Cookie- og Privatlivspolitik
Nikolaj Coster-Waldau som gud

Nikolaj Coster-Waldau som gud

- i Alex Proyas' næste film

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Nikolaj Coster-Waldaus succes i udlandet fortsætter i guddommelig hast. Senest har danskeren fået en rolle i filmen 'Gods of Egypt', hvor han skal spille en af titlens omtalte egyptiske guder.

Fantasy-filmen skal instrueres af Alex Proyas (Knowing) og handle om gude-sønnen Horus (Coster-Waldau), der søger hævn for mordet på sin far, guden Osiris. Kærligheds-gudinden Hathor og et almindeligt menneske kommer Horus til undsætning.

Proyas var længe tilknyttet filmatiseringen af John Miltons 'Paradise Lost', men dette projekt befinder sig nu i et slags limbo, hvilket har givet instruktøren et hul i kalenderen.

Hvem, der skal spille Coster-Waldaus medsammensvorne, er endnu ikke afgjort - ligeledes ved man ikke, hvornår 'Gods of Egypt' sættes i produktion.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Little Big Man

Endnu et spændende projekt med Nikolaj i en af de bærende roller, er sikker på at han som sædvanlig gør en god figur:-)

nicolas

Jeg kan godt lige forstille mig ham, gå rundt i egyptisk tøj men vil heller se ham som Aquaman i Justice League :D

bIMON

Jeg er en kaempe mytologi noerd, og har i lang tid gerne ville se flere egyptisk mytologi-film
Det der irritere mig er bare at de bruger hvide europaeiske skuespillere til roller der burde gaa til minoritets grupper. Jeg havde det samme problem med Prince of Persia, The Hunger Games og saa videre, selvom jeg maa indroemme jeg godt kan lide de skuespillere der fik rollerne...

dippegalantuser/922792

Jeg synes det er synd og skam at man på den måde skærer en del af den forståelse man har af historierne ud.

I Prince of Persia var det helt galt, men et andet eksempel er den rædderlige The Last Airbender.

Her har man valgt at de etniske (læs: ikke-hvidhudede) helte skal udskiftes med hvide skuespillere, mens man vælger at fastholde at de etnisk udseende skurke, fortsat skal være af etnisk udseende.

Jeg har det mistænkt for at være en leflen for middelamerikaneren, for det er godt nok noget man tit ser i især amerikanske film og serier.

Maria

Ved ikke om jeg kan forestille mig Coster-Waldau som gud, men tiden må jo vise om han kan klare opgaven. Selvfølgelig ved vi ikke om der er tale om en eksotisk, six-pack, mange-musklede gudefigur som man er blevet vandt til, men igen, så må vi se hvilken slags gud han skal spille. :)

Emil Dencher

Eftersom det er angivet at Coster-Waldau skal spille Horus, kommer han formentlig til at være en menneskeskikkelse evt. med falkehoved eller en mand uden det ene øje.
Tror trods alt ikke det bliver en total useriøs film, der oser af sexappeal..... det er trods alt egyptisk mytologi

Maria

Selv når det er egyptisk mytologi. ;)

Vi kender jo ikke særlig meget til filmen endnu, da ingen af os ved hvordan de vil tolke karakteren endnu.

Men hvis man vil tage en forholdsvis ukendt gud (i hvert fald for det meste af verden), så er man nødt til at sælge vedkommende på en anden måde, så man kan lokke folk i biografen for at se filmen. :)

Jacob

Vi har gentagne gange set den græske og nordiske mytologi på det hvide lærred. Det skal blive forfriskende at se det egyptiske gudeunivers. Og så med awesome Coster-Waldau i spidsen.

Line FS

Den lyder ret interessant filmen! Spææændende!
Vil ikke ligefrem sige at Nikolaj ligner en egyptisk gud - men nu skal han måske også have et falke-hoved i stedet for sig eget?! Who knows.. synes det lyder spændende

S. Rico

Vi har jo kun de gamle billeder at tage udgangspunkt i. Men så vidt jeg ved, var det forbudt at kigge direkte på guderne, så derfor er der ingen der ved, hvordan de egentlig så ud...

Måske var det forbudt at se på guderne, netop fordi de ikke selv lignede mørklødede egyptere - men i virkligheden så ud som Coster-Waldau ;-)

Jeg glæder mig i hvert fald til at se vores store dansker ophøjet til gud. I Game of Thrones betragter han sig selv lidt som en gud. Nu bliver han det!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

5 dage siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

5 dage siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

5 dage siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter