Cookie- og Privatlivspolitik
50 mio. dollars til Bale som Batman?

50 mio. dollars til Bale som Batman?

Historien florerer på nettet, men hvad er sandheden?

Stem op!
4
Stem ned!
-1
(reset)

I går gik flere internationale filmmedier i selvsving over at kunne berette, at Christian Bale er blevet tilbudt hele 50 mio. dollars for at iføre sig Batman-kappen igen til den kommende efterfølger til Man of Steel.

Christian Bale har ellers afslået at spille Nattens rider igen, som han ellers gjorde med stor succes i Christopher Nolans hyldede trilogi.

Historien går på, at en unavngiven person fra Legendary Pictures nytårsaften sidste år skulle have udtalt, at Bale sandsynligvis kunne få 50 mio. dollars for at optræde som Batman igen.

Dengang talte Legendary Pictures-personen om Justice League-filmen, og selvom det ikke er offentliggjort, hvor højtstående i filmselskabet, manden er, har alverdens filmmedier udbredt historien ufortrødent.

Warner Bros. har ikke udtalt sig i sagen, men kigger eftersigende stadig efter en ny (ja, ny) Batman, og selvom Bales kalender er nogenlunde fri i den periode, hvor efterfølgeren til 'Man of Steel' skal optages, synes rygtet svært at tro på.

Og spørgsmålet er, om Bale overhovedet er interesseret i at vende tilbage, uanset hvor stor en pose penge filmselskaberne lokker med?
 
Batman vs. Superman, som er arbejdstitlen på Man of Steel-efterfølgeren, får premiere i 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Hvor meget jeg end ELSKER The Dark Knight trilogien, og hvor rå Christian Bale gjorde Batman, må det her snart manes i jorden. Rygtet stammer nok fra den gang der blev snakket om Justice League, og en ting er de to franchises overhovedet ikke passer sammen, noget andet er hvornår han på noget tidspunkt i The Dark Knight serien skulle være medlem? Rygtet er nok plusset op igen efter Man of Steel fortsættelsen skal indebærer en pensioneret Batman, som alligevel vender tilbage. Men gider vi virkelig se en "gammel" Christian Bale? Håber det bliver lige så vellykket, som dengang man gjorde Harry Potter & Co. voksne.

Thomas

Det lyder lidt som en fjer der bliver til fem høns. En uforpligtende kommentar, fra en unavngiven person, er meget langt fra at være noget man kan stole på. Men indtil Zack Snyder melder noget officielt ud, vil der hele tiden komme nye rygter både om Batman og om Lex Luthor.

Anna Cæcilie

Underligt rygte. Jeg tror ikke Christian Bale vil spille Batman en gang til. The Dark Knight-filmene er noget helt specielt for mange fans og jeg tror simpelthen ikke at Man of Steel-superman og The Dark Knight-batman bliver noget godt miks (selvom de begge to er fantastiske). Han er en helt speciel batman og vil for mig altid være den ultimative batman. Jeg synes kun det er fedt hvis han siger: Pænt nej tak.

Men uh.. det bliver svært at finde en ny Batman.

Philip

Jeg nægter at tro på at Christian Bale vil hoppe i Batman dragten igen, uanset hvor mange penge han får.
Den eneste overtalelsesevne er hvis Christopher Nolan bliver instruktør eller måske co-producer på filmen.

Jeg synes personligt at Bale har gjort det fantastisk som Batman og slår hans tidligere hovedrolleindehavere, specielt George Clooney men det er jo ikke ligefremt svært.

Jeg vil med glæde se Bale som Batman igen, men synes også at nye kræfter kan komme til....evt. Joseph Gordon-Levitt!!!!! ;)

Martine

50 mio.$ er skisme mange penge!
Men det føles bare ikke rigtigt.. Bale gjorde et fænomenalt job i Nolans trilogi, men det ville bare være forkert at skulle til at kæde ham sammen med Snyder oveni. Jeg ville helt sikkert skulle se ham som Batman igen, men det er ikke noget jeg håber på, inderst inde.

Noobcake

Han har allerede rigeligt med penge, han har ikke brug for mere så jeg tror ikke det kan lokke lige meget hvad. Vilde ellers være fedt at se ham som batman igen.

Larsuser/232087

Tror heller ikke helt han gentager den, men jeg hørte et interview med Kevin Smith i dag og jeg synes faktisk, at hans castingvalg til en ny batman, hvis altså det var ham der skulle lave filmen, var rimelig interessant. Han ønskede sig virkelig at se Mad Men's Jon Hamm i rollen som Bruce Wayne, hvilket jeg i hvert fald også godt kunne tænke mig at se

Mikkel Poulsen

Personligt efter min mening synes jeg. Christian Bale er den bedste Bruce Wayne/ Batman nogensinde, og håber med tiden at han takker ja til rollen igen. Han spillede forrygende i Christopher Nolans Batman trilogy, men selvfølgelig er det noget han selv vælger!

Maria

Jeg er enig med Mads nedenunder, jeg ser også helst en ny Batman, selvom Bale gjorde det rigtig godt!

Den nye Batman må dog meget gerne snakke lidt tydeligere end Bale gjorde, når han havde dragten på. ;)

Mads

Jeg tror ikke han har lyst til at vende tilbage til at spille den sorte ridder igen. Og jeg vil selv se en ny skuespiller spille Batman. Ikke fordi at jeg hader Christian Bale han var fantastisk, men jeg vil nu meget gerne se en ny skuespiller spille Batman/Bruce Wayne. Bale fik gjort det han skulle (som han gjorde fantastisk) og nu er det slut med ham.

Jeg tror ikke at vi skal se ham vende tilbage, og hvis han gør det vil jeg blive overrasket!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Thomas

Han er en karakteristisk, alsidig og humoristisk skuespiller - måske Danmarks bedste.

13 timer siden
Manjauser/16022
Manjauser/16022

Mordet i Orientekspressen var skøn og underholdende. Jeg glæder mig til Døden på Nilen.

14 timer siden
Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

1 dag siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

4 dage siden
Wayne

Carlito's Way
Body Double
Mission: Impossible
Snake Eyes
The Untouchables

4 dage siden