Cookie- og Privatlivspolitik
Johnny Depp genbesøger Wonderland

Johnny Depp genbesøger Wonderland

Manden med hatten er tilbage...

Stem op!
7
Stem ned!
-5
(reset)

1,024 mia. dollars på verdensplan.

Indtjeningen taler for sig selv, og nu planlægges den uundgåelige fortsættelse til Alice in Wonderland, som formentlig også vil have Johnny Depp i rollen som the Mad Hatter.

Historiens udgangspunkt er indtil videre ukendt, men der er stadig masser af materiale fra Lewis Carrolls to romaner om Alice, som Tim Burton ikke brugte i sin fortolkning af universet.

Instruktøren denne gang bliver dog ikke Burton, men derimod James Bobin, der med stor succes instruerede Muppets-filmen fra 2011, og som også står bag næste års ’Muppets Most Wanted’.

Hvornår 'Alice in Wonderland 2' får premiere (og hvornår Johnny Depp skriver under), må tiden vise, men flere flyvende tekopper i biografen ligner en realitet.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kathy

Det fact at Tim Burton ikke instruere denne film er jeg ikke så glad for.. trods alt elsker jeg hans film, men jeg tror at jeg vil give denne film en chance hvis traileren fanger mig.

Dennis

det er ved at være ti år siden at Tim burton har i følge mig lavet en god film, så at give en anden en chance for at få noget godt ud af Alice in Wonderland er i mit hoved helt i orden

men er Johnny depp ikke snart træt af at spille den samme rolle igen og igen? ... den skøre wierd mand ... hmm det er også Tim Burtons "rolle" når jeg tænker over det :)

Dunbar

Jeg var ikke en fan af den første film; den fangede mig ikke, og jeg syntes egentlig ikke, at den var ret god. Jeg vil nok ikke se den her, og jeg er egentlig lidt træt af Johnny Depp for tiden, for han er godt nok over det hele. Men det er jo smag og behag.

S. Rico

Det er sandsynligvis Burton selv som har sagt nej tak til at lave en 2'er. Og det skal da ikke fraholde andre til at give Alice in Wonderland nyt blod. Så selv om jeg er vild med Burton, så synes jeg det er helt fint, at en anden kaster sig over projektet.

Og jeg er 100% enig med Michella i, at Burtons version var alt for børnevenlig. Den røde dronning er ond og kapper hovederne af folk, så blodet det sprøjter. Det så man ikke meget af i filmen.

Peter Wulffeld

Dette er nok det dummeste jeg længe har måtte læse! At man vælger at skifte Tim Burton ud med en ukendt komedie instrktør... nogen må have spist søm! Man kan ikke lave en ny Alice in Wonderland uden Burton bag rattet, han er en Autheur-instruktør, og man kan tydeligt se at Alice in Wonderland var en af hans film... fremtiden ser mørk ud for fortsættelsen...

Johnny Depp tilbage? Nej... løse rygter skal man ikke lede længe efter.

fie meyer

Hvorfor skifter de gode Tim Burton ud?
Hans film er fantastiske, spændene og gode.
Universet i de forskellige film bliver man grebet af, synes jeg....

Til dem der ikke har set, nogen af hans film...Se filmene, anbefaler Charlie og chokolade fabrikken, og Dark shadows

Camilla BK

Min første tanke var, om 2'eren vil kunne leve op til den første film?
Jeg synes lidt de bare burde være stoppet ved 1'eren, da jeg lidt føler, at en 2'er vil virke lidt... forkert, hvis man kan sige det sådan, da den første film ligesom fulgte den gamle historie (sådan lidt i hvert fald) som man kender?
Desuden er det ikke Tim Burton der skal instruere den, hvilket jeg synes er super ærgerligt - synes han gjorde et rigtigt godt stykke arbejde da han lavede 1'eren, og ville da foretrække hvis det også var ham der var med til at lave den her.

På den anden side, kan filmen jo også vise sig, at overraske positivt. Jeg vil i hvert fald se tiden an, og se når traileren udkommer, om det er en film jeg føler er værd at se :)

Anonymuser/0

Personligt har jeg det fint med at Depp spiller denne slags roller. Det er dem han gør det bedst i og man kan tydeligt se hvor meget han elsker at spille de der lidt mærkelige karakterer. Jeg er nok også en af de få der virkelig var kanon godt underholdt af The Lone Ranger og syntes det var den første fede Depp-film siden Sweeney Todd og Imaginarium.

Når det er sagt var Alice In Wonderland en KÆMPE skuffelse. Den havde en flot visuel side og nogle virkelig gode skuespillere i både Depp, Helena Bonham-Carter og Anne Hathaway men den var aaaalt for børnevenlig og sikker. Selv Disney-versionen var mere edgy end Burton's udgave.

Så vil virkelig håbe at den nye intruktør giver filmen lidt mere kant. Den første film var så utrolig flad. Alice I Eventyrland skal være et forvirrende, forskruet og mørkt eventyr, ikke Bon-Bon Land på LSD.

Wayne

Helt enig.

For mig var Alice in Wonderland heller ikke hvad jeg havde forventet. Flotte animationer og et tvist af Burtons mørke toner gør ikke en god film og den var ikke i nærheden af at leve op til Disneys originale film.

Desværre tror jeg ikke på at en ny instruktør vil gøre det bedre - især ikke når han skal gøre det på baggrund af Burtons film, og mon Depp siger ja til rollen når Burton ikke er med?

Katja

Depp som The Mad Hatter var et hit første gang. Men kan rollebesætningen leve op til det igen? Og hvor mange vil overhovedet vende tilbage?

Jeg er lidt lunken, allerede ved at det ikke bliver en Burton film. En stor del af filmens charme og karakteristika var for mig at man kunne fornemme Burton bag kameraet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jensuser/360802
Jensuser/360802

De nye brillefri 3D special effects, og computer effects generelt, samt selve sammenklipningen, skal først for alvor igangsættes nu.

8 timer siden
Gustav

Det bare luksus jo

1 dag siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

1 dag siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

4 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

5 dage siden

Aktive debatter