bliver ikke den generelle billetpris i fremtiden ;-).

Natashauser/650549

Det kan godt være at det er dyrt at gå i biografen, men Nordisk FIlm Biografers overskud går også til Egmont Fonden ;-) Det er altid en tanke man kan have med sig!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

18 timer siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

1 dag siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

1 dag siden
Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

3 dage siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

6 dage siden

Aktive debatter