Verden går under!

Trailer til 'The World's End'
Lad pubcrawlen begynde
(© UIP)

Instruktøren Edgar Wright og skuespilleren Simon Pegg fuldbyrder deres trilogi, når 'The World's End' får premiere til efteråret. De to første, Shaun of the Dead og Hot Fuzz, er for længst blevet kulthits, og i den tredje film er Nick Frost igen at finde på rollelisten.

Vi talte med Simon Pegg om hans medvirken i Star Trek Into Darkness (et interview, du kan læse i det kommende magasin for juni måned), og i den forbindelse fortalte han også om 'The World's End':

- 'The World's End' refererer til den sidste pub på en pubcrawl, som min karakter Gary og hans venner vil på, efter deres første mislykkede forsøg 20 år tidligere.

Undervejs på deres pubcrawl bliver de ufrivilligt menneskehedens eneste håb mod en race af rumvæsner. Filmen er ikke en direkte efterfølger til de to tidligere Wright-Pegg-film, men har flere ligheder, hvilket Simon Pegg forklarer:

- Disse film er knyttet sammen af temaet om en lille gruppe menneskers kamp mod en større gruppe mennesker. Det er det, 'The World's End' handler om. Det er en mere voksen film. Det er nok den skøreste, men også den mørkeste af de film, vi har lavet sammen.

- Det er det sidste samarbejde mellem Edgar og jeg - ikke den sidste film, vi nogensinde vil lave sammen, men den sidste i dette kapitel af fælles film. Vi er ofte blevet anset som værende refererende filmskabere, men det er ikke det, vi går efter. Vi ville bare lave en zombiefilm ('Shaun of the Dead', red.). Og derefter ville vi bare lave en actionfilm ('Hot Fuzz', red.).

The World's End får premiere den 10. oktober, og den første internationale trailer er netop ankommet.