Cookie- og Privatlivspolitik
Fassbender! Pitt! Bardem! Diaz! Cruz!

Fassbender! Pitt! Bardem! Diaz! Cruz!

Teaser til Ridley Scotts 'The Counselor'

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Med dagens appetitvækker til Ridley Scotts nye thriller, og sidste uges strålende trailer til Scorseses The Wolf of Wall Street, er 4. kvartal i biografen ikke blevet mindre interessant.

'The Counselor' har manuskript af selveste Cormac McCarthy - forfatteren bag The Road og No Country for Old Men, der begge blev filmatiseret med succes - og rollelisten antyder, at instruktøren har haft frit valg på alle hylder.

Michael Fassbender spiller en advokat involveret i narkosmugling, hvilket bringer ham i selskab med bl.a. Brad Pitt, Javier BardemCameron Diaz og Penélope Cruz.

The Counselor får dansk premiere den 14. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Halberg

Det ser ekstremt lovende ud! Super godt cast, jeg håber på Scott holder sig til denne slags film fremover

Anonymuser/0

Godt cast, lovende historie og Ridley Scott bag roret !!
Hvad kan gå galt ??

dippegalantuser/922792

One word: Prometheus!

S. Rico

Prometheus blev primært rakket ned, fordi der var ekstreme store forventninger til den, og fordi man havde regnet med noget helt andet, end det vi fik serveret. Jeg har en teori om, at filmen var forud for sin tid, og at man om nogle år vil se på den med andre øjne.

Robin Hood led også under, at folk havde forventet noget helt andet. Det er jo ikke en Robin Hood film i normal forstand. Og det var vi heller ikke blevet lovet.

Jeg sætter stor pris på begge film. Og fra Ridley Scotts hånd er jeg egentlig kun blevet skuffet over Kingdom of Heaven og Black Hawk Down. Efter sigende yder den almindelige biografversion af Kingdom of Heaven ikke historien retfærdighed. Så når jeg engang får set den forlængede version, så kan antallet af Ridley Scott skuffelser bringes ned på en enkelt.

dippegalantuser/922792

Men Prometheus var altså en gang new age crap med flotte billeder og en historie så fuld af huller og dårligdomme, at den er svær at forsvare.

Jeg har ikke udtalt mig om Robin Hood, men jeg kunne faktisk godt lide den. Ligesom jeg også kunne lide KoH og BHD.

Mine favoritter er dog Blade Runner og Alien, der begge ligger helt i toppen af all-time favourites.

Men jeg kan også godt lide Legend, Black Rain, Thelma & Louise, 1492, G.I. Jane, Gladiator, Hannibal, Matchstick Men (meget overset), American Gangster og Body of Lies.

Må jeg gerne kalde mig Ridley Scott fan nu, selvom jeg synes Prometheus er noget værre bavl og en skændsel for både instruktøren og filmbranchen som helhed?

S. Rico

Med et så voldsomt subjektivt og følelsesladet statement, så er der ikke rum for meget saglig diskussion.

dippegalantuser/922792

...idet jeg har min holdning til netop Prometheus og det har jeg vel lov til at have, ikke?

Det er ikke enhver udtalelse, ethvert indlæg, eller enhver holdning der skal diskuteres og deri falder denne.

Jeg har set Prometheus, jeg har genset Prometheus og så har jeg set Prometheus en tredje gang og jeg mener - helt alvorligt - at den er en skændsel for filmbranchen.

Når man bruger 800 millioner kroner på at producere noget der er så usammenhængende, så uengageret og så filmisk et makværk, så er det altså min holdning.

Det betyder ikke at andre ikke må være af en anden holdning. Det må I meget gerne. Men min holdning står ikke til at ændre, efter at have set filmen 3 gange.

P.s. Film ER følelser. Faktisk så meget at nogle mennesker har helt ukontrollerbare reaktioner på film. Hvis du ikke er følelsesladet omkring film, så har du ikke forstået hele præmissen omkring film.

S. Rico

Your loss!

dippegalantuser/922792

...om dig og Kingdom of Heaven/Black Hawk Down, ikke?

Wayne

Men der må også være plads til at kritisere når en instruktør er mindre heldig.

Jeg hører til dem der egentlig ikke var skuffet over Prometheus, jeg havde måske heller ikke de største forventninger til den. Ofte går det galt når en film i forvejen er udråbt til noget helt særligt.

Derimod var jeg fælt skuffet over Robin Hood, som jeg synes var meget usammenhængende - og en planlagt 2. del er vist også blevet skrinlagt.

Når det er sagt så har Ridley Scott lavet rigtig mange af de film som er på min egen top 100 liste.

Jeg er kæmpe fan af;

Alien, Blade Runner, Thelma og Louise samt Gladiator .

Andre film som jeg gerne ser igen;

Black Rain, Black Hawk Dawn, Matchstick Men, Kingdom of Heaven, A Good Year, Body of Lies, American Gangster - og Prometheus.

Mindre heldige;

Hun så det ske, 1492 - Erobring af Paradis, G.I. Jane, Hannibal og Robin Hood.

Jeg har vænnet mig til at man kan forvente sig lidt af hvert fra Ridley - også når det gælder genrer. Men som regel er han en fremragende instruktør.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

1 dag siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

2 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

2 dage siden

Aktive debatter