Cookie- og Privatlivspolitik
Frasier som ny actionstjerne

Frasier som ny actionstjerne

Kelsey Grammer i 'The Expendables 3'

Stem op!
1
Stem ned!
-1
(reset)

I den tredje film i Expendables-serien får Sylvester Stallone og hans hold af action-veteraner selskab fra en uventet kant. 

Kelsey Grammer er nemlig på nippet til at lande rollen som eks-lejesoldaten Bonaparte, som skal hjælpe det undværlige team med deres mission.

Rollen var oprindeligt tiltænkt Nicolas Cage, men er nu gået til Grammer, som er lidt af en novice inden for action-genren.

Efter sin tid som den høflige radiopsykolog Dr. Frasier Crane i TV-serierne 'Sam's Bar' og 'Frasier', er Grammer dog ved at komme efter det med hensyn til de mere bryske roller.

Senest har han sagt ja til rollen som skurken i Michael Bays kommende Transformers: Age of Extinction.

På rollelisten til Patrick Hughes' actionbrag, er også en række garvede slagsbrødre - heriblandt Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Wesley Snipes, Jet Li, Mel GibsonAntonio Banderas og Harrison Ford.  

Hvordan det aparte samarbejde spænder af, kan man se i The Expendables 3, som har premiere den 14. august 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Jeg kan ikke rigtig forestille mig ham som actionstjerne på de godes side (X-Men tæller ikke, for da var han temmelig disguised). Men som en kold og tør skurk, det kunne han til gengæld være rigtig god til.

Anonymuser/0

Har godt nok svært ved at se det for mig; Diverse scener fra Fraiser, hvor han bitcher med Nigel over hvilken Barolo der er den bedste årgang (eller hvad de to nu fik sig kørt op over) dukker stadig op på nethinden, når nogen siger Kelsey Grammer. Men selvfølgelig, han har jo været i kontakt med sin mørke side som Sideshow Bob :-)

Maria Holmen

Jeg glæder mig da i hvert fald til at se ham i Expendables, synes det da det er lidt sejt :-)

Anonymuser/0

:(

Elias

Ja han har værret med i X-Men, The expendables hylder ikke kun Action folk men den gang hvor action var lavet på en anden måde(80-90'erne) X-Men er ikke action i mine øjne men bare endnu en superhelt-film http://www.manlymovie.net/2013/06/comic-book-movies-need-to-go.html . jeg fortrækker old-school acion.
Med det sagt syntes jeg at der er et interessant valg, men jeg forholder mig neutral til den nyhed.

Jacob

He he, fedt nok at Dr. Fraiser forhåbentlig skal spille med i The Expendables 3. Selvom man næppe forbinder ham med actiongenren, er han samtidig så prof, kølig og cool at alle bare vil elske ham for at gøre det. Og ja, han var god som Beast i X-Men III: The Last Stand.

Maria

Han har da prøvet krafterne en smugle af i actionfilm, som Beast i X-Men The Last Stand. ;)

Jeg har dog meget svært ved at se Kelsey Grammer som andre end Dr. Fraiser Crane (ulempen ved at spille den samme tv-rolle i 11 år), men go for it, old man. ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.