Cookie- og Privatlivspolitik
Opdateret: 'Independence Day 2' er klar i 2015

Opdateret: 'Independence Day 2' er klar i 2015

Jeff Goldblum og Bill Pullman vender tilbage!

Stem op!
7
Stem ned!
-4
(reset)

Instruktør Roland Emmerich har netop bekræftet, at Jeff Goldblum og Bill Pullman gentager deres roller fra den oprindelige Independence Day-film fra 1996.

------------------------------------------

Stor-hittet fra 1996 Independence Day får endelig en fortsættelse, som forventes at få premiere i juli 2015, hele 19 år efter originalen.

Der vil være tale om en to-delt fortsættelse kaldet ’Independence Day Forever Part I’ & ’II’, der får premiere med et års mellemrum.

Instruktør Roland Emmerich og producer Dean Devlin er tilbage med et manuskript, der har været lang tid undervejs. Nemlig siden juli 1996, hvor Fox tilbød Emmerich en masse penge for skrive manuskriptet til en efterfølger.

Emmerich tog dengang imod pengene og skrev et manuskript, men var ikke selv tilfreds med resultatet og valgte i stedet at give filmselskabet deres penge tilbage.

Plottet fortsætter efter det første angreb, men i et parallelt univers, hvor rumvæsnerne er havnet i et ormehul, med det resultat, at der kun er gået to uger for rumvæsnerne, mens der på Jorden er gået næsten 20 år. Menneskene er bedre forberedt, for nu ved de, hvad rumvæsnerne er i stand til.

Will Smith vender sandsynligvis ikke tilbage pga. sit høje honorar, og meget tyder på, at Emmerich har gjort plads til nye skuespiller.

- Der vil stadig være nogle af de samme karakterer, men også en del nye; det er lidt som om sønnerne overtager, afslører instruktøren.

'Independence Day Forever Part I' får amerikansk premiere den 3. juli 2015. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
ChazzleBedazzle

Lidt for sent, lidt for ligegyldigt.

Jeg ser ikke pointen i at komme med en efterfølger efter så mange år. Og så endda en efterfølger til en film, som jeg synes overhovedet ikke behøver en efterfølger.

Og så uden Will Smith. Nuff said!

Maria

Man kan ikke lave en Independence Day fortsættelse uden Will Smith. Hvis årsagen til at han ikke medvirker skyldes et for højt honorar, så synes jeg det er lavt fra Will Smith's side - kunne han ikke bare få en lidt mindre løn, så filmen kan laves med hans medvirken?

Jeg elsker Hollywoodstjerner der medvirker i indiefilm på en "dårlig" løn i forhold til hvad de er vandt til. Det viser at de ikke har mistet jordforbindelsen og laver film fordi de elsker filmkunsten og ikke bare for den løn de modtager, som f.eks. i Moonrise Kingdom der var stjernespækket men stadig på et lavt budget. :)

Michael

Tænke lige yes, den film har jeg set frem til. Hvad sker der så, Will Smith ikke med :-( ØV med ØV på!!

Emilovich

Jeg synes det er en skam at Hollywood bliver ved med den slags. Find nu på noget nyt, i stedet for at ødelægge film franchises på den måde. Lad nu klassikerne være. Det er trist det hele skal handle om at tjene penge på den måde. Jeg kan ikke sige mig fri for selv at skulle se dem, og jeg håber at de kan leve op til den første. Jeg håber bare ikke det går som med f.eks. The Matrix, Indiana Jones og Alien filmene.

Jacob

Synes plottet virker tyndt, og hvis alle roller er besatte af teenagere og det hele er drysset over med en tåbelig kærlighedshistorie, så er jeg bange for jeg springer fra. Men selv 19 år efter vil navnet Independence Day trække mange i biografen.

Hanne Dalgaard

Det kommer an på forfilmene, om jeg vil se den - der SKAL være en bedre histori med kød på end det der bliver præsenteret her... så....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.