Cookie- og Privatlivspolitik
Opdateret: Flere skuespillere tilføjet til Marvel-film

Opdateret: Flere skuespillere tilføjet til Marvel-film

Guardians of the Galaxy bliver samlet

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Benicio Del Toro har også sluttet sig til rollelisten i 'Guardians of the Galaxy'. Ifølge Deadline har skuespilleren underskrevet en kontrakt, der gør, at han skal spille med i flere af Marvels film i stil med Samuel L. Jackson som Nick Fury.

---------------------------------------------------------------

Siden vi første gang skrev om superheltefilmen 'Guardians of the Galaxy' er der kommet en hel række skuespillere på projektet. Derfor samler vi op for at give et overblik.

Guardians of the Galaxy er et superheltehold i stil med Avengers, men er en samling helte fra den mindre kendte afdeling af tegneserieforlaget Marvels mangfoldige univers.

Chris Pratt (Moneyball) var første mand på plads som Star-Lord, en intergalaktisk politibetjent med en menneskelig mor og en far fra det ydre rum.

Bryderen Dave Batista får rollen som den hævngerrige Drax the Destroyer, hvis familie blev myrdet af skurken Thanos, og hvis menneskelige ånd blev placeret i en superstærk krop.

Zoe Saldana (Star Trek) spiller efter al sandsynlighed Gamora, som er adoptivdatter af førnævnte Thanos, men som efterhånden vender sig imod ham.

Seneste tilføjelse er Doctor Who-skuespillerinden Karen Gillan, der får en endnu ukendt skurkerolle. Lee Pace (Lincoln) og Michael Rooker (Cliffhanger) er allerede på plads som to af superhelteholdets modstandere.

Endelig er veteranerne Glenn Close og John C. Reilley tilknyttet Guardians of the Galaxy, som får premiere den 31. juli 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Aleksander

Det bliver interresant og se hvad de kan få skabt, jeg har mine tvivl med hensyn til holdet, men på den anden side synes jeg at nogle skuespillerne som er på rollelisten før har vist hvad de kan og hvis de kan spille en lige så overbevisende rolle i Guardians of the Galaxy som de har gjort i andre film så tror jeg helt klart at det kan blive en rigtig god film, jeg glæder mig meget til at se hvordan handlingen vil udspille sig og med hensyn til The Avengers hvis de to film skal blive spillet over hinanden!

dippegalantuser/922792

...bryder mig heller ikke om Rooker i sådan en film.

Men måske bliver man overrasket!?!

Jian

Til jer som undrer sig over at Thanos både er med i Avengers og i Guardian of the Galaxy, så skal I vide, at de to film kommer til at hænge sammen :)
Så vidt jeg ved, så ender det ikke med at de vinder over Thanos i Avengers 2 (hvilket også er klart).
Glæder mig til at se hvor stærk de gør Thanos, for i de originale tegneserier er han den ultimative stærkeste villain. I kan læse en masse om det i Marvel.com osv :) ! For ærligt talt, med heltene fra Avengers holdet så kan de sgu ikke hamle op med Thanos. De skal minimum havde Silver Surfer, Beta Ray Bill, Nova og mange flere til at vinde over ham !

Jacob

Hvad jeg er mest spændt på er angående skurken Thanos. For er det ikke også ham man ser et lille glimt af sidst i The Avengers? Har læst et rygte om at Nick Fury også skulle dukke op i Guardians of the Galaxy.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

19 timer siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

22 timer siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

1 dag siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

2 dage siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

3 dage siden

Aktive debatter