Cookie- og Privatlivspolitik
Første trailer til 'Tarok'

Første trailer til 'Tarok'

En familiekrønike over tre årtier

Stem op!
5
Stem ned!
-3
(reset)

Folkene bag Hvidsten Gruppen vender med 'Tarok' atter blikket mod et stykke velkendt Danmarkshistorie - her er den første trailer.

Som titlen afslører, handler 'Tarok' om den legendariske travhest, der satte Danmark på verdenskortet gennem sine store sejre. Men som traileren afslører, er filmen først og fremmest en familiesaga om den jyske familie, der gennem flere årtier kæmpede side om side med Tarok på travbanen.

Anne-Grethe Bjarup Riis instruerer, Regner Grasten producerer, og på rollelisten ses Bjarne Henriksen, Kirsten Lehfeldt, Henrik Vestergaard, Iben Dorner, Thomas Ernst og Frederik Meldal Nørgaard.

Tarok får dansk premiere den 31. oktober.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
anette user/948132

Jeg glæder mig rigtig meget, dels fordi jeg husker hesten og fordi jeg er statist med min bil, og er sikker på den bliver et hit :)

Anne-Sofie

Jeg glæder mig til og se den..
Jeg sidder med en tåre i øjnet da jeg tror det er en film hvor man kommer ind på livet af folk med en drøm..

men det kan også være at jeg har det sådan da jeg bor med en mand hvor vi har en drøm at få vores gård til og lykkes og ikke bare har sat os ned på vores røv og tudet fordi vi har mistet en 500,000 kr men ved hvad det vil siges at skulle kæmpe...

SRLuser/786062

var rigtigt fedt, men desværre for langt. Elskede den mystik det skabte, at musikken var eneste lyd, men to minutter og syv er for langt til en teaser, hvilket det jo i bund og grund er.

IWannaBeSedateduser/184940

var et overvurderet makværk, og det er forventeligt at Tarok bliver mindst ligeså dårlig. For det første, som flere brugere allerede har nævnt, så er det historien om en hest som ingen under 40 kender til (eller gider kende til) og som kun meget få over 40 burde være interesseret i. For det andet er det Anne-Grethe Bjarup Riis som står bag og jeg vil fryde mig når hun modvilligt udstiller sin (mangel på) instruktørevner.

Anne-Sofie

Nu skal vi da lige vente til vi kan se filmen...
Der er nok flere end man regner med der glæder os til og se filmen ... og nu kan folk over jo også gå i biografen

Pernille K

Gode og spændende billeder med en sang, der giver en nostalgisk følelse (til trods for at jeg er for ung til at huske Tarok).

For mig er traileren fin, jeg mangler dog reallyd, især under løbsscenerne. Min kære fader er stor fan, så mon ikke han kan hive mig med ind at se den?

Lea

Havde håbet på mere! Jeg elsker heste og har set mange gode hestefilm, så den har nået at leve op til. Jeg syntes ikke traileren lever op til det som er forventet. Jeg faldt næsten i søvn. Kedelig trailer, syntes ikke den fortæller om historien. Men må give den en chance, man kan jo blive overrasket.

Nadia

Traileren er lang og kedelig.. Jeg kender en masse som glæder sig rigtig meget tl at se filmen fordi min familie har med travheste at gøre og de alle kan huske og ved hvem Tarok var.. Traileren er kedelig pga den kedelige baggrundsmusik, for filmen i sig slev ser hyggelig nok ud, men baggrundsmusikken er pænt dårligt valgt og som tidligere nævnt så henvender det sig i hvert fald ikke til den yngre publikum.. Det er synd

The Moviemaster

Kæft det var en lang trailer... hvad siger du? kun 2 min???? you must be joking den føltes som 10 min.! jeg er ikke solgt på nogen måde

Klaus Langholz

Det her er muligvis den sidste film, jeg nogensinde skal se. Og traileren gjorde den absolut ikke mere interessant - tværtimod. En film om en hest? Du må være skør. Og så ovenikøbet med Bjarup-Riis bag settet? Du må være helt vanvittig.

Hvis I ikke har hørt det før, så anbefaler jeg gerne, at I hører Filmnørdens Hjørnes beskrivelse af denne film eller bare deres top 10 over hestefilm...

http://www.youtube.com/watch?v=vErCSxNJsnU

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

1 dag siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

1 dag siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

2 dage siden
jonas

Noget af det dårlige plot-development jeg nogensinde har været vidne til

2 dage siden
Henrikuser/250533
Henrikuser/250533

Dune overgik mine vildeste forventninger. Har ikke læst bøgerne, men er vild med science fiction.

2 dage siden