Cookie- og Privatlivspolitik
Verden går under!

Verden går under!

Trailer til 'The World's End'

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Instruktøren Edgar Wright og skuespilleren Simon Pegg fuldbyrder deres trilogi, når 'The World's End' får premiere til efteråret. De to første, Shaun of the Dead og Hot Fuzz, er for længst blevet kulthits, og i den tredje film er Nick Frost igen at finde på rollelisten.

Vi talte med Simon Pegg om hans medvirken i Star Trek Into Darkness (et interview, du kan læse i det kommende magasin for juni måned), og i den forbindelse fortalte han også om 'The World's End':

- 'The World's End' refererer til den sidste pub på en pubcrawl, som min karakter Gary og hans venner vil på, efter deres første mislykkede forsøg 20 år tidligere.

Undervejs på deres pubcrawl bliver de ufrivilligt menneskehedens eneste håb mod en race af rumvæsner. Filmen er ikke en direkte efterfølger til de to tidligere Wright-Pegg-film, men har flere ligheder, hvilket Simon Pegg forklarer:

- Disse film er knyttet sammen af temaet om en lille gruppe menneskers kamp mod en større gruppe mennesker. Det er det, 'The World's End' handler om. Det er en mere voksen film. Det er nok den skøreste, men også den mørkeste af de film, vi har lavet sammen.

- Det er det sidste samarbejde mellem Edgar og jeg - ikke den sidste film, vi nogensinde vil lave sammen, men den sidste i dette kapitel af fælles film. Vi er ofte blevet anset som værende refererende filmskabere, men det er ikke det, vi går efter. Vi ville bare lave en zombiefilm ('Shaun of the Dead', red.). Og derefter ville vi bare lave en actionfilm ('Hot Fuzz', red.).

The World's End får premiere den 10. oktober, og den første internationale trailer er netop ankommet.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
bIMON

Shaun of the dead og Hot fuzz har vaeret med til at goere Edgar Wright til min favorit filmmaker, jeg haaber virkelig denne her film er bare taet paa ligesaa fed.
Traileren er lidt roddet, men det betyder jo ikke at filmen er daarlig...

Anonymuser/0

Shaun var genial-Hot Fuzz var rimelig ringe, så jeg vil mene dette kan gå begge veje !!

Troels

Årets blockbuster: Man of Steel
Årets komedie: The World's End
Årets auteur-film: Only God Forgives

Personligt glæder jeg mig lige meget til alle tre!

Helle

Glæder mig meget til at se denne her, jeg elskede både Shaun of the Dead og Hot Fuzz, og selvom jeg ikke er den store fan af rumvæsen film, så elsker jeg bare Pegg og Frost sammen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter