Cookie- og Privatlivspolitik
Jim Carrey boykotter 'Kick-Ass 2'

Jim Carrey boykotter 'Kick-Ass 2'

For meget vold

Stem op!
0
Stem ned!
-6
(reset)

Skuespilleren, Jim Carrey, har netop via sin Twitter-profil annonceret, at han ikke ønsker at promovere sin næste film, 'Kick-Ass 2'. 

Det skyldes skyderiet, der fandt sted i december 2012, hvor den 20-årige Adam Lanza skød og dræbte 20 små børn og seks voksne på Sandy Hook-skolen i Newton, Connecticut i USA.

Optagelserne til 'Kick-Ass 2' begyndte en måned inden skyderiet, og af respekt for ofrene ønsker Carrey ikke at promovere den voldelige film.

- Jeg kan ikke i god tro stå inde for vold på det plan, tweetede skuespilleren i nat.

Carrey har rollen som den anti-kriminelle håndlanger Colonel Stars & Stripes, men er privat stor tilhænger af våbenkontrol. Han har derfor undskyldt overfor filmholdet og sine kolleger:

- Jeg skammer mig ikke over filmen, men nyere begivenheder har gjort, at jeg har skiftet mening.

Kick-Ass 2: Balls to the Wall har dansk premiere den 28. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Jim Carrey i 'Fun with Dick and Jane'
8 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Peter Wulffeld

At han offentligt har udmeldt, at han ikke ønsker at promovere filmen, er jo præcis det modsatte!

Hvis episoden går Jim Carrey så meget på... skulle han nok få trukket sin kontrakt tilbage, og droppet filmen.

Han er en kanon skuespiller, men denne gang har jeg ingen medfølelse for hans "promovering" af filmen.

Christian

Seriøst. Det er jo så lamt. Manden tør ikke endgang at gå tilbage til sin sande kerne mere, som var komedie, med en gakket og sjov Jim Carrey. Han var så hamrende talenfuld, cool og sjov. Med årene er han bare blevet mere og mere weird.

Lav en Ace Ventura 3 og en Dum & Dummere 2, din hat! Hva fanden har du og miste?

S. Rico

og andre superheltefilm er så langt fra virkligheden som man kan komme. Derfor syntes jeg det er helt hen i vejret at blande volden i Kick-Ass 2 sammen med konkrete handlinger i den virklige verden.

Med al den vold, krig og katastrofer, som desværre præger vores Jord, så ville man altid kunne pege på en eller anden nylig episode, som så kunne være argument for, at en hvilken som helst voldelig film ikke burde vises. Det er vel ikke der vi gerne vil hen.

Anonymuser/0

He wrote: "I love Jim Carrey. When producer Matthew Vaughn and director Jeff Wadlow called me up and suggested we do a conference call with him to talk about the sequel to the 2010 original I was genuinely excited. Cut to almost three years later and I'm sitting in a screening room in London watching what I think is one of Carrey's best-ever performances. Colonel Stars and Stripes is so charismatic, which made it all the more surprising when Jim announced tonight that the gun-violence in 'Kick-Ass 2' has made him withdraw his support from the picture."

"Jim is a passionate advocate of gun-control and I respect both his politics and his opinion, but I'm baffled by this sudden announcement as nothing seen in this picture wasn't in the screenplay eighteen months ago. Like Jim, I'm horrified by real-life violence, but 'Kick-Ass 2' isn't a documentary. No actors were harmed in the making of this production. This is fiction. Ultimately, this is his decision, but I've never quite bought the notion that violence in fiction leads to violence in real-life. Our job as storytellers is to entertain and our toolbox can't be sabotaged by curtailing the use of guns in an action-movie."

Jacob

Altså, Kick-Ass er en meget voldelig film, og nok fordi det er en anti-superhelte film så virker den mere realistisk. Stor respekt til Carey for hans holdning til den liberale våbenlovgivning i USA. Men skoleskyderier og den slags er ikke noget nyt, og vil fortsat ske så længe organisationer som NRA får lov at råbe op og svage senatorer bliver valgt. Selvom de mange drab foregik i en biograf, så burde han være afklaret med det høje vold-niveau i Kick-Ass franchisen. Synes det er lidt sent at skifte mening.

Aleksander

Synes at man som person skal kunne skildre mellem virkelighed og film, jeg forstår god Jim Carry når han skriver det, men på den anden side synes jeg også han skal kunne se at det er en film!

Ménner

med at blande virkelighed og film. Medmindre at filmen handlede direkte om Sandy Hook, eller hvis der blev gjort nar af begivenheden, så har de jo intet med hinanden at gøre. .... hold vold til lærredet, men gerne en masse af det ;D

Erikuser/204416

Vold på lærredet, og i den virkelige verden hænger sammen, ligesom alting har en sammenhæng. Så jeg kunne egentlig ikke være mere uenig med dig.

KingOfTheRottenuser/15522

Det er da synd hvis du sådan går og ikke kan kende forskel på det der sker i biografen og det der sker i virkeligheden ;) vold på film er for underholdning, og kan for mange mennesker være en adspredelse fra en normal hverdag. Folk kan godt kende forskel på virkelighed og film. Hvis man ikke kan kende forskel på virkeligheden og fiction (om det er spil, musik, film bøger, billeder eller lignende) så er der noget galt med personen. Jeg vil langt fra mene at film skal sammenlignes med virkelighed, for så er der godt nok noget fuldstændigt galt ;)

Camillauser/927927

Stor respekt til Jim Carrey, Jeg kan godt forstå hans holding.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

1 dag siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

2 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

4 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

5 dage siden

Aktive debatter