Cookie- og Privatlivspolitik
300: Rise of an Empire - den første trailer

300: Rise of an Empire - den første trailer

Den græske hær er klar til kamp! 

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Efterfølgeren til 300, Zack Snyders blockbuster-hit fra 2006, forventes klar til udgivelse til næste år, men allerede nu kan man se den første trailer til '300: Rise of an Empire'.

Ligesom forgængeren er 2’eren baseret på en grafisk roman (læs: fancy tegneseriebog) af Frank Miller, som også er ansvarlig for Sin City. Filmens grafiske udtryk ligner '300', mens man kan forvente mere blod og mere intense kampe.

I traileren ses et opgør mellem Xerxes (Rodrigo Santoro fra '300') og den kvindelige kriger Artemesia (tidligere Bond-babe Eva Green), der sammen kæmper imod den græske general Themistocles (Sullivan Stapleton), og det går ikke stille for sig!

300: Rise of the Empire har dansk premiere den 6. marts 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Finn

Det er noget at glæde sig til kan man se.

Bjerg

Eneste minus er, at skuespillerne og deres make-up/kostumer generelt for dem til at se for pæne ud, modsat den første.

Anonymuser/0

Cant wait, den slags film gør blodbad smukt >:)

satisfythecrave

Kan ikke blive andet end episk! Virkelig god trailer, bare så meget øv at vi skal vente så lang tid på selve filmen. Jeg synes, at den fantastiske Eva Green er helt perfekt som Artemisia, kan slet ikke vente med at se hende udfolde sig rigtigt som en af de sejeste, historiske, kvindelige personer i hele verden. Glæder mig også til at se Lena Headey som Queen Gorgo igen - og så selvfølgelig et glædeligt gensyn med Xerxes.

Jacob

Kan huske hvor meget jeg glædede mig til 300, og forventningerne til Rise of an Empire er ikke mindre. 300 var vel den film der ligesom tillod den bølge af ekstrem voldelige og temmelig sexfikseret film som Immortals, og TV-serier som Rome, Spartacus og Game of Thrones. Befriende endelig at se en fed og lang trailer til fortsættelsen af, hvad jeg mener er en af Godfatherne inden for genren. Hvad den så end hedder - måske græsk/romerske mytologi-psykopat film.

S. Rico

Sværd og sandal film. Dem havde man også i gamle dage med bl.a. Ben-Hur. Men ja, 300 og tv-serien Spartacus giver den godt nok en extra skalle. I min verden er det noget af det mest underholdende der findes.

Jens Christian

Da 300 udkom havde den første sæson af Rome allerede rullet over de amerikanske tv-skærme.. Men det er og var en super fed film.

Sune

Kan ikke beskrive hvor meget jeg ser frem til denne film! Bedste action af slagsen!!!

Ser virkelig frem til at se nogle persere få en omgang høvl!!
OH Yeah!!

kan ikk gå galt..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Marianne Kirkovics

Billy Elliot er en smuk feel good film, om en drengs mod og kamp for at gøre noget helt anderledens end man ville forvente af en dreng fra den enge

1 time siden
Jens Peteruser/393169
Jens Peteruser/393169

Elsker gode danske dramaer og Jesper Christensen

15 timer siden
VIPER

Sarah Connor, love ya' style!
-Håber filmen holder!

19 timer siden
Miss Hearts

Erin Brockovich.

1 dag siden
Dan
Dan

Jeg stemmer på Erin Brockovich
- fordi en sand historie her skildres på bedste vis,

1 dag siden

Aktive debatter