Cookie- og Privatlivspolitik
To storfilm udskydes

To storfilm udskydes

Vi må vente lidt længere på 'Jurassic Park IV' og '300: Rise of an Empire'

Stem op!
2
Stem ned!
-6
(reset)

For et par dage siden kom det frem, at Jurassic Park IV ikke når at blive færdig til amerikansk premiere i juni 2014. Det skyldes, at Universal vil vente for at give publikum den "bedst mulige film".
 
Ifølge den officielle udtalelse, er udskydningen sket i overensstemmelse mellem filmselskabet og folkene, der skal bringe dinoerne til live på det hvide lærred igen. Den nye premieredato er ukendt.

300: Rise of an Empire er også blevet udskudt.

Tegneseriefilmatiseringen skulle egentlig have haft premiere den 22. august herhjemme, men nu rykker Warner Bros. filmen til marts 2014. Den endelige dato er endnu ikke på plads, og Warner Bros. giver ingen officiel forklaring på forsinkelsen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Peter Wulffeld

300: Rise of an Empire vil jeg ikke kommentere på, da jeg intet håb har for filmen. Den første var skuffende i mine øjne, og ser det unødvendigt at forsætte den - endnu et bevis på at selskaberne ikke tør satse på nye film, og i stedet holder os publikum fanget i den ene efterfølger efter den anden.

Jurassic Park er nok den mest bekymrende film, at tænke på. Vi alle kender Jurassic Park, som indeholdt grafik der stadig holder stand med nutidens film. At man så vælger Colin Trevorrow som instruktør gør ikke mine bekymringer bedre. Han er stadig en rimelig ung fyr i branchen, med få hits (De hits han dog har haft, var kanon!).
Spørgsmålet er bare om man ikke bare skulle være stoppet efter de 2 skuffende efterfølgere, og være glad for succesen som den første var?

Bjerg

så er det fint med mig. Tag endelig den tid det nu tager hvis bare filmene bliver gode! :)

Lukas

fordi der er ikke nogle instruktør på Jurassic Park IV så hvor dan kan de nå at lavede en film, 300 er heller ikke så mærkeligt, med blot 4 måneder til den skulle komme og ikke en eneste trailer så ser det skidt ud, men jeg vil gerne vide mere om sin city 2 5 måneder til USA præmier og kun et billede ser det sort ud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Charlotte

Smuk, særlig givende og grum film, fantastiske unge skuespillere, smukke billeder

5 dage siden
Julius

Men er det ikke kun Walken, der er officielt bekræftet som Shaddam IV?

5 dage siden
Heskey

Synes måske I lige glemmer at nævne hun har en pæn stor rolle i tv-serie versionen af John le CarrèsThe Little Drummer Girl :)

6 dage siden
Grete

Jeg har set denne film det var en super oplevelse.

1 uge siden
Christoffer

de sidste par minutter foregår i 2012, korrekt, men hele filmen med undtagelse af de par minutter er under anden verdenskrig

2 uger siden

Aktive debatter