Cookie- og Privatlivspolitik
Se Tom Hanks som Mærsk-kaptajn

Se Tom Hanks som Mærsk-kaptajn

Første trailer til 'Captain Phillips'

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Det kan umiddelbart ligne Hollywoods genindspilning af Kapringen, men der er tale om en detaljeret gengivelse af virkelige begivenheder.

I april 2009 blev containerskibet Maersk Alabama bordet af somaliske pirater 440 km øst for den afrikanske kyst, og Kaptajn Richard Phillips skrev efterfølgende en bog om kapringen med titlen ’A Captain's Duty: Somali Pirates, Navy SEALS, and Dangerous Days at Sea’.

Rettighederne blev købt af Columbia Pictures, og til efteråret kan man således se filmatiseringen i biografen, der har Tom Hanks i hovedrollen som Mærsk-skibets hårdtprøvede kaptajn.

Thrilleren er instrueret af Paul Greengrass, der tidligere har skildret virkelige begivenheder med stor succes i ’Bloody Sunday’, United 93 og Green Zone.

Captain Phillips forventes at få dansk premiere den 10. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Denne her ligner en god actionfilm i stil med dem som Paul Greengrass typisk laver; Bourne-serien, Green Zone og United 93.

Kapringen var et psykologisk thriller, hvilket dette ikke ser ud til at være.

Maria

Elskede Kapringen, og selvom det ikke er en genindspilning af den, så skal jeg da helt klart se hvordan amerikanerne tackler en kapringssituation på film.

Katja*

Kan godt være det ikke er en genindspilning af Kapringen.. men hvis den er lige så GOD som Kapringen - skal jeg helt sikkert se den :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

21 timer siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

21 timer siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

4 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

4 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

5 dage siden

Aktive debatter