Cookie- og Privatlivspolitik
Kunstig Scarlett Johansson forfører Joaquin Phoenix

Kunstig Scarlett Johansson forfører Joaquin Phoenix

Første trailer til Spike Jonzes 'Her'

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Spike Jonze har tidligere stået bag mesterlige film som Being John Malkovich (1999) og Adaptation (2002). Her er den første trailer til instruktørens næste film 'Her'.

I et fremtidigt Los Angeles sidder den triste Theodore Twombly (Joaquin Phoenix) og skriver breve fra andre mennesker til andre mennesker.

Han har netop været igennem et smertefuldt brud med en kvinde, og ensomheden er begyndt at fylde så meget, at Theodore introducerer et højteknologisk operating system (ligesom HAL i 2001: A Space Odyssey - men uden de morderiske tendenser) i sin lejlighed.

Scarlett Johansson lægger stemme til det kunstige, men intuitive "væsen", der hurtigt viser sig at være en varm, sjov og attraktiv tilføjelse til Theodores tilværelse.

Rooney Mara, Amy Adams og Olivia Wilde medvirker også, og 'Her' får premiere den 27. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
satisfythecrave

Jeg glæder mig. Traileren ser god ud, og jeg synes, at sammensætningen af Joaquin Phoenix, Rooney Mara og Amy Adams er interessant.

Jedi Princeuser/893895

Det her ser ud til at være en meget original historie! Og med solide skuespillere som Amy Adams og Joaquin Phoenix, den skal ses!

Maria

Jeg kan da blive helt trist på mandens vegne, at han kun kan finde ægte kærlighed (sådan hentyder traileren det i hvert fald) med en computerstemme.

Giver helt sikkert filmen en chance, så jeg håber den får dansk premiere! :)

Johan

Taileren leder mine tanker hen på andre film som Evigt Solskin i et Pletfrit Sind eller Lars and the Real Girl. Og jeg kan ku' godt bruge endnu en alternativ love story!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter