Cookie- og Privatlivspolitik
Vandt du Olsen Banden storyboards?

Vandt du Olsen Banden storyboards?

- fra 'Olsen Banden på dybt vand'

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Det har bestemt ikke været let, for der var flere sjove, originale og velskrevne bidrag, men nu har vi fundet en vinder af konkurrencen. Brugeren Nicolai vinder, fordi hans indlæg er det mest underholdende. Stort tillykke med story boards fra filmen!

-------------------------------------------------------

Til efterårsferien kommer efterfølgeren til animationsfilmen om Olsen banden, Olsen Banden på de bonede gulve, og i den forbindelse udlodder vi en unik præmie.

A. Film er i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på figuranimationerne, så de kan have filmen klar til premieren, og du kan vinde: storyboards fra en hel scene, der eksklusivt udloddes her på kino.dk.

For at deltage i konkurrencen skal du blot skrive, hvad der sker på de fem storyboards, og hvad de siger.

Den, der beskriver scenen bedst, sjovest eller mest originalt, vinder samtlige 28 storyboards.

Skriv dit svar i kommentarfeltet forneden. Konkurrencen slutter den 20. juni kl. 10. Vinderen vil få direkte besked.

I filmen kan en såkaldt olie-accelerator redde Danmark fra sikker ruin, men uheldigvis befinder maskinen sig i hænderne på de to skruppelløse bagmænd, Bang Johansen og Bang Bang Johnson. Nu er det op til Egon, Benny og Kjeld at redde dagen.
 
Olsen Banden på dybt vand får premiere den 10. oktober.

Olsen Banden på dybt vand
Storyboard # 1

Olsen Banden på dybt vand
Storyboard # 2

Olsen Banden på dybt vand
Storyboard # 3

Olsen Banden på dybt vand
Storyboard # 4

Olsen Banden på dybt vand
Storyboard # 5

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Daniel Bentien

Konkurrencen er nu slut. Vinderen får direkte besked via mail.

Hilsen Daniel - kino.dk

Casper

Tegning 1:
Egon kommer ud af døren, hvor han har en boks i hånden med en tegning over olieselskabet HK, han har været oppe i kaptajnens kahytte for at åbne et pengeskab.

Tegning 2:
Benny står på vagt og holder øje om der kommer nogle. Han ser Egon komme ud af døren, hvor han råber "skide godt Egon".

Tegning 3:
Keld kan ikke finde rundt på skibet, hvor han leder efter Egon & Benny. Men han bliver nervøs og prøver at finde en vej ud af skibet.

Tegning 4: Olsen Banden finder hinanden og deres plan er gået lige efter planen. Egon råber" Ja man har ikke helt mistet tarvet", hvor Benny uddyber "skide godt Egon", hvor Keld lidt nervøst spørger Egon " er det ovre nu, Egon ?

Tegning 5:
Bang Johansen ser Olsen Banden sejle væk fra det store skib i en lille båd, hvor han råber" Egon Olsen!!!, pokker tag dig"Hvor Oliesheikene kigger skævt på Bang Johansen & går deres vej.

Nicolai

1#
Egon kommer ud af døren fra kontoret med olie-acceleratoren og sin gode gamle cigar i munden godt afslappet og godt tilfreds. Han kigger fra side til side og så ned på uret flere gange.
2#
Benny kommer rundt om hjørnet og ser Egon står og venter med kassen.
"Skide godt Egon!! Timet og tilrettelagt som altid"
"Jaja det er godt. Hvor bliver Kjeld af det fede dyr"
"Han er lige på trapperne! se der" Benny peger på ham
3#
"Kom nu herhen dit flæskebjerg" siger Egon
Kjeld svarer "Jaja jeg skal nok jeg skal nok"
4#
"Godt skibet sejler om præcis 1 minut og 50 sekunder..."
Kjeld afbryder "bare de nu ikke har taget røven på dig igen Egon"
"Hold nu kæft Kjeld! det hele er timet og tilrettelagt det kører lige efter planen"
5#
"Det er Olsen-banden!!!" råber Bang Johansen
"og de har vores Olieaccelerator" råber Bang Bang Johnson
Bang Johansen har i mellemtiden trykket på alarmen
"Hold da kæft Egon de har sgu taget røven på dig igen" Siger Benny
Kjeld siger så "Jeg sagde det jo jeg vidste det ville gå galt jeg vidste jeg vidste JEG VIDSTE DET!!!"
Egon svarer " Det er også alt sammen jeres skyld i hundehoveder, hængerøve, socialdemokrater, tæppetissere...
Bang Johansen og Bang Bang Johnson står nu foran dem sammen med deres håndlangere inklusiv Allan og Johnny(fra Olsen banden på de bonede gulve)

fie meyer

Billed 1: Efter en vellykket fangst af en kasse med 1.000.000 danske kroner, går Egon ud og fløjter lystigt, ingen ide om at i denne kasse er der ikke de penge, men en slange. Han jubler og smiler for endelig tror han er rig! Han snakker med sig selv om de ideer han har, flytte til Mallorca og ligge i poolen hele dagen.

Billed 2: Benny er altid i højt humør, men idag er en specielt, hans drøm går i opfyldelse, Mallorca here i come siger han. Hopper af glæde og løber hen mod døren hvor Egon kommer ud. Han smiler igen. Benny skriver til sine Venner: jeg er bare kodyl...bred ymer.

Billed 3: Ned af trappen kommer en nervøs Kjeld. Han har lige skrevet til yvonne. Hun virkede vred. Ikke så glade smileys kommer op på sms'erne. Han prøver at skrive til hende at de lige har fået fat i de penge så de kan komme til sydens sol og varme.

Billed 4: Benny, Egon og Kjeld samles endelig og Egon siger vi skal afsted med det samme, før de opdager os. Benny siger skide godt Egon. Men Kjeld er stadig nervøs og bange, siger hvad med yvonne skal hun ikke med?, Egon siger: Vi har ikke brug for hende...derefter sender Kjeld en SMS til yvonne som bliver sur og ber Kjeld om ringe hende op, så hun kunne give Egon skæld ud.

Billed 5: I selv samme øjeblik står Bang Johansen sammen med bang bang Johnson og kigger på hvad der sker på båden. Lige pludselig for bang Johansen øje på Olsen banden, og råber og skriger efter politiet. Bang bang Johnson siger til bang Johansen: bare rolig de når ikke langt, jeg har nemlig en slange i den kasse...hahaha....

Det var mit bud på...Olsen bande på dybt vand, og jeg glæder mig til at se den i efteråret...

S. Rico

1)
Egon træder ud af Bang Bang Johnsons kahyt, hvor han lige har neglet den uhyre vigtige olie-accelerator fra et Franz Jäger pengeskab. Hvad Egon dog ikke ved er, at kassen i virkligheden indeholder Bang Bang Johnsons (ret store) madpakke. Han er nemlig en meget madglad person.

2)
Vores tre venner har fået adgang til skibet via Benny, som har fået en tjans som skibets sikkerhedsbetjent. Han har lige demonstreret sin mission som sikkerhedschef for matroserne ved at vise hans geniale koncept: "Tyveri forbudt".
Det hele er dog en afledningsmanøvre for at Egon og Benny kan arbejde uset med kuppet.

3)
Kjeld kommer ned af trappen fra Broen, hvor han har været oppe for at deaktivere alarmen til Bang Bang Johnsons kahyt, sådan at Egon kunne komme ubemærket ind til Franz Jäger skabet.

4)
Trioen mødes som planlagt ved landgangsbroen og er klar til at forlade skibet nøjagtig 40 sekunder før skibet går fra kaj.
Egon: "Her er den så: olie-acceleratoen. Nu skal vi bare tage til Risø Centeret, hvor den vil sikre Danmark en årlig olieproduktion på 100 gange Texas' samlede mængde. Og ikke at forglemme vores findeløn på 33 mio. gode danske kroner."
Benny: "Hold da kæft, Egon! Det er bare genialt!"
Kjeld: "Bare de nu ikke tager røven på dig Egon. Det ender altid med, at de tager røven på dig."

5)
Oppe på Broen har de opdaget det knuste glas efter Kjelds indbrud for at deaktivere alarmen. Bang Johansen peger ned på kajen, hvor Egon, Benny og Kjeld løber afsted.
"For hulen da! De har taget olie-acceleratoren. Stop dem!"

Bang Bang Johnson: "Men vi har allerede lagt fra kaj. De vil være Over Alle Bjerge, inden vi kan komme ind igen".

Sheik Oil Sharm og hans lille søn træder ud til de andre ved rælingen. "Rolig nu, folkens! Troede I virklig at jeg var så dum at lade olie-acceleratoren ligge i mr. Johnsons kahyt. Den kasse de løber med er såmænd bare din madpakke, Mr. Johnson".
Bang Bang Johnson: "Åh, nej! Ikke min mad".

Sara

Tegning 1:
Egon vælger at udføre opgaven alene, da det altid ender galt når han har Benny og Kjeld med i planerne.

Tegning 2:
Benny lugter lunten, og forsøger at få Egon til at gå med til at ham og Kjeld skal med i planen; han overtaler ham ved at beundre Egons geniale plan, og nu er Egon overtalt.

Tegning 3:
Kjeld har fået besked om at han skal komme og være med i planen - Kjeld er som sædvanligt et stort nervebrag, da han ikke er glad for at smutte fra sin elskede Yvonne.

Tegning 4:
Benny og Kjeld får forklaret planen.
"Det er årets kup, drenge - det bliver godt - og vi undgår endda fængeslet, da vi faktisk hjælper Danmark" siger Egon.
"Skiiiiiiide godt, Egon!" udbryder Benny
Kjeld er stadig meget nervøs, og har egentlig ikke den store lyst til at være en del af planen.

Tegning 5:
Bang Johansen og Bang Bang Johnson får øje på den berygtede "Olsen-banden" og bliver meget nervøse for hvad der nu kommer til at ske.
De peger og råber om at de skal standes.

Mathias

Tegning 1: Egon opgiver endnu en gang at fortælle Benny og Keld hvad hans seneste plan går ud på.

Tegning 2: Benny prøver opmuntrende at få Egon til at komme tilbage og forklarer hans plan.

Tegning 3: Keld går fortvivlet rundt på skibet, og leder efter Benny og Egon, efter at have ligget søsyg i deres kahyt.

Tegning 4: Keld finder dem, men han kan ikke rigtig forstå hvad det egenligt er, som de har gang i.

Tegning 5: En tydelig oprørt mand om bord på skibet råber: "Se! det er den berygtede "Olsen Banden", en eller anden gør noget!

Jimmi

Tegning 1:
Egon åbner døren kommer ud fra skibet efter han netop har hugget Olie-acceleratoren.

Tegning 2:
Her ser man Benny stå på hjørnet hvor han har stået og holdet vagt, Han er tydeligvis begejstret og siger "skide godt Egon" over at se Egen med kassen som Egen har under armen.

Tegning 3:
Kjeld kommer ned at trapperne efter at han har løst sin mission ! Han er han er en smule forpustet efter at havde løbet op og ned at trapperne. Og han er måske også lidt bekymrede over om Egens plan lykkedes.

Tegning 4:
De 3 venner mødes ved landgangs broen og en stadig begejstret Benny der siger "Jeg havde sgu ikke helt regnede med det ville have lykkedes og jeg var nød til at låse matrosen inde i lastrummet" Egon svare overlegen "Selvfølgelig virkede det når man følger min plan" Benny svare " Keld er god, jeg er god (mens han peger på sig selv) Men Egon du er bare genial" Keld kikker på Egen og siger "Du kan det ikke gå galt mere?" Egen der tydelig er lidt irriteret over Kelds gentagene spørgsmål svare med lidt hævet stemme "Nej nu kan det ikke længere gå galt"

Tegning 5:
Egons hævede stemme får Bang Johansen til at få øje på Olsen Banden og råber til sin Fætter fra Amerika Bang Bang Johnson "Se han har Olie Acceleratoren! Bang Bang Johnsom kikker ned og råber "God Damit" De begynder at løbe sammen med bøffen men skibet har lagt fra kaj med kurs mod Dubai!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.