Cookie- og Privatlivspolitik
To storfilm udskydes

To storfilm udskydes

Vi må vente lidt længere på 'Jurassic Park IV' og '300: Rise of an Empire'

Stem op!
2
Stem ned!
-6
(reset)

For et par dage siden kom det frem, at Jurassic Park IV ikke når at blive færdig til amerikansk premiere i juni 2014. Det skyldes, at Universal vil vente for at give publikum den "bedst mulige film".
 
Ifølge den officielle udtalelse, er udskydningen sket i overensstemmelse mellem filmselskabet og folkene, der skal bringe dinoerne til live på det hvide lærred igen. Den nye premieredato er ukendt.

300: Rise of an Empire er også blevet udskudt.

Tegneseriefilmatiseringen skulle egentlig have haft premiere den 22. august herhjemme, men nu rykker Warner Bros. filmen til marts 2014. Den endelige dato er endnu ikke på plads, og Warner Bros. giver ingen officiel forklaring på forsinkelsen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Peter Wulffeld

300: Rise of an Empire vil jeg ikke kommentere på, da jeg intet håb har for filmen. Den første var skuffende i mine øjne, og ser det unødvendigt at forsætte den - endnu et bevis på at selskaberne ikke tør satse på nye film, og i stedet holder os publikum fanget i den ene efterfølger efter den anden.

Jurassic Park er nok den mest bekymrende film, at tænke på. Vi alle kender Jurassic Park, som indeholdt grafik der stadig holder stand med nutidens film. At man så vælger Colin Trevorrow som instruktør gør ikke mine bekymringer bedre. Han er stadig en rimelig ung fyr i branchen, med få hits (De hits han dog har haft, var kanon!).
Spørgsmålet er bare om man ikke bare skulle være stoppet efter de 2 skuffende efterfølgere, og være glad for succesen som den første var?

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Bjerg

så er det fint med mig. Tag endelig den tid det nu tager hvis bare filmene bliver gode! :)

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Lukas

fordi der er ikke nogle instruktør på Jurassic Park IV så hvor dan kan de nå at lavede en film, 300 er heller ikke så mærkeligt, med blot 4 måneder til den skulle komme og ikke en eneste trailer så ser det skidt ud, men jeg vil gerne vide mere om sin city 2 5 måneder til USA præmier og kun et billede ser det sort ud.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

TheDayDreamer

Normalt er jeg ikke den store fan af danske produktioner (Afdeling Q-filmene er udtagelsen til reglen) men jeg må indrømme at denne trailer holdt m

19 timer siden
Anjauser/50528
Anjauser/50528

Dantes peak
The impossible
The wave
Twister
Daylight
San Andreas
Deep Impact
Day after tomorrow

1 dag siden
Patricia

Super spændende. Elsker epoke-film og supeheltefilm og hvis den bliver instrueret af Spielberg kan den jo ikke blive andet end god.

2 dage siden
VIPER

Af alle MCU's film indtil videre, er jeg nu blevet mest underholdt af Avengers (2012) & Civil War.

2 dage siden
Stine Teglgaard

Haha, ja det må jeg være enige med jer i...
Jeg har fået tilføjet det manglende "mio." nu ;-)

MVH Stine

2 dage siden

Aktive debatter