Cookie- og Privatlivspolitik
To nye superhelte i 'The Avengers 2'

To nye superhelte i 'The Avengers 2'

Joss Whedon afslører hvem

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)
Hulk, Iron Man, Black Widow, Thor, Hawkeye, Captain America og Nick Fury er åbenbart ikke nok superhelte på ét hold. 
 
I 'The Avengers 2' tilslutter Marvel-karaktererne Scarlet Witch og Quicksilver sig superheltegruppen - eller de kommer i hvert fald til at optræde i filmen. Det fortæller instruktør Joss Whedon i et interview med IGN. 
 
Scarlet Witch og Quicksilver er søskende og mutanter fra X-Men-tegneserierne, men har sidenhen også optrådt i Avengers-regi. 
 
Faktisk er de to mutanter børn af Magneto (ærkefjenden i X-Men-universet, som på film er blevet spillet af Ian McKellen og Michael Fassbender), og de har optrådt på begge sider af loven. Om de kommer til at kæmpe med eller imod The Avengers, fortæller Whedon intet om.
 
Quicksilver er Marvels svar på DC Comics' Flash - altså en fyr med krudt i støvlerne - og Scarlet Witch besidder magiske kræfter. 
 
Så er spørgsmålet bare, hvem der skal spille de to supersøskende...
 
The Avengers 2 får premiere i 2015. 
 
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Decanuser/183314

Hvorfor netop de 2?
Har aldrig hørt om dem...
De skulle meget, MEGET hellere få Wolverine med på holdet.
Og til alle dem som synes Spider Man skal med,
er jeg delvist enig.
Men det skal være Tobey Maguire!
Andrew Garfield er den største fejltagelse nogensinde!

Line FS

Okay, hm hm! Interessant hvad de vil gøre med det! Håber de bliver skurke! - Selvom det på jer andre ikke lyder sådan. Synes holdet fungerer rigtig godt som det er, og ser ikke er behov for nye mennesker endnu! Kunne man godt vente lidt med (ja MASSER Avengers film!)... Men interessant at se hvordan de bliver del af det, og om det vil kunne fungere. For lige nu er balancen jo ret fed!

Jacob

Selvom The Amazing Spider-Man er i fuld gang, kommer netsvingeren næppe til at optræde i The Avengers, da det er Sony og ikke Marvel Studios (Disney) som ejer filmrettighederne.
Mit eget førstehåndsbekendtskab er, som der bliver pointeret i artiklen her, fra tegnefilms-serien X-Men: Evolution hvor Quicksilver og Scarlet Witch netop er Magneto's børn. Men bøjer mig for fortiden, hvor de to søskende åbenbart er tidlige Avengers-medlemmer. Spørgsmålet er hvor gode eller onde de bliver præsenteret i filmen. Bliver rigtig spændende, at hører flere detaljer i den nærmeste fremtid. Nysgerrig på om rygtet om Black Panther nu bliver skudt ned.

Reimer

Kunne personligt godt tænke mig at se spiderman man med hans smarte kommentarer og spindelvævs action! Men samtidig kan jeg måske ikk helt se hvor han skulle passe ind... men de to?? hvorfor smider man to fuldstændig ukendte (for mig) superhelte/skurke ind i Avengers 2? det er mig en gåde...

men glæder mig alligevel :)

Otto-Mandias

Sony ejer rettigheden til at bruge Spiderman i film, Disney ejer Avengers. De ville ikke kunne bruge Spiderman, selv hvis de ville.

Pernille K

Quicksilver og Scarlet Witch er nogle af de første rekrutter, som de oprindelige Avengers tog med i deres team, så jeg tror, de følger tegneserierne på det punkt. Spiderman er mere et reservemedlem i The Avengers, hvis ikke man tæller hans status i The New Avengers med. Desuden tror jeg ikke, de vil satse på Spiderman, nu hvor The Amazing Spiderman-franchisen er i fuld gang :)

Henrikuser/302417

For bare et par år siden kunne man kun forestille sig at se de største helte og skurke. Nu har vi set Talia i Batman og nu kommer Scarlet Witch og Quicksilver samt den nye Guardians of the Galaxy film med mindre kendte figurer. Fedt!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

3 timer siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

3 timer siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter