Cookie- og Privatlivspolitik
Tom Hanks er Walt Disney

Tom Hanks er Walt Disney

Trailer til 'Saving Mr. Banks'

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Skabelsen af den elskede Disney-klassiker Mary Poppins er omdrejningspunkt for filmen 'Saving Mr. Banks'.

Emma Thompson har rollen som P.L. Travers, forfatteren bag børnebogen Mary Poppins, der rejser fra England til Hollywood, da Walt Disney (Tom Hanks) vil filmatisere hendes roman.

Filmens første trailer er ude og viser de kreative forskelligheder og vanskeligheder i samarbejdet mellem Travers og Disney, men også at der er noget magisk i vente.

Saving Mr. Banks får premiere den 20. februar 2014.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katja

... Men jeg er godt nok spændt på hvor meget der bliver sandhed, og hvor meget der bliver ren film. ;)

Jensuser/942969

Ud over at Walt Disney var en pionær indenfor film og animation, som først og fremmest fik løftet standarten for hvad man kunne lave i tegnefilm, så var han også lidt af en skiderik.

F.eks. tilgav han efter sigende aldrig sin gamle makker Ub Iwerks (der animerede f.eks. Mickey Mouse' gennembrud Steamboat Willie og Plane Crazy) at denne forlod Disney først i 30erne for at forsøge sig med et animationsstudie på egen hånd. Et forræderi, skal Disney have følt. For slet ikke at tale om Disneys omdiskuterede rolle under 50ernes politiske heksejagt.

Disney vil bestemt være et spændende portrætobjekt, hvis vi får syggesiden med. Jeg håber ikke det bliver et glansbillede, jeg vil helst se en Disney der både er en drømmer og pionær, og samtidig en hensynsløs forretningsmand og egocentreret skvatnakke...

Jacob

Meget af det bedste fra Disney, er faktisk Disney's egen historie. En film jeg ser mægtig meget frem til. Tom Hanks ser glimrende ud i rollen som Walt Disney himself.

Maria

Så kan jeg skrive endnu en film på listen over film der HELT KLART skal ses i biografen. :) Glæder mig, også selvom der er lang tid til. ;)

Mikkel Poulsen

Efter at have set billeder fra film settet, + læst lidt om plottet blev jeg grebet af den. Tom Hanks en af mine favorit skuespiller som vores alle sammen elskede savnede Walt Disney, + Emma Thompson + Colin Farrell står på rollelisten. Så skal den nok blive spændende god, minder lidt om Hitchcock efter som Anthony Hopkins gjorde det surverænt som Mr. Alfred Hitchcock er jeg spændt på og se om Tom Hanks, gøre det ligeså godt i rollen som Walt Disney eller endnu bedre. Glæder mig selvom der er 7 måneder til i nu! :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.