Cookie- og Privatlivspolitik
Anmelderrost ungdomsroman filmatiseres

Anmelderrost ungdomsroman filmatiseres

Nyt om 'The Fault in Our Stars'

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

De to Divergent-stjerner Shailene Woodley og Ansel Elgort skal også spille hovedrollerne i den kommende filmatisering af John Greens populære roman 'The Fault in Our Stars' (på dansk 'En flænge i himlen').

I dag er Willem Dafoe blevet tilføjet rollebesætningen, der yderligere består af Laura Dern (Jurassic Park), Sam Trammell (TV-serien 'True Blood') og Nat Wolff (New Years Eve).

Woodley og Elgort spiller de to kræftramte teenagere, Hazel og Augustus, der mødes via en støttegruppe og finder sammen over deres fælles kærlighed til forfatteren Van Houtons (Dafoe) værker.
 
'The Fault in Our Stars' instrueres af Josh Boone (Stuck in Love) over et manus af Michael H. Weber and Scott. Neustadter ((500) Days of Summer) og forventes at få amerikansk premiere engang i 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lise

Indtil videre er jeg positiv!
Men bogen er en af de abselut bedste bøger jeg har læst, så hvis filmen kan komme op på samme niveau, kan det blive en af de største film i historien.
Men jeg har mine tvivl, og har svært ved at tro på at filmen bliver lige så fantastisk som bogen.
Skuespillerne er meget godt valgt, især Willem Dafoe som Peter Van Houten! men at caste de to divergent stjerner i filmen irriterer mig lidt. Det er lidt ligesom at skulle se Jennifer Lawrence (the hunger games) som Bella i twilight.

Ditte

Jeg har virkelig høje forventninger til denne film, eftersom at bogen er min absolut ynglings! Jeg er meget spændt på skuespillet i filmen, for i en film som denne er det virkelig vigtigt, at man har nogle skuespillere der bare ved hvordan man rammer publikum!

Line FS

Jeg føler at de har meget godt fat i bogen! Det virker som om, at hr. Green er selv godt med i processen, og han er selv begejstret. Skuepillerne synes jeg også er rigtig godt valgt. Men en bog som denne, føler jeg også der skal meget til, hvis man skal total dræbe historien. Det en let bog at filmatisere og jeg tror de kan klare det! Glæder mig til at se filmen!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kenneth Pedersen

...den skal ses!!

8 timer siden
DJN
DJN

Ikke Denvers.

11 timer siden
Kasperuser/462211
Kasperuser/462211

Det er svært at forestille sig noget ret meget mere pinligt.

11 timer siden
Jens Peteruser/393169
Jens Peteruser/393169

Det må simpelthen være den ultimative bummert

15 timer siden
KT
KT

ikke

20 timer siden

Aktive debatter