Cookie- og Privatlivspolitik
Kunstig Scarlett Johansson forfører Joaquin Phoenix

Kunstig Scarlett Johansson forfører Joaquin Phoenix

Første trailer til Spike Jonzes 'Her'

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Spike Jonze har tidligere stået bag mesterlige film som Being John Malkovich (1999) og Adaptation (2002). Her er den første trailer til instruktørens næste film 'Her'.

I et fremtidigt Los Angeles sidder den triste Theodore Twombly (Joaquin Phoenix) og skriver breve fra andre mennesker til andre mennesker.

Han har netop været igennem et smertefuldt brud med en kvinde, og ensomheden er begyndt at fylde så meget, at Theodore introducerer et højteknologisk operating system (ligesom HAL i 2001: A Space Odyssey - men uden de morderiske tendenser) i sin lejlighed.

Scarlett Johansson lægger stemme til det kunstige, men intuitive "væsen", der hurtigt viser sig at være en varm, sjov og attraktiv tilføjelse til Theodores tilværelse.

Rooney Mara, Amy Adams og Olivia Wilde medvirker også, og 'Her' får premiere den 27. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
satisfythecrave

Jeg glæder mig. Traileren ser god ud, og jeg synes, at sammensætningen af Joaquin Phoenix, Rooney Mara og Amy Adams er interessant.

Jedi Princeuser/893895

Det her ser ud til at være en meget original historie! Og med solide skuespillere som Amy Adams og Joaquin Phoenix, den skal ses!

Maria

Jeg kan da blive helt trist på mandens vegne, at han kun kan finde ægte kærlighed (sådan hentyder traileren det i hvert fald) med en computerstemme.

Giver helt sikkert filmen en chance, så jeg håber den får dansk premiere! :)

Johan

Taileren leder mine tanker hen på andre film som Evigt Solskin i et Pletfrit Sind eller Lars and the Real Girl. Og jeg kan ku' godt bruge endnu en alternativ love story!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er lidt spændt på hvor mange skurke der vil være med, for udover Catwoman og The Penguin, så rygtes at flere også vil dukke op.

48 minutter siden
Michael

Catwoman tror jeg Maisie Williams ville være et rigtig godt bud, passer fint sammen med Robert Pattinson også har hun vidst også lidt stunt erfarin

2 timer siden
habill

du modsiger fuldstændig dig selv. SLJ beviste at folk er ligeglade med farven, at du ikk ka se udover det er dit problem.

4 timer siden
habill

svært at sige. det lyder ikke som et godt match, men hvem ved. måske han rammer den alligevel. hvis ben affleck fik chancen, så hvorfor ikk.

4 timer siden
Oliver

Så når i siger de har fundet sine skurke er det faktisk stadig bare et skud i tågen?

10 timer siden

Aktive debatter