Cookie- og Privatlivspolitik
Den første Lance Armstrong er fundet

Den første Lance Armstrong er fundet

Tre film om cykelrytteren på vej

Stem op!
0
Stem ned!
-1
(reset)

Store triumfer, sygdom og en lille smule doping. Man kan ikke bebrejde Hollywood i at ville filmatisere Lance Armstrongs liv. Og der er da også hele tre film om cykelrytteren på vej.

Det ene projekt er kommet lidt ud af det blå og skal instrueres af Stephen Frears (The Queen) hos Working Title. Filmen skal primært handle om skandalerne samt kampen mod kræft, og Armstrong skal spilles af Ben Foster (The Messenger).

Warner Bros. arbejder samtidig på en anden biografi over Tour de France-vinderens liv, mens J.J. Abrams udvikler et tredje projekt for Paramount. Sidstnævnte skal baseres på Juliet Macurs bog 'Cycle Of Lies: The Fall Of Lance Armstrong', og rygterne har længe lydt, at Bradley Cooper er ivrig efter at hoppe i den gule trøje.

Vi får at se, om der virkelig er plads til hele tre film om Armstrong, men lige nu ser det ud til, at Frears film når først ind over målstregen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
PernilleSolouser/16711

Altså, det kunne da være meget interessant at se en film af Lance, på et tidspunkt, men ikke nu, og så i oven i købet 3 film! ..
Men det kunne da være lige så interessant at se film om andre cykel legender, f.ek. Miguel Indurain, Eddy Merckx, eller Bernard Hinault..

Noobcake

Det er jo ikke ligefrem Kroatien hvor det koster 28kr at gå i biffen. Har ikke tænkt mig at betale 135kr fr at se en lorte film om noget så kedeligt som tour de france.

Jacob

Den slags film er vel egentlig bedst når vedkommende er død. Og tilmed at lave hele tre - lyder som overkill fra Hollywood. Lidt ligesom med Steve Jobs der skal have to film. Synes personligt at Tour de France er vanvittig kedeligt, og tror da næppe jeg skal se en film om det. Om det så er spillefilm eller dokumentar. Der er kun to gode ting ved Tour de France. Det ene er styrt. Det andet er når direktøren for komiteen kommer op på sejrsskamlen og siger: "Du er doppet, dit svin" og tager medaljen fra "vinderen".

htuser/9700

Jeg forstår godt at man ikke bliver spurgt om man agter at se disse film eller ej, for jeg kan helt ærligt finde bedre ting at bruge penge og tid på en at se film om en mand der dopede sig for at vinde. Hvem pokker finder på at lave en film om det?

Anne Kathrine

Jeg skal ærligt indrømme at biografier generelt siger mig lige så meget som skimmelost (læs: jeg vil helst være fri for begge dele). Jeg kan dog forestille mig at et portræt af Lance Armstongs liv kunne blive interessant, hvis det vinkles rigtigt. Det ville dog aldrig blive en film, jeg ville se i biografen.

Men at der sideløbende produceres tre film om den samme mand - der blot er endnu et bevis på hvor pervers cykelsporten er - skærper udelukkende min negative indstilling til projekterne.

Det bliver ikke mig, Hollywood tjener pengene på i denne omgang. Et stort "nej tak" herfra.

Peter Wulffeld

Siden hvornår er Lance Armstrong blevet så historisk, at man kan tillade sig at lave ikke bare én film om ham, men tre?!

Jeg kan forstå "J. Edgar", "The King's Speech" og "127 Hours", men tre film hvor af mindst en af dem nok kommer til at ramme biograflærredet... Det er da bare en skuffelse.

Håber dybt inde, at alle tre bliver direct-to-DVD.

S. Rico

Vi kender jo alle historien, så hvor spændende kan det lige blive?

Så hellere gense de rigtige optagelser af en de legendariske afslutninger op mod tinderne af Mont Ventoux eller Alpe d'Huez. De var i hvert fald spændende - om det så var Armstrong, Pantani, Beloki, Contador eller Basso. De var dopede hele bundtet, men det var sgu´ god underholdning.

Daniel

Klør mig lidt i hovedet over udsigten til Lance Armstrong film.

Bliver de en blanding af dokumentar og spillefilm?

Hvor meget cykling har de tænkt sig at inkludere? Forhåbentligt ikke ret meget.

Tre uafhængige film om den samme person? Hvornår er det sidst sket? De må da trække hinanden ned.

Dog er en ting sikkert. Ben Foster er en fantastisk skuespiller. Jeg nyder altid hans præstationer som altid spilles med sublim desperation, lige fra hans fantastiske bi-rolle i Alpha Dog (fest-scenen + opkalds-scene) til hans neglebidene anstrengelser i top-sci-fi filmen Pandorum.

Håber at Ben Foster kan ses hyppigere i biograferne i de næste år. :)

Simon

For at besvare dit spørgsmål om hvornår det sidst er sket så var det forrige år med adskillige biopics om Elisabeth Taylor. De er dog ikke alle blevet til noget endnu og gør det formentligt heller aldrig.
I øjeblikket er der ved at blive lavet både en film og en tv-serie om Hillary Clinton og jOBS kommer til efteråret, selvom Aaron Sorkin også har/havde en Steve Jobs biografi på tegnebrættet.
Det er altså langt fra noget særsyn at flere konkurrerende projekter bliver udviklet samtidig. Men som regel er der kun et projekt der rent faktisk bliver til noget, da de færreste kan lide at være nr. 2.

Lance Armstrong er et ret oplagt emne for en biografisk film. Dengang filmen skulle være et heltekvad med Matt Damon eller Matthew McConaughey i hovedrollen omkring 2002-3, brød jeg mig ikke om idéen.
Men som det ser ud nu hvor det vil blive et karakterstudie af en mand der ikke skyr nogen midler for at opnå sine mål, kan jeg se en langt mere interessant film komme ud af det-

Maria

Hele tre film!

Jeg vil gerne se en film om Armstrongs liv, men tror nu ikke jeg hopper med på hele tre biografier. ;)

Vi må se hvilken af de tre der tager sig bedst ud, og så ser jeg den. ;) Filmen skal uanset hvad ikke male ham som et offer, for han er ikke er den rare fætter som hele hans "Livestrong" projekt fik malet ham som.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Charlotte

Smuk, særlig givende og grum film, fantastiske unge skuespillere, smukke billeder

1 uge siden
Julius

Men er det ikke kun Walken, der er officielt bekræftet som Shaddam IV?

1 uge siden
Heskey

Synes måske I lige glemmer at nævne hun har en pæn stor rolle i tv-serie versionen af John le CarrèsThe Little Drummer Girl :)

1 uge siden
Grete

Jeg har set denne film det var en super oplevelse.

2 uger siden
Christoffer

de sidste par minutter foregår i 2012, korrekt, men hele filmen med undtagelse af de par minutter er under anden verdenskrig

2 uger siden

Aktive debatter